Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3195 Dátum: 08 máj 05, 16:59:17 » |
|
van egy tippem honnan jött a bíz elem a mangában amikor kakuzu ra támadnak egy fuuton rasengannel és egy suiton hauryu val ugye ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3196 Dátum: 08 máj 05, 17:01:23 » |
|
Gabesz sejtésem szerint te nagyon utálod Naruto-t és nem éltél még át hasonló helyzeteket hogy megértsd miért ilyen idióta... Volfid most mehetek mangát olvasni már megint
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 05, 17:02:00 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3197 Dátum: 08 máj 05, 17:03:56 » |
|
Azt hogy ilyenidióta nem lehet csak a helyzetére kenni...............Kakashinak vagy Nejinek se volt sokkal jobb a sora és nézd meg mekkora észlények .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3198 Dátum: 08 máj 05, 17:05:04 » |
|
lehagytam a lényeget azt a suiton jutsut yamato használta látni, h a jobb kezét fogja amikor ott állnak manga 337. rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3199 Dátum: 08 máj 05, 17:06:02 » |
|
Épp a kitartása miatt lesz nagy shinobi Naruto-ból. Ez teszi őt különlegessé . Én nem emlékszem víz elemű technikára amit Naruto használt. Ha valami folytán mégis vízhez volt köze azt csak a chakraájának az áramlása okozta. Szerintem
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3200 Dátum: 08 máj 05, 17:07:13 » |
|
Nem! Egyáltalán nem utálom... Sőt úgymonhatnám benne van a kedvenceim között a top10-ben! Csak azt útálom benne, hogy néha ennyire idegesítően idióta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Namikaze Minato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3201 Dátum: 08 máj 05, 17:09:01 » |
|
Nyugi nekem sem tetszik de mivel halott vagyok nem nevelhetem meg a fiam csak vicc volt. Tényleg megkomolyodhatna már
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime Hokage 4ever
|
|
|
glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3202 Dátum: 08 máj 05, 18:50:10 » |
|
Na erről eddig mért nem tudtunk? Egyáltalán honnan szedted ezt az állítást? Valami bizonyíték hogy el is higgyük? A manga 337. részében azt hiszem naruto használja a suitont (nem tom leírni) a szeles rasengannal.nézd meg ha nem hiszed
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3203 Dátum: 08 máj 05, 22:07:19 » |
|
Megnéztem. Nem hiszem. Mi legyen...? ^^
De ha jobban megnézed, láthatod, hogy a víz elemű jutsut Yamato használja.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3204 Dátum: 08 máj 05, 23:59:17 » |
|
amúgy is fura lett volna ha naruto hiperaktivitás ide vagy oda egyszerre 2 jutsut elsüt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
HarunoSakura
Vendég
|
|
« Válasz #3206 Dátum: 08 máj 06, 01:48:44 » |
|
Én nagyon szerettem de idegesít, hogy elment Orochimaruval és, hogy meg akarta ölni szegény Narutot..de azért most is szeretem:) csak nem tetszik, hogy egyre gonoszabb és rosszab lesz egyre jobban távolodik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3207 Dátum: 08 máj 07, 15:19:06 » |
|
Hamár a kapuknál járunk én ugy emlékszem hogy egyszer Kakashi is megnyitotta az első kaput az akaratával. Vagy nem tom, talán a chakrájávaal??? Passz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3208 Dátum: 08 máj 07, 15:31:27 » |
|
hát az biztos, h tegnap a jetixes verzióban kakashi kinyitotta (inkább az akaratával) az első kaput a mangában asszem ez nem volt és sima animét nem nagyn nézek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|