25 jún 20, 10:39:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1584852 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
annee
Vendég
« Válasz #345 Dátum: 07 júl 10, 17:36:24 »

volt már róla szó, de ez -ha jól emlékszek rá- nem tisztázódott.
Amúgy az, h fehér, azt meg tom érteni. Gondolom a haja miatt...
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #346 Dátum: 07 júl 10, 19:48:12 »

Szerintem azután kezdett maszkot viselni, miután az apja "szégyent" hozott magára + rá, és öngyilkos lett. Szomorú
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #347 Dátum: 07 júl 10, 19:49:49 »

Lehetséges! De biztos nem azért mert azthitte hogy így nem fogják tudni kicsoda ő és kinek a leszármazotja Nevet
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #348 Dátum: 07 júl 10, 19:53:25 »

Akkor a haját is befestette volna. Szégyelte magát, h kinek a gyereke. Tudod ez olyan, mint a gyerekeknél, akik behunyák a szemüket, és akkor azt hiszik, h te se látod őket. Védekező reakció, mondjuk én inkább büszke lettem volna az apukámra, de még kicsi volt.
Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #349 Dátum: 07 júl 10, 20:03:00 »

Igen értem. Pont ezért is montam hogy "biztos hogy nem azért"
Amúgy mikor volt a Harmadik temetése, de közben  Kakashi az emlékműnél volt és odament hozzá egy nő, nem tudni hogy ki volt ő?? (vagycsak én nem emlékszem?)
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #350 Dátum: 07 júl 10, 20:15:49 »

Nem ő volt a 3. csapattárs ? Rin Nem biztos.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #351 Dátum: 07 júl 10, 21:12:56 »

Kicsit OFF, de az a nő valami rokona vagy ismerőse lehetett Gekko Hayate-nek, aki a Chuunin-vizsgán volt vizsgázatató (a köhögős) és akit Baki ölt meg miután az kihalgatta Baki és Kabuto beszélgetését.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #352 Dátum: 07 júl 11, 00:18:45 »

Sasuke...Aki ismer az tudja hogy a Sasuke utálatom határtalan >Nevet nem értem,hogy lehet Narutonak,egy ilyen  :cenzúra: a legjobb barátja.én mindent utálok ssukében,ne is próbáljatok megtéríteniXDRemélem Itachi használni fogja mégegyszer a Tsukiyomit őkelmén Nyelvesít Egyszerűen annyi ok van,ami miattutálom,hogy lehetetlen megfogalmazni :-X
Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #353 Dátum: 07 júl 11, 12:39:20 »

Egyenlőre csak elvakultan halad előre a ninja útján:D De azért... hát én sok mindent odalátok >Nevet
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
annee
Vendég
« Válasz #354 Dátum: 07 júl 11, 13:05:05 »

Hát, a ninja útja sztem azért egész jól megy.... Inkább a magánélete és szerelmi élete nem úgy megy, mint egy normális embernek Nevet Nevet Nevet Nyelvesít >Nevet
Naplózva
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #355 Dátum: 07 júl 11, 13:21:46 »

de akik sasukét utálják azok minden shounenbe utálják az ilyen karakterektereket mert elég sűrű úgy mint hinata karaktere is
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
L
Vendég
« Válasz #356 Dátum: 07 júl 11, 17:14:31 »

Szegény Sasuke... Mostanában ő minden utálat céltáblája, bár a rajongói néha meg olyan elvakultak, hogy az embernek már attól elege lesz belőle (az vegye magára aki akarja).

Én, mint karaktert, nagyon szeretem. Nagyon összetett, zavaros és a többi. Utólag úgy tűnik, jól tette, hogy elment Orochimaruhoz, főleg, hogy megőrizte az emberségét. Bár egyre inkább kezd olyan lenni mint Itachi (~érzelmek hiánya), ezért szerintem nagyon fontos lenne, hogy újra találkozzon Narutoval.

Egyedül azt nem szeretem, ahogy Kishimoto fél-isten szintre emelte. A legyőzhetetlen! A sharingan! De erről nem ő tehet. Keményen dolgozott, két és fél évig egy Michael Jackson hasonmással volt... Szóval nehéz volt neki.  Mint személyt, annyira nem kedvelem, de mivel az egész történetben az ő "barátsága" Narutoval fogott meg, nem tudom utálni.

Az egyik legtöbbet fejlődött karakter. És emelett igazából ő szimbolizálja a klasszikus shinobit. De brutális, hogy milyen népszerű.

Amúgy, szerintem nem meleg. Csak "Narutosexual".  Nyelvesít

Ja igen, és Kishimotoval kapcsolatban. Valamikor azt nyilatkozta, hogy Sasukét szereti a legjobban rajzolni, amit a mai napig mindenki úgy értelmez/terjeszt, hogy azt mondta, ő a kedvenc szereplője.
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #357 Dátum: 07 júl 11, 17:19:59 »

Ne már szerinted, arrra tényleg lehet vmi indokod, h eltaposd az embereket??? Simán keresztülnéz mindenkin, és a bosszú kedvéért (amivel az ég világon nem nyer semmit) eldob minden fontos emberi érzést, és megbántja az összes hozzá közelálló barátját. Az benne a poén, h ezt ő is nagyon jól tudja és tudatosan választja ezt az utat. Egyetlen mentsége lehet, h ezeket a barátságokat sose kívánta, csak hagyta kialakulni.... De így se lesz kellemesebb karakter.. (ja végig Sasukéra gondoltam)
Naplózva

L
Vendég
« Válasz #358 Dátum: 07 júl 11, 17:39:44 »

Nem mondtam, hogy egyetértek az életvitelével Mosolyog De logikusan felépített karakter. Mindig is zárkózott volt, és mivel egy erős klán tagja, a többiek fölé helyezte magát. Úgy érzi, a barátságok inkább visszahúzzák, mint segítik, és ha gyakorlatiasan nézzük, ez így is van. Szerintem azért nem tért vissza és alakította meg a Team Hebit azután, hogy "felszabadította magát", mert nem akarja veszélybe sodorni a régi barátait. Szerintem tisztában van vele, hogy Itachi hajkurászása az életébe kerülhet, és talán még arra is gondolt, hogy nem a legjobb barátjával együtt kéne császkálnia, amikor a bátyja az ő életére akar törni. Én hiszek benne, hogy törődik a régi csapattársaival, de sosem volt az a típus (legalábbis a családjának mészárlása után), aki ki tudja mutatni az érzelmeit. Az igazi, klasszikus shinobinak elvileg nem lehetnek érzelmei, mert azok elvonják a figyelmét, és nem tudja teljes szellemiségét a harcnak szentelni. Naruto ez ellen az életvitel "ellen" esküdött fel a Zabuza & Haku rész után, míg Sasuke inkább ehhez az oldalhoz húz.
Abban nem értek egyet, hogy mindenen és mindenkin átgázol. Az emberi oldalát jelzi az, hogy az ártatlanokat nem ölte meg, mikor arról volt szót ("Such a leaf", hogy Suigetsutól idézzek). Tény, Orochimarut arcátlanul kihasználta, de ő nem is érdemel jobbat (na jó, ekkora túlzásba nem fogok esni).
Abban egyetértek, hogy nem megy semmire a bosszúval, és várom, hogy erre a mangában is rádöbbenjen. Azért becsülöm nagyra a Narutoval való barátságát, mert ha nem lett volna a Naruto az életében, akkor már most olyan lenne, mint Itachi. De most még van visszaút.
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 11, 17:41:22 írta L » Naplózva
annee
Vendég
« Válasz #359 Dátum: 07 júl 11, 17:42:11 »

Hát, sztem nem mindig húzzák vissza... Pl amikor a fára kellett felmászniuk... Meg amikor Gaara vs Naruto, az is motiválta... Meg az is, h nem akart lemaradni Naruto mögött, bár sose ez volt az elsődleges cél...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins