tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #150 Dátum: 09 aug 02, 15:07:08 » |
|
Ez most kicsit OFF lesz de szerintem úgy csinálják az anime-t, mint ahogy a Family Guy-t csinálták anno a South Park-ban! (lamantin, csak ennyit mondok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #152 Dátum: 09 aug 07, 18:45:49 » |
|
Részemről egyértelműen manga. Régebben nehezen láttam át, főleg a jutsu-kat, mostanra azonban szívesebben olvasom a mangát, mint nézem az animét. Egyrészt előrébb is tart a cselekmény, nincs időhúzás, jó a minőség, nem úgy, mint az animében. A fillerekről nem is beszélve. (A Kakashi Gaiden azonban kezdi visszaadni az animébe vetett hitem.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
*Reira
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
[Naru♥Hina]
|
|
« Válasz #153 Dátum: 09 aug 16, 14:14:08 » |
|
Előnyben részesíteném az animet, mert; több benne a cselekmény, mozog (ok, kicsit hülyén fogalmaztam xD), színesebb, jobb nézni, van benne zene stb.. Mangát is szeretem, mert tudom mire számíthatok az animebe.
|
|
|
Naplózva
|
"Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent. Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat, amelyben élünk, amikor szeretünk."
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #154 Dátum: 09 aug 16, 14:18:33 » |
|
1.Megnézem az animét mert az teljesebb képet ad a dologról. 2.Elolvasom/megnézem a mangát mert azt , is ugyanúgy eltudom képzelni mint az animét. 3.tehát mindakettőt szeretem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #155 Dátum: 09 okt 26, 00:40:35 » |
|
Ide kb akkor szavaztam, mikor beregeltem Akkor még az anime-ra voksoltam, azóta kicsit változott a nézetem. A mangát sokáig nem olvastam, annyira nem vagyok pártja az olvasásnak, jobb szeretem mozgásba látni. Idővel az anime mellett elkezdtem olvasni a mangát is, de mindig csak odáig, amíg a aktuális anime rész eljutott. Be kell valljam, hogy az anime után annyira nem jött be a manga, talán mert már ismertem a történetet Aztán valahogy már annyira érdekelt, hogy mi fog történni, hogy nem akartam várni egy hetet az újabb részig, ezért elkezdtem előrébb is olvasni a mangát. És így már sokkal izgalmasabbnak találtam, pörgősebb mint az anime, mert nincs agyon fillerezve, viszont annyiból rosszabb(?), hogy neked kell elképzelned, hogy milyen is mozgásban. És akinek nincs elég képzelőereje, annak ez problémás Szóval nekem mindkettő nagyon tetszik, de nálam egy fél lábbal a manga mindig előrébb van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #156 Dátum: 09 okt 26, 12:50:58 » |
|
Nekem a manga jobban tetszik mert nincs benne filler,meg nincs benne 10.000.000-szer az opening meg ending.Főleg ha amúgy se jön be.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
shikamaru
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #157 Dátum: 10 máj 31, 19:55:16 » |
|
ja én is a manga mellet voksolok a legjobb a mangában az az hogy a részletek jobban átjönnek, meg az érzelmi dolgok is bár az baj hogy nem színes (és hogy Hinatát már több mint 2 hónapja nem mutatták pedig szerelmett vallot Narutónak) De sokkal több elmélkedést visznek a mangába (és hát akinek 130-as IQ ja van annak kell is az elmélkedés [és ezt pszihológus mérte nem a net ]) a döntő dolog pedig a - filler és - op és end
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 10 máj 31, 21:20:25 » |
|
nemtudom nálam az OP meg az ED csak javított az animéken,...de a mangát is szeretem olvasni úgyhogy mind2^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #159 Dátum: 10 máj 31, 21:26:12 » |
|
Manga mert kiszámíthatatlanabb, és jobban lehet rajta izgulni, ugyanis előrébb tart. Valamin mangából több van mint animéből, ugyanis egyik a másikon alapul az esetek 90%-ában xD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 10 jún 06, 17:17:47 » |
|
Nállam csak a manga Nézek animét is, de a fillerek szerintem csak lerontják, meg egy csomószor csalódok a szinkronhangokban: például Pein hangját nagyon nem így képzeltem el, ami az animében van. Ja, és egy csomó dolog kimarad animéből, és mivel az anime a manga alapján fut, az anime nem tud számomra semmi meglepetést szerezni. úgyhogy manga 4ever
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 10 jún 09, 15:51:33 » |
|
Hát én mind a kettőt nézem,olvasom,de én inkább az animét részesítem előnyben,mivel az sokkal látványosabb.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
sapy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #162 Dátum: 10 júl 12, 23:45:21 » |
|
anime, de legfőképp a szinkronos (magyar), mert ott nem kell olvasni (kiv. 1-2 felirat) xD de mindkettőt követem hétről hétre hét kimaradással
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #163 Dátum: 10 júl 13, 18:42:13 » |
|
Mostanában egyre több mangát olvasok, mint nézek animét. Ennek az az oka hogy rájöttem: sokkal jobb ha én képzelem el a hangeffekteket, ha én képzelek a szereplőkhöz hangot, és én képzelem el ahogy a képek mozognak és színesek lesznek. Ehhez az is hozzátartozik hogy mindenben szinte a nyomtatott formátumot részesítem előnyben, így azt kell mondjam: szerintem a manga változat sokkal jobb, hiszen az legtöbbször a szerzők eredeti alkotása, ahogy ők azt elképzelték, megalkották. (Ez a téma mondjuk olyan mint a Harry Potterek és a Gyűrűk Ura esetében is volt. Volt aki arra esküdött hogy a filmet nézi, és van aki inkább a könyvet olvasta el. Egy ideig én is a filmnézők táborát erősítettem, aztán miután elkezdtem olvasni, rájöttem hogy igazuk volt az olvasáspárti barátaimnak. A könyvek tényleg részletesebbek, jobbak voltak a filmváltozatoknál.)
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Andor-sama
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 10 júl 17, 04:55:27 » |
|
Az anime szerintem érdekfeszítőbben adja elő az eseményeket, de a manga az sokkal igényesebb. Amikor elkezdtem nézni a mangát az anime egy idejig teljesen elvesztette a varázsát és csak mostanában kezdi minimálisan visszanyerni amit szerintem a manga nem sok esetben tud pótolni. Végül is én inkább animere szavazok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|