kudara1111
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 09 jún 04, 10:48:05 » |
|
Én mindkettőt nézem/olvasom. A mangát, mert előrébb jár, az van benne amit a rajzoló kitalált és megrajzolt. Az animét mert anime , meg hogy csak több történik egy rész alatt mint a mangában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #136 Dátum: 09 jún 04, 13:48:45 » |
|
Én mindkettőt szeretem, bár a manga azért jobb. Az animét elrontják a fillerek, meg az, hogy mostanában gyakran baromi béna a rajzolás. A mangában legalább egységes a szinvonal, mert egy ember csinálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #137 Dátum: 09 júl 29, 19:00:36 » |
|
Mind a kettő jó,de a mangát kicsit szívesebben olvasom.A cselekmény előbbre tart és hát ez nem egy hátrány.Emellett kímél sok fölösleges résztől.Viszont az animeból kihagyták a dupla lány teknika (sajna nem tudom az eredetit) fiús kiadását,amit Sakura ellen sütött el Konohamaru.Tehát poén az van bőven a mangába is...
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #138 Dátum: 09 júl 30, 08:46:37 » |
|
Mindenképpen manga.Anime talán csak annyiban jobb, hogy tovább tart (bár ez néhány résznél pont hogy rossz).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #139 Dátum: 09 júl 31, 11:16:29 » |
|
Manga azért, mert jó olvasni, anime meg azért, mert színes és azt meg nézni jó
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #141 Dátum: 09 júl 31, 18:50:13 » |
|
Manga. Egyértelmű Nem csak, hogy izgalmasabb, de még a cselekmény is gyorsabban halad (máramikor). És nincs tele fillerekkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #142 Dátum: 09 júl 31, 22:37:05 » |
|
Eredetileg a manga is színes,csak valahogy fél úton fekete-fehér lesz...
Az szép lenne. Eredetileg is fekete fehér.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #144 Dátum: 09 aug 01, 09:18:41 » |
|
Az nem fontos! Legalább többet tudunk beszélni róla. Am. én kicsit az Animét talán jobban szeretem, mivel most olyan részek jönnek, amiket bírni fogok, és talán az események jobban kivehetők egy kicsivel, mint kishi rajzai. De mangát is iszonyúan bírom, max 1 %-kal jobban szeretem az animet most.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #145 Dátum: 09 aug 01, 09:26:46 » |
|
Ahogy látom a szavazás alapján az anime áll nyerésre.Sejtem miért.Mert ugye a 99,99% az animeval ismeri meg a történetet,így azt nézi.Sokan jobb szeretnek nézni (és hozzáolvasni a szöveget) mint olvasni egy mangát.Pedig ott már a történet jóval előbbre jár. OFF:Az a baj,hogy a sima Narutoba nem tudom mi filler,mert a mangát csak onnantól olvasom,ami kint van...:S
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #146 Dátum: 09 aug 01, 13:54:42 » |
|
Akkor honnan tudjátok,hogy xy-nak milyen a haja,szeme,ruha színe azelőtt,hogy kijön az anime? Onnan, hogy néha-néha a manga pár oldalát Kishimoto M. sensei kiszínezi. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #148 Dátum: 09 aug 01, 17:14:07 » |
|
Csodálkoznék ha sok beleszólása lenne Kishimoto-nak.Amilyen gyatra volt a sztori meg a kivitelezés az animben (pontosabban a sanbi arc-ra gondolok), nem hiszem, hogy Kishi-nek tetszene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #149 Dátum: 09 aug 02, 00:13:32 » |
|
Hasra csapva...gondolod Kishi beleegyezne ilyen ganéé sztorikba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|