Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4170 Dátum: 14 szep 22, 11:06:13 » |
|
Minősíthetetlen ami itt zajlik. Végre kubatov tetű is beláthatná ezt. Az egész Fradi dolog azért működött még úgy ahogy, mert legalább szurkolótábor volt még. Ha ezt is kivonják belőle, akkor a végeredmény a nagy kövér nulla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #4171 Dátum: 14 szep 22, 15:46:10 » |
|
B@szok én a fradira, csak a románokat oda-vissza! Ráadásul még a Blahán is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #4172 Dátum: 14 szep 27, 10:36:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4173 Dátum: 14 szep 27, 11:06:44 » |
|
ez azért szégyen, hogy a Hertha ifiedzője megfelel magyar szövetségi kapitánynak.... Persze még jól is kisülhet, de egy biztos ez a magyar edzőképzés, és szakembergárda hiteles minősítése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4174 Dátum: 14 szep 27, 11:27:03 » |
|
Szerintem kár ezen az ifi edző dolgon fennakadni. Ez van sajnos, ez a realitás, tényleg itt tartunk. És Dárdai nekem is szimpatikus, én megelőlegezem neki a bizalmat. Jobb, mint ha maradt volna Pinyő, vagy hoztak volna helyette bármilyen random MB1es sztáredzőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4175 Dátum: 14 szep 27, 11:35:09 » |
|
Szarból ő sem fog tudni várat építeni ez tény, de talán lesz valami ami motiválja ezeket a botlábú majmokat. Én is amikor olvastam, hogy ő lesz a kapitány úgy voltam vele, hogy miért is ne, amúgy is olyan barátságos jófickónak tűnik. Az meg szerintem hülyeség, hogy csak mert ifiedző. Lehet, hogy az a szint ahol ő van a mostani válogatott szintje felett van.  Viszont tényleg minősíti a hazai edzőgárdát sajnos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 27, 11:49:15 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #4176 Dátum: 14 szep 27, 14:35:38 » |
|
Nézzetek bele a sajtótájékoztatójába ő nem dadog meg mágnestáblázik, profin csinálja a dolgokat. Olyan mint egy professzor meg egy grundon focizó ember keveréke. Szívből csinálja meg ért is hozzá. + Az egyetlen magyar labdarúgó, akire emlékszem hogy kijött meccs után a b középhez és pacsizhattam vele anno.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4177 Dátum: 14 szep 27, 14:50:15 » |
|
És emellett még focizni is tud, ami azért ebben a sportban nem épp hátrány, edző esetében sem. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4178 Dátum: 14 szep 27, 14:55:44 » |
|
Nos egy tény, igazi tapasztalata nincs, Pinyő egy nagy 0 ezt tudtuk eddig is. A Dárdaihoz hasonló 0 kilóméteres edzők klubbcsapatokban már váltak jól be (Capello, vagy Sachi a Milanban) de ez egy nemzeti válogatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4179 Dátum: 14 szep 27, 16:33:36 » |
|
"Nem az eszemre hallgattam, hanem az ösztöneimre, csak hogy tudjátok." Na ennél szebb nyilatkozat nem létezik. 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #4180 Dátum: 14 szep 29, 21:46:34 » |
|
90's kids will understand T_T 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4181 Dátum: 14 szep 30, 12:05:42 » |
|
Ennek komoly hírértéke van szerintem. Követendő példa csajok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4182 Dátum: 14 szep 30, 12:07:16 » |
|
Azt azért hozzá kellett volna tenned, hogy 100 kg alatt követendő.  Biztos, ami biztos. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4183 Dátum: 14 szep 30, 12:09:54 » |
|
Fórumos csajok 90%-a Deák tér szintjén van, így mertem általánosítani, de azért köszi az észrevételt, jogos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #4184 Dátum: 14 szep 30, 12:21:22 » |
|
Köszönjük.  Már ha én is a 90%-ban vagyok.  Amúgy van egy 120 kg-s barátnőm, akinek jó alakja van csak ehhez kell egy ízlésvilág azért. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|