Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3180 Dátum: 08 máj 03, 17:06:53 » |
|
Lee-Gaara harcnál,Lee ledobja a lábsúlyait-mindenki ledöbbent arc,Kakashi megszólal:,,Gai,ez még nekem is sok"-hát igen...
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3181 Dátum: 08 máj 03, 21:18:41 » |
|
Igen de legjobban akkor van megdöbbenve amikor Gai válaszol neki hogy Lee képes kinyitni a chakra kapukat úgy tudom a súlyokra nem mondott semmit... na mindegy megnézem mégegyszer
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3182 Dátum: 08 máj 03, 22:04:37 » |
|
Igen nézd meg,már csak azért is mert jó :DTegnap előtt láttam azt a részt,szval emlékszem
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3183 Dátum: 08 máj 04, 07:33:54 » |
|
Jájáj nagy nehezen sikerült rátalálni a Naruto-nak arra a részére Igazad van tényleg mondta csak először nem ugrott be hogy mondott volna ilyet
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Ranma
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3184 Dátum: 08 máj 04, 11:52:35 » |
|
hát én nem tudom Sasuke nem egy békülős típus bár...... mindenesetre most jelenleg teljesen ki van akadva (nem rajongok Sasuké-ért de nem is utálom)
|
|
|
Naplózva
|
Itasasu 4ever ^/_\^ köcce (max a bátyád )
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3185 Dátum: 08 máj 05, 12:36:34 » |
|
Az alma nem esik messze a fájától. hát igen a fiam
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3186 Dátum: 08 máj 05, 13:56:28 » |
|
Hát ő most igen messze esett Yondaime elvileg normális volt és összeszedet, Naruto meg szétszórt és habókos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3187 Dátum: 08 máj 05, 14:08:56 » |
|
Persze úgy sajnálom Naruto-t hogy mindenki alábecsüli és azt hiszi hogy ő a leggyengébb holott ő a legerősebb.(persze vannak kivételek)
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3188 Dátum: 08 máj 05, 16:39:14 » |
|
tudjátok min lepődtem meg?azon hogy naruto nem csak a szelet de még a víz elemet is képes használni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3189 Dátum: 08 máj 05, 16:41:38 » |
|
mért lenne képes a vizet használni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3190 Dátum: 08 máj 05, 16:41:49 » |
|
Na erről eddig mért nem tudtunk? Egyáltalán honnan szedted ezt az állítást? Valami bizonyíték hogy el is higgyük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3191 Dátum: 08 máj 05, 16:44:01 » |
|
Remélem nem azért mert a Rasengan kék színű vagy pedig a Part 1-ben amikor örvényt csinált a víz alatt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 16:44:32 írta warmerh »
|
Naplózva
|
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3192 Dátum: 08 máj 05, 16:46:05 » |
|
vízelem mi? nem hallottam még róla. Amúgy tényleg genyó dolog hogy Naruto-t szivatja mindenki, Sakura is miért mindig Naruto-t zúzza le? Vagy Neji is oltja észnélkül >
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3193 Dátum: 08 máj 05, 16:53:06 » |
|
Én akkor voltam totál kész és utáltam meg véglegesen Sasuke-t amikor pont abban a filler részben amikor a futó srácot kisérték és Sakura meg elájult a vízalatt, Sasuke ő nagysága meg inkább felment levegőért, ahelyett hogy segített volna Naruto-nak megmenteni, és amikor meg kivitte a partra Sakura-t Naruto, akkor azt hitte hogy Sasuke mentette meg. Nem mégsem még akkor végleg megutáltam amikor Naruto meg Sasuke a kórházban feküdtek és Sakura csak Sasuke-vel törődött...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 16:55:37 írta warmerh »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3194 Dátum: 08 máj 05, 16:57:46 » |
|
Namikaze Minato ajánlom figyelmedbe a visszaolvasást, és a fórumszabályzatot! Na a lényeg: Hát amíg ilyen idióta addig meg is érdemli... Nem igaz, hogy ugyanolyan idióta, mint a sorozat indulásakor... Persze úgy sajnálom Naruto-t hogy mindenki alábecsüli és azt hiszi hogy ő a leggyengébb holott ő a legerősebb.(persze vannak kivételek)
Legerősebb? Kétlem... Legfeljebb neki a legnagyobb a kitartása... A magas chakra szint, és a kitartása nélkül csak egy utolsó nulla lenne Konohában... Vagy már halott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|