Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #495 Dátum: 07 júl 18, 19:28:07 » |
|
dehogynem mert csak azt tudta...mert sasuke előbb érte el a chidorival, így az már csak egy kétségbeesett mozdulat volt Naruto részéről...és azért is volt ennek így jelentősége, mert az első harcuknál a tetőn Sasuke azt mondta Narutonak, hogy még a fejpántját se tudná megkarcolni...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #496 Dátum: 07 júl 18, 19:34:12 » |
|
:idegroncs: :idegroncs: :idegroncs: Szerintem Naruto nak esze ágába nem volt megölni Sasuke-t....Ő a fejpántra koncentrált mert Sasuke azt mondta -hogy még a fejpántomat sem tudod megérinteni(vagy valami ilyesmi)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #497 Dátum: 07 júl 18, 19:35:16 » |
|
igen...de ha megnézed az összecsapást, sasuke amikor eléri a chidorival, narutonak fintor ül ki az arcára, ergo fáj neki a dolog...nem hinném, hogy nagylelkűségből csinálta De nyitottam ennek egy topicot, beszéljü meg ezt ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #498 Dátum: 07 júl 18, 21:01:02 » |
|
Hát igen, Kakashi elég sok minden miatt híres... Bár a Sharingan sztem eddig is elég veszedelmes volt, de most már Itachi ellen kell az MS... ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #499 Dátum: 07 júl 18, 21:07:34 » |
|
Azért Kakashit jóval inkább kiütötte az MS használata, mint Itachit...ez jelentené a chakra beli különbséget?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #500 Dátum: 07 júl 18, 21:21:41 » |
|
Bocsi, még én is írok ide Sztem se a MS-ért akarja Sasuke megölni Narutot, mert ha Naruto nem akarta volna visszavinni, akkor és ott még nem akarta volna megölni... Meg sztem Naruto nem akarta kicsinálni őt, hanem csak visszavinni. Max ehhez az is kell, h annyira lefárassza vagy megsebesítse, h Sasuke ne tudjon ellenállni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #501 Dátum: 07 júl 18, 21:22:30 » |
|
Lehet, de Kakashi még csak nemrég szerezte meg és sztem nem sokat használta, Itachi viszont már elég sokszor használhatta és neki már vagy 10 éve megvan...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 07 júl 18, 21:23:52 » |
|
De miért mondjátok ezt hiszen ő maga mondja hogy a MS nem úgy fogja megszerezni hogy megöli a legjobb barátját... :idegroncs: :idegroncs: :idegroncs: :ninjaideg: :ninjaideg:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #503 Dátum: 07 júl 18, 21:24:44 » |
|
Azért Kakashit jóval inkább kiütötte az MS használata, mint Itachit...ez jelentené a chakra beli különbséget?
ha jól emléxem még itachi mondta neki a normál narutoban (part1) hogy mivel kakashi sharinganja nem veleszületett igy nemtudja oan jól használni illetve a normál sharingan használat is kimeriti és ezt kakashi be is vallja magának
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #504 Dátum: 07 júl 18, 21:26:27 » |
|
igen, de ezt azután mondta, hogy megváltoztatta az álláspontját, döntését
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #505 Dátum: 07 júl 18, 21:27:45 » |
|
Hát igen, kíváncsi vagyok, h ez neki h fog sikerülni... Bár sztem ez neki is sikerülni fog, tekintve, h nem tudjuk, h Kakashi h szerezte meg... OFF: Am Kakashi tudta, h h kell megszerezni a MS-t? Mert ha nem, akkor sztem p talált egy másikat és akkor talán erre vagy rájön Sasuke is, vagy pedig Kakashi elmondja neki is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #506 Dátum: 07 júl 18, 21:31:38 » |
|
De azért Kakashi is elég jól tudja használni, tekintve, h kb 1000 jutsut lemásolt, és még a MS-t is megszerezte, holott nem is bizti, h ő tudja, h h kell megszerezni, mert azt elvileg az Uchiha-k találták ki, nem? Szal sztem ahoz képest nagyon jól tudja használni a Sharingant és Obito emlékére sztem próbálja teljesen kihasználni a lehetőségeket... Bár lehet, h rosszul látom... :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #507 Dátum: 07 júl 18, 22:12:48 » |
|
... sztem p talált egy másikat ... Egy másik mit talált? Nem vágom. :-X
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #508 Dátum: 07 júl 18, 22:17:20 » |
|
Hát egy másik módszert, h h kell megszerezni az MS-t... Mert mindenhol azt írják, h az "MS megszerzésére találták ki az Uchihák, h meg kell ölniük a legjobb barátjukat...", de Kakashi nem Uchiha, szal ezért lehet, h ő ezt nem tudta és máshogy megszerezte... És h legyen benne ON is... : Ezt adja tovább Sasuke-nak, vagy erre jön rá Sasuke is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #509 Dátum: 07 júl 18, 23:44:05 » |
|
elöször is on: Sasuke remelem meghal 2 részen belül, de ugysem fog. ( Hajrá Deidara . ) na és akkor off: Kakashi lehet rajött hogy vmi hasonlo mértékü aldozatot ha hoz akkor is működni fog nala, ez szerintem pedig nala a multban fel lelhetö és éppezért neki nenm kellet semmit se tennie csak el lesnie hogy hogyan is "kapcsolja be" Itachi a sharingant. ;D
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|