24 nov 27, 23:21:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Melyiket olvasod/nézed szívesebben?
Animet - 142 (25.1%)
Mangát - 144 (25.5%)
Mind a kettőt egyaránt - 279 (49.4%)
Összes szavazó: 498

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Manga vagy Anime és miért?  (Megtekintve 45411 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #150 Dátum: 09 aug 02, 15:07:08 »

Ez most kicsit OFF lesz de szerintem úgy csinálják az anime-t, mint ahogy a Family Guy-t csinálták anno a South Park-ban!  >.<# >.<# (lamantin, csak ennyit mondok Nevet )
Naplózva
Nuttika
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #151 Dátum: 09 aug 02, 20:57:33 »

Szerintem ő kap jogdíjat az animeből.
J.KRowling is beleegyezik abba a ganéba,amit Harry Potter néven futtatnak a mozikba.Az sem ér fel a könyvhöz.
Tehát elképzelhető,hogy még ő is adja az ötletet,bár ez rossz elképzelés...
És persze a manga jobb! Hümm-hümm
Naplózva

"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..."
“The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death”
お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜)

MAL & MML
Nikkie
VIP

« Válasz #152 Dátum: 09 aug 07, 18:45:49 »

Részemről egyértelműen manga. Mosolyog Régebben nehezen láttam át, főleg a jutsu-kat, mostanra azonban szívesebben olvasom a mangát, mint nézem az animét. Egyrészt előrébb is tart a cselekmény, nincs időhúzás, jó a minőség, nem úgy, mint az animében. A fillerekről nem is beszélve. Technikai KO (A Kakashi Gaiden azonban kezdi visszaadni az animébe vetett hitem.) Nevet
Naplózva
*Reira
Akadémiai tanuló
*

[Naru♥Hina]

« Válasz #153 Dátum: 09 aug 16, 14:14:08 »

Előnyben részesíteném az animet, mert;
több benne a cselekmény, mozog (ok, kicsit hülyén fogalmaztam xD), színesebb, jobb nézni, van benne zene stb..
Mangát is szeretem, mert tudom mire számíthatok az animebe.

Naplózva

"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent.
Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat,
amelyben élünk, amikor szeretünk."
Takashi
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #154 Dátum: 09 aug 16, 14:18:33 »

1.Megnézem az animét mert az teljesebb képet ad a dologról.
2.Elolvasom/megnézem a mangát mert azt , is ugyanúgy eltudom képzelni mint az animét.
3.tehát mindakettőt szeretem... Nevet
Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #155 Dátum: 09 okt 26, 00:40:35 »

Ide kb akkor szavaztam, mikor beregeltem Nevet Akkor még az anime-ra voksoltam, azóta kicsit változott a nézetem.
A mangát sokáig nem olvastam, annyira nem vagyok pártja az olvasásnak, jobb szeretem mozgásba látni. Idővel az anime mellett elkezdtem olvasni a mangát is, de mindig csak odáig, amíg a aktuális anime rész eljutott. Be kell valljam, hogy az anime után annyira nem jött be a manga, talán mert már ismertem a történetet Nevet Aztán valahogy már annyira érdekelt, hogy mi fog történni, hogy nem akartam várni egy hetet az újabb részig, ezért elkezdtem előrébb is olvasni a mangát. És így már sokkal izgalmasabbnak találtam, pörgősebb mint az anime, mert nincs agyon fillerezve, viszont annyiból rosszabb(?), hogy neked kell elképzelned, hogy milyen is mozgásban. És akinek nincs elég képzelőereje, annak ez problémás Nevet Szóval nekem mindkettő nagyon tetszik, de nálam egy fél lábbal a manga mindig előrébb van kacsint
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #156 Dátum: 09 okt 26, 12:50:58 »

Nekem a manga jobban tetszik mert nincs benne filler,meg nincs benne 10.000.000-szer az opening meg ending.Főleg ha amúgy se jön be.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
shikamaru
Újonc
*

« Válasz #157 Dátum: 10 máj 31, 19:55:16 »

ja én is a manga mellet voksolok a legjobb a mangában az az hogy a részletek jobban átjönnek, meg az érzelmi dolgok is
bár az baj hogy nem színes (és hogy Hinatát már több mint 2 hónapja nem mutatták pedig szerelmett vallot Narutónak)
De sokkal több elmélkedést visznek a mangába (és hát akinek 130-as IQ ja van Nevet annak kell is az elmélkedés [és ezt pszihológus mérte nem a net Nevet ]) a döntő dolog pedig a - filler és - op és end
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #158 Dátum: 10 máj 31, 21:20:25 »

nemtudom nálam az OP meg az ED csak javított az animéken,...de a mangát is szeretem olvasni úgyhogy mind2^^
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #159 Dátum: 10 máj 31, 21:26:12 »

Manga mert kiszámíthatatlanabb, és jobban lehet rajta izgulni, ugyanis előrébb tart. Valamin mangából több van mint animéből, ugyanis egyik a másikon alapul az esetek 90%-ában xD
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #160 Dátum: 10 jún 06, 17:17:47 »

Nállam csak a manga Nevet Nézek animét is, de a fillerek szerintem csak lerontják, meg egy csomószor csalódok a szinkronhangokban: például Pein hangját nagyon nem így képzeltem el, ami az animében van. Ja, és egy csomó dolog kimarad animéből, és mivel az anime a manga alapján fut, az anime nem tud számomra semmi meglepetést szerezni. úgyhogy manga 4ever
Naplózva
JANOSHERCEG
Gennin
*

« Válasz #161 Dátum: 10 jún 09, 15:51:33 »

Hát én mind a kettőt nézem,olvasom,de én inkább az animét részesítem előnyben,mivel az sokkal látványosabb.
Naplózva

Ninja Missions :
D/C - 10/10
B - 11/11
A - 12/13
S - 4/7
Shippuuden - 21/31

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
sapy
Újonc
*

« Válasz #162 Dátum: 10 júl 12, 23:45:21 »

anime, de legfőképp a szinkronos (magyar), mert ott nem kell olvasni (kiv. 1-2 felirat) xD
de mindkettőt követem hétről hétre hét kimaradással Nevet
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #163 Dátum: 10 júl 13, 18:42:13 »

Mostanában egyre több mangát olvasok, mint nézek animét. Ennek az az oka hogy rájöttem: sokkal jobb ha én képzelem el a hangeffekteket, ha én képzelek a szereplőkhöz hangot, és én képzelem el ahogy a képek mozognak és színesek lesznek. Ehhez az is hozzátartozik hogy mindenben szinte a nyomtatott formátumot részesítem előnyben, így azt kell mondjam: szerintem a manga változat sokkal jobb, hiszen az legtöbbször a szerzők eredeti alkotása, ahogy ők azt elképzelték, megalkották.  Pontosan (Ez a téma mondjuk olyan mint a Harry Potterek és a Gyűrűk Ura esetében is volt. Volt aki arra esküdött hogy a filmet nézi, és van aki inkább a könyvet olvasta el. Egy ideig én is a filmnézők táborát erősítettem, aztán miután elkezdtem olvasni, rájöttem hogy igazuk volt az olvasáspárti barátaimnak. A könyvek tényleg részletesebbek, jobbak voltak a filmváltozatoknál.) 
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Andor-sama
Újonc
*

« Válasz #164 Dátum: 10 júl 17, 04:55:27 »

Az anime szerintem érdekfeszítőbben adja elő az eseményeket, de a manga az sokkal igényesebb. Amikor elkezdtem nézni a mangát az anime egy idejig teljesen elvesztette a varázsát és csak mostanában kezdi minimálisan visszanyerni amit szerintem a manga nem sok esetben tud pótolni. Végül is én inkább animere szavazok.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins