titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #5175 Dátum: 09 márc 09, 16:43:19 » |
|
Jaja .Az átok pecsét az nem Jugo technikája és így ő nem is tudja azt adni Sasukénak.A szervezet termeli az enzimet és ő tud átváltozni.Orochimaru rájött erre és az enziemt arra hazsnálta föl ,hogy megalkossa az átok pecsétet ,így kéepsek mások is átalakulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #5176 Dátum: 09 márc 09, 17:00:11 » |
|
Sasuke meg Orochimaru képességeit és dzsucuit csak azért tudta használni, mert amikor a már haldokló Oro megpróbálta átvenni Sasuke felett a hatalmat, bezárta Oro-t az átok pecsétbe. De szerintem ezt észre lehetett volna venni, miután a Hachibi megszivatta Sasuke-t egy csáppal, és Juugo is mondta, hogy már nincsenek meg Oro képességei Sasuke-nek, ezért nem tud gyógyulni, mint ahogyan azt a Deidara elleni harc után tette. De ki is van írva a naruto wikia com-on, hogy Sasuke már nem képes Orochimaru dzsucuira. Az átokpecsét meg Orochimaru+Juugo és még plussz kb 100 kémiai cucc által jött létre, szal maga Juugo húsa nem fog vele csinálni semmit. Szegény Juugo, egyre kisebb lesz! Oszt már nem fog visszanőni!
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5177 Dátum: 09 márc 09, 17:05:14 » |
|
... amikor a már haldokló Oro megpróbálta átvenni Sasuke felett a hatalmat, bezárta Oro-t az átok pecsétbe. ...
Téves. A saját tudatalattijába nyomta el, ahogy Orochimaru is tette a korábbi testei lelkeivel/tudataival. (<-- ez aztán értelmes lett )
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5178 Dátum: 09 márc 13, 18:39:02 » |
|
Lehet rosszul tudom de a MS t az is előhozhatja ha csak 1 nagyon közeli ismerős meghal (gondolom vmi erőszakos halálnemben , nem pedig az h a nagyapa végelgyengülésben ) , ezért alakult ki az uchiha klánban h a legjobb barátot meg kell ölni, mert ugye akkor ez a feltétel egyből teljesül. Javítsatok ki ha tévedek, de én vmi ilyet olvastam. Ja és Kakashi forever.
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5179 Dátum: 09 márc 13, 21:38:37 » |
|
Hát ja. Mindezt ugye Itachi-sannak köszönhetjük, aki mindezt bebizonyította a Sasuke elleni mérkőzésén. De kije halt meg az elmúlt három évben ahhoz, hogy kifejlődjön neki? Talán Rin, de róla már a sima szériában sem tudunk... Bár lehet ez is egy 'bug' a történetben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5180 Dátum: 09 márc 13, 21:45:08 » |
|
Ha jól sejtem kakashi a shippuuden eleje felé mondja narutoéknak, "hogy kifejlesztettem egy új jutsut" de ők meg le se sz**ták, hogy mit mond me mentek kajálni, és ugyebár ő nem uchiha tehát nem biztos, hogy ugyanazon feltételek szükségesek az ms előhozatalához mint egy uchihánál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5181 Dátum: 09 márc 13, 21:51:48 » |
|
Szerintem azt hiszi hogy ő a felelős Obito haláláért aki végülis a legjobb barátja volt. Így sikerült előhoznia az MS-t
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5182 Dátum: 09 márc 13, 21:54:17 » |
|
Hát ha kakashi még mesélgetne,biztos benne lenne a mangekyou sharinganja titka,de hogy ez be fog e következni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5183 Dátum: 09 márc 13, 22:53:16 » |
|
Hát ezzel kapcsolatban már írtam néhányszor. aminek a lényege nem volt msá, minthogy szerintem Kakashi fogta azt' továbbfejlesztette a Sharinganját. Csak azért hívja MS-nak, mert ez képes reagálni Itachi MS-jára. Nomeg minek kitalálni még egy nevet az UpGradelt Sharinganra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5184 Dátum: 09 márc 13, 23:57:13 » |
|
Nem ez kifejezetten egy MS. Ez biztos. És sztem Kakashi egy szerűen kifejlesztette a saját tapasztalatai alapján. Mert hiba lenne őt az Ucihák álá besorolni.
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5185 Dátum: 09 márc 13, 23:59:27 » |
|
Hmmm... Én azért rangsorban korántsem tenném egy szintre egy Itachival, vagy Madaraval... Egy Sasuke fölé minden bizonnyal bekerül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5186 Dátum: 09 márc 14, 00:03:03 » |
|
Én se pont Itachira és Madarára gondoltam, de az átlag Uchiháknál minden bizonnyal nagyobb tehetséggel van megáldva és sztem mivel így ő is zseni kifejleszthette két kőny között a MS-t
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5187 Dátum: 09 márc 14, 00:14:26 » |
|
Természetesen. De ebből a zseniből nem nézed ki, hogy fogja és továbbfejleszti más módon az egyik képességét? Teszem azt egy sharingant?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5188 Dátum: 09 márc 14, 15:46:43 » |
|
Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy mikor szöszke megölte a testvérét és tobi vagy s madara elmeondta neki a dolgokat , de megkapta tőle a 3 szemtechnikát de vajon a szemeit is megkapta mint madara a testvérét mert ugye itachi holtestét elvitték vagy neki is lesznek problémái a szemével és majd később neki is kell majd 1 fehér bot?
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #5189 Dátum: 09 márc 14, 15:50:42 » |
|
Én úgy tudom hogy szöcske nem ültette be itachi szemeit, valahol a mangában meg is említi hogy nem akarja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|