Taiki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 08 aug 08, 07:20:49 » |
|
Manga , mert sokkal előrébb van a történetben mint az anime .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 08 aug 22, 15:12:25 » |
|
a manga mert tényleg sokkal erőlébb van mint az anime .az animét is azóta nézem amióta gyakrabban van benne az akatsuki
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni. Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #123 Dátum: 08 aug 22, 22:27:12 » |
|
Manga. Mert csak a lényeg van benne, és alapból jobb mint az anime ami sztem dög unalom a rengeteg "flashback" miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #124 Dátum: 08 aug 23, 12:53:03 » |
|
én mindkettőre voksoltam, az anime mert sokkal átérezhetőbb a zene és az effektek miatt, meg a mozgóképen jobban is lehet érteni h mni történik, viszont a manga az meg sokkal előrébb tart, és gyorsabb a cselekmény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #125 Dátum: 08 nov 17, 00:31:32 » |
|
hát igen azért a manga, mert az nagyon jó, és hát, ha az nem lenne, akkor anime se és azért az anime, mert az télleg teli van azzal a sokeffektel, meghát hangjais van és ezért szavi a mindkettőre!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 08 nov 18, 17:33:07 » |
|
hát mind2 habár a shippuden anime nekem nem teccik annyira
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 08 nov 25, 14:30:35 » |
|
Manga mert most előréb tart ezért nem izgalmas az anime.. de ha 1szerre menne akkor 1értelműen ANIME
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #128 Dátum: 08 dec 22, 20:42:03 » |
|
Én a mangát jobban szeretem, mert sokkal izgalmasabb mint az anime, habár az elején nehéz volt megszoknom az olvasását.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #129 Dátum: 08 dec 29, 03:49:31 » |
|
A manga,mert csak a lényeg van benne,semmi filler mint az animében,és sokkal gyorsabb is pl így míg megnézed animében,50 szer elolvasod! Az anime,meg mert jobban átláthatók a cselekmények,technikák,csaták,ugye sokal élvezhetőbbek benne a dolgok! Szal én az egyszerre mindkettőre szavaznék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #130 Dátum: 08 dec 30, 18:31:42 » |
|
Én mindkettőt szeretem, bár kicsit a manga felé húz a szívem, mivel szeretem, ha gyorsan történnek az események amit a mangában meg is kaphatok... Az anime meg azért jó mert színes, szépen ábrázolja a dolgokat, a legjobbak a harcok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #131 Dátum: 09 máj 25, 21:20:58 » |
|
A manga az eredeti, nincsenek fillérek és egy pici saját fantázia is szárnyalhat benne ezért arra voksolnák bár az anime sem rossz
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 09 jún 02, 13:29:28 » |
|
Nekem mindkettő. Én először az animét láttam, az vezetett be Naruto világába, szóval mindig kiemelt helyen lesz ^_^ A Mangát pedig imádom, nem csak azért, mert az az "eredeti" és nincsenek agyhalott fillerek, hanem mert a mondanivalója... Elég erősen le szokott taglózni, és én szeretek filozofálni =} De nyilván az anime mellett szól, hogy az mozgókép, míg A Manga nem, ugyanakkor utóbbinak is rendkívül jó a grafikája, tehát nehézségek nélkül "ki lehet egészíteni" és el lehet képzelni =}
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #133 Dátum: 09 jún 03, 06:16:12 » |
|
MANGA!!! egyértelmü Animében egyedül a boss fightokat néze meg. Kakuzu vs Kakashi. De a Jirayia vs Peint is megfogom (tudtommal az jön.)
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #134 Dátum: 09 jún 03, 17:22:52 » |
|
Nem, előtte még Sasuke vs Orochimaru - ha jól emlékszem (mostanában többet foglalkoztam A Mangával, de ebben elég nagy szerepük volt a fillereknek, szóval anime téren kicsit el vagyok tájolva).
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
|