24 dec 05, 03:19:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: ..
.. - 0 (0%)
.. - 0 (0%)
Összes szavazó: 0

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 612
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A 7-es csapat (Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi)  (Megtekintve 1362134 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
annee
Vendég
« Válasz #330 Dátum: 07 júl 09, 21:24:07 »

Jah, meg eleinte az a jutsu nem is jutsunak készült, hanem amikor órán vagy min ez volt a feladat... Hupsz, ez kezd off lenni. Sorry :-*
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #331 Dátum: 07 júl 09, 21:25:29 »

Nekem azért gyanús volt abban a részben, h az öreg szakácsnak is tetszik Kakashi..... kacsint
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
annee
Vendég
« Válasz #332 Dátum: 07 júl 09, 21:26:35 »

Nah, már megint lemaradtam az egyik legjobb részről :'( Amúgy sztetek fogják mutatni egyáltalán vmikor az arcát? Sztem nem, mert sztem megmarad pár homály... Huh, én a többséggel elentétben annyira ezeket nem bírom... De hát nem lehet minden kérdésre válasz... Nyelvesít :'(
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #333 Dátum: 07 júl 09, 21:32:34 »

Hú, szóval Naruto már az Akadémián is szorgalmas lett volna?
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 12, 17:43:02 írta Kenshin » Naplózva

De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #334 Dátum: 07 júl 09, 21:37:07 »

Én nem is akarom látni az arcát!!! Ő valahogy így néz ki jól.  Nevet Kell egy kis titokzatosság. Az a rész is jó volt vele, mikor megmentett egy csajszit, és utána bosszút akartak állni rajta, ebből persze semmit nem vett észre... Tipikus!! Nevet

annee: a Lost nevű sorozattól akkor biztos idegbajt kaptál volna, ott már én is kapartam a falat Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #335 Dátum: 07 júl 09, 21:39:32 »

Mint oly sok mindent (Hokagék kifestése, bol*ndos igazolványkép, idiótáskodás az osztály előtt, stb...) ezt is azért csinálta, hogy foglalkozzanak vele, figyeljenek rá.
Elég nyomasztó lehet minden nap úgy hazamenni, hogy nem vár otthon senki. Nincs egy ember akihez szólhatnál, akinek elmondhatnád hogyan telt a napod és aki meghalgat... Állandóan csak azok a fagyos, visszautasító, rideg pillantások mindenfelől...  Szomorú

És amúgy azon az órán a Henge no Jutsu volt a feladat, csak ott is villogásképpen "mutatta be" a Sexy jutsut. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
annee
Vendég
« Válasz #336 Dátum: 07 júl 09, 21:45:59 »

Jah, én el se tom képzelni, h milyen lehetett szegénynek... Szomorú Meg az, ahogyan néztek rá.. Wáh, az nagyon kemény volt.  :'( :'( Bár sztem az egyedüli otthon annyira nem lehetett kibírhatatlan, de az, h mindenki annyira elutasítóan bánik vele, meg h mindenki mutogat rá, elkerülik és nyíltan szidják meg minden... Nah, az már sztem elviselhetetlen. :'( :'( :'(
Naplózva
Necro
Kezdő Jounin
*

Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ

« Válasz #337 Dátum: 07 júl 09, 22:03:14 »

...És ráadásul azt se tudja miféle rosszet tett, hogy mindenki ennyire utálja.... Szomorú
Naplózva
Gk
ANBU Kapitány
*

Zisten

« Válasz #338 Dátum: 07 júl 10, 12:21:37 »

háhá...piciNaruto... Nevet Mekkoraaa...
és a csizmája... Nevet
Naplózva
csont12
Vendég
« Válasz #339 Dátum: 07 júl 10, 15:42:34 »

De jól emlékeztek amikor Obito életét megmentette a szemével fizetett majd amikor betemmette Obitot a kő átülteték a sharingan-t!!!!!! :o :o :o :o
ja valaki egy jó képet nem tudna küldeni Kakashi apjáról!!!Kösz!!!!!
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #340 Dátum: 07 júl 10, 15:56:33 »

Hát, Kakashi apja ismeretlen...
Valószínüleg az öreg Hatake nagyon hasonlíthatott a fiára (a Kakashi Gaidenben és a Shipp-ben is majdnem összetévesztették vele). De az arcát sosem láttuk még.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
annee
Vendég
« Válasz #341 Dátum: 07 júl 10, 16:26:43 »

Szal valszeg olyan, mint Kakashi...
Hát igen, Kakashi sztem elég nagy dolgot áldozott fel, Obitonak meg úgyis mindegy volt... :-X >Nevet
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #342 Dátum: 07 júl 10, 16:27:47 »

igen jól emlékszel, megvakult, és úgy kapta meg a sharingan szemet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #343 Dátum: 07 júl 10, 16:32:59 »

Igazából ennyit tudunk Kakashi apjáról és arról, hogy hogyan nézett ki:
http://img63.imageshack.us/img63/1796/naruto24017vc7.jpg
Naplózva

Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #344 Dátum: 07 júl 10, 17:25:22 »

Az árnyakakat elnézve tényleg nagyon hasonlíthattak Nevet
Csak azt nem értem mért hívták konoha fehér agyarának ??? ???
Jah és nemtoom hogy volt már e ez a kérdés de őneko hogy sikerült szert tennie a mangekyou sharinganra??
Naplózva
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 612
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins