24 nov 15, 23:30:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1339157 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

csodamesés D:

« Válasz #3615 Dátum: 08 júl 19, 18:23:23 »

Szerintem, Narutonak nem lenne ekkora ereje, ha nem lett volna / nem lenne kire támaszkodnia, vagy miért harcolnia. Szóval szerintem ha mindenki hátatfordítana neki vagy meghalnának az emberek körülötte (anjó ez egy kicsit morbid), azaz ha elpusztulna a homok&levél falu, és nem lenne miért harcolnia, már nembiztos hogy felállna...  szerintem Bár lehet hülyeséget írtam, és értelmetlenül  Bandita
Naplózva
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3616 Dátum: 08 júl 19, 18:26:44 »

Nem,érthető és igazad van,ami Narutot hajtja az a szerettei védelme,boldogsága.
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #3617 Dátum: 08 júl 19, 18:37:33 »

háááááát, nem tudom, hogy Kishimoto mangájában / animéjében Kakashi tényleg TITOKBAN perverz?  Nevet
DE az egyik Kakairu doujinshiban Iruka azt mondta egyszer-kétszer Kakashinak, hogy PERVERZ JOUNIN!  Kiröhög Kiröhög Kiröhög Kiröhög Kiröhög Kiröhög Izé José... Izé José...
A külföldi olvasók sokszor felvetették ezt a témát és sokat röhögtek rajta!!
Lehetséges, hogy azért izzadt annyira az eredeti mangában, mikor Konohamaru bemutatta az új jutsuját, mert vagy felizgult  Nevet vagy rohadtul szégyenlős!!  Nevet

Azt is hozzáfűzöm, hogy bár Japánban természetesnek tartják a szexet és a meztelenséget kb. a gésakorszak óta.
Ezért szerepelnek perverz figurák, nagymellű csajok (mert a valóságban a japán lányoknak nincs nagy mellük), feltűnő öltözködés, stb.
Ennek ellenére a japánok tényleg rohadtul szégyenlősek! Ha valakit szeretnek szerelemből, nagyon ritkán mondják ki az 'Aishiteru'-t vagyis a 'Szeretlek' (szerelemből). Helyette a 'Daisuki da yo'-t használják, ami szintén annyit jelent, hogy 'Szeretlek' (barátságból)
Naplózva
Kiba inusuka
Újonc
*

« Válasz #3618 Dátum: 08 júl 19, 18:58:29 »

Akkoris naruto senki lenne a Kyuubi nélkül
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3619 Dátum: 08 júl 19, 19:06:30 »

Nem-e? Azt mondod? Nem akarok nagyon belemenni, de Narotonak alapból sok chakrája van, és ha normális gyerekkora lett volna, megfelelő neveltetést kap, nem lenne ilyen idióta! Komolyabb, sőt sokkal jobb harcos lenne! Mosolyog
Naplózva
Kiba inusuka
Újonc
*

« Válasz #3620 Dátum: 08 júl 19, 19:27:19 »

igaz mert a Kyuubi chakrája nélkül 1000 szer több chakrája lenne mint Kakashinak
Naplózva
kaoszzsolt
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3621 Dátum: 08 júl 19, 19:30:08 »

hát ez ép hogy fordítva van ahogy én tudom és szerintem volt a mangában is
Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #3622 Dátum: 08 júl 19, 19:33:43 »

Naruto chakraja 4xer több mint Kakashié(ami kicsit fura a mindig sápadt és két jutsutól ki fekvő Kakashira és a mindig ful chakras 1000 KBos Narutora nézve) Kyuubival van ezerszer több. De most ha ez a Sage technique bejön akkor naruto már még Kyuubi chakra képességét is felül fogja múlni azzal hogy a földből vett élet energiát használja( Genkidama RULEZ) ÉS ha ezeket nem 1000 KB-ba hanem csak 3ba vagy inkább 10be sűríti nagyban megnő a harci képessége mert eddig az volt a baj hogy a Kagebunshinok már arra eltüntek ha beléük szúr valaki egy tűz már pukkanak mint a Lufik.

Ami meg Naruto motivációját illeti, ez egy shounen, de mielött arra a következtetésre jutnánk hogy ha Narutonak is meghalna mindenkie aki fontos neki akkor olyan lenne mint Sasuke. Hát nem Naruto képes látni a jövőt és képes külömbséget tenni jó és rosz között. Sasuke nem, csak a saját igazsága hajtja és csak a múlt sérelmeit emlegeti.
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 19, 19:34:32 írta Crusnik » Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3623 Dátum: 08 júl 19, 21:41:01 »

Jut eszembe Kakashi koráról... Temari is azt hiheti, hogy vén ember, mert mikor Kakashi próbált beszélgetni Sakurával, akkor azt gondolta, hogy "ezt néhányan szexuális zaklatásnak vennék vénember"...
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #3624 Dátum: 08 júl 19, 21:47:07 »

Nem azért szólította vénemberek mert öregnek nézte...  >.<# Egyszerűen ezzel sértegette Kakashit a beszólása miatt!  Mosolyog Elvégre nem egy korosztály velük Kakashi... Egy 15-16 éves könnyen lesajnál azzal egy 20-30 évest hogy vénember csak sértegetésből...  Mosolyog
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3625 Dátum: 08 júl 19, 22:34:06 »

Valaki meg tudná mondnai, hogy hívták Sasuke anyját?
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3626 Dátum: 08 júl 19, 22:43:16 »

Szerintem nem lehetetlen, hogy azért viseli ezt a maszkot, mert gyerekként azt játszotta, hogy ő már shinobi, és ahhoz pedig tök jól ment a maszk. Narutoról, Jiraiyaról, Konohamaruról stb. is tudjuk, hogy már akadémista korukban is nagy shinobinak képzelték magukat. Lehet Kakashi is olyan volt, mint ők, csak utánna túl sok tragédia érte őt, és változott a személyisége, de a humora megmaradt.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3627 Dátum: 08 júl 19, 22:58:00 »

Hát nem tudom, Kakashi amolyan rejtélyes figura(már mit azért tudunk róla egy s mást de lássuk be a múltja nagy része még így is ismeretlen), szóval szerintem csak hóbortból hordja a maszkot, hogy még az is titok legyen hogy néz ki az igazi arca(vagy egyszerűen csak nem akarja hogy Konoha minden nője utána loholjonXD). Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 19, 23:07:50 írta Csibe19 » Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3628 Dátum: 08 júl 20, 00:12:14 »

Szerintem a maszkot azért viseli, mert túlságosan is hasonlít az apjára és nem akarja, hogy mindenki a témán lovagoljon, mert habár Obito nem ítélte el a "fatert", de nem biztos, hogy más is így gondolja. Temari pedig csak gondolatban oltotta le Kakashit, vagyis nem szánhatta sértésnek, vagy legalábbis elég felesleges szájtépés lenne... Kakashi más, mint Narutóék, mert Ő alapból zseninek született és úgy is kezelték, nomeg mikor Naruto genin lett, akkor let Ő Jounin vagyis mégha ez is az ok, van mire azt hinnie... Mosolyog
Naplózva
Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #3629 Dátum: 08 júl 20, 01:07:44 »

Én meg szerintem csak azért van maszkja mert... kb mint azért szív cigit Asuma mert a karakter dizájnja olyan. Semmi különös, le is vehetné, de akkor hova marad a titokzatosság, az is lehet hogy nagy csókos ajkai vanank vagy nagyon kicsitk Gondolkozik  Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 240 241 [242] 243 244 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins