Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 08 júl 01, 17:47:40 » |
|
ugyanabból az okból inkább manga mint anime, mint hogy inkább könyv mint film. A mangához kellfantázia hogy elkébzeld így lehetőleg nem butul el a fantáziád és élvezhetőbbis, az anime-ben mindent készenkapsz ottmárcsak bambulnikell :'X
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
yamato80
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #106 Dátum: 08 júl 08, 13:30:04 » |
|
nekem inkább anime . miért? hmm... :hmmm?:szívem szerint inkább az anime de a mangát is szeretem. azért anime mert: 1. az animálva van 2. nem nagyon szeretek olvasni (de azért a Naruto mangáért feláldozom magam )
|
|
|
Naplózva
|
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig népszerű.
|
|
|
h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #107 Dátum: 08 júl 08, 13:36:53 » |
|
Én inkább a manga! egy valamiért mert az Animéba van Filler amit utálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #108 Dátum: 08 júl 08, 16:11:44 » |
|
Manga. Egyértelmű az anime egy degenerált 13 évesek által rajzolt sz** Grafikailag gagyi húzás ezerrel és filler. Teljes meggyalázása Kishi mangajanak. De most Kishi is sokat húzza az eseményeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #109 Dátum: 08 júl 09, 03:13:49 » |
|
Hát inkább húzza is még jó sokáig minthogy vége legyen Én is egyértelműen a mangára szavazok, bár én nem fikáznám az animét se mert azért mégiscsak az anime miatt szerettem meg a Narutot... Csak ne lenne az a rengeteg f*s filler
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #110 Dátum: 08 júl 09, 11:10:43 » |
|
Én eddig csak mangát olvastam. Nemrég kezdtem nézni az animet. Amúgy csak azért nem néztem animet, mert olyan gyenge volt a net, hogy sose jött volna le.
Khöm, khöm... Örök igazság, hogyha egy ilyesfajta topicba kifejted a véleményedet, ne írj új postot. xD (De diplomatikus lettem hirtelen.xD) Na, szóval. Régen még így gondoltam, de most már nem. (Micsoda meg lepetés. Miért is írnák ide megint, hümm?) Tehát, mostmár úgy vagyok vele, hogy csakis, kizárólag manga! Miért? Az anime agyon van húzva, minden egyes rész elején ismétlik, minden visszaemlékezést 10-szer lejátszanak, és egy story-t úgy el tudnak nyújtani, hogy az kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #111 Dátum: 08 júl 09, 12:07:44 » |
|
Manga és ha megérdemli megnézem az animét is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #112 Dátum: 08 júl 16, 16:45:59 » |
|
Nekem a manga!Megindokolni nem tudom , hogy mmiért , denekem jobban tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 08 júl 20, 16:01:17 » |
|
Hát inkább húzza is még jó sokáig minthogy vége legyen
Nem húzhatja sokáig mert akkor gagyi lessz, olyan mint egy szappanopera ötmásodpercenként másolja önmagát
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #114 Dátum: 08 júl 21, 05:00:19 » |
|
hát én szeretem animét is mangát is mangát azért mert nem tudom de nagyon jó nincs benne az a sok huzavona és érdekes a cselekmény az animét pedig azért mert kiváncsi vagyok hogy ez meg az hogyan lesz animálva
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
yamato80
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 08 júl 21, 15:10:41 » |
|
lehet h nem tetszik neketek az animében az h húzzák, de múszáj, mert különben utolérné a mangát. és egy anime rész nem egy manga fejezetből áll! am. nekem az anime!
|
|
|
Naplózva
|
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig népszerű.
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #116 Dátum: 08 júl 21, 20:41:27 » |
|
LOL, olvasol mangat? A manga olyan messze van hogy ha még sietne az anime is akkor is kb december vége január elejére érné be vagy talán még később. Plusz az a dolguk a készítőknek hogy jól megoldják, a fő storyt és a nagyobb részeket minnél jobban kéne megcsinálni, és amikor ép nincs semmi fontos mondjuk épp vissza jöttek a harcból akkor kicsit lassabbra fogni. Amugyis más animek is megoldják ezt és mégis ezerszer jobbak mint ez. (pl One Piece) kb 30 rész és behozná a mangat mégis a minősége 10 éve töretlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #117 Dátum: 08 júl 21, 22:44:42 » |
|
Nem december végére... 2 év múlva lessz ott a anime, ahol most a manga!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #118 Dátum: 08 júl 21, 23:21:45 » |
|
hát a jelenlegi tempóbal ige, de én most arra értettem ha sietnének. Még ott a asuma, hidan, kakuzu, new jutsu arc, team hebi arc, dei vs sasuke, madara arc, itachi vs sasuke,meg még vagy 20 chapternyi rizsa. Ja meg Jiraiya vs Pein.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #119 Dátum: 08 júl 22, 19:05:42 » |
|
Az anime látványosabb csak sok benne a filler ezért néha jobb olvasni...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|