Nos először is üdvözlök mindenkit!
A regisztrációs nevemről annyit, hogy nagyon szeretem Frank Herbert Dűne univerzumát (film, könyv, játék, minden), ami egy sci-fi műremek és egymással versengő nemesi dinasztiák harcáról szól (legalábbis egy ideig). Ezeket a császári famíliákat Házaknak nevezik, legerősebbek közülük az Atreides, a Harkonnen és az Ordos (regényben nem szerepel, csak játékban). Mikor régen névválasztáson gondolkodtam rögtön tudtam, hogy ezekből fogok majd választani, azonban mindegyik annyira tetszett, hogy nem tudtam csak egyet kiemelni belőlük, így tehát a rövidítéseiket raktam össze:
ATR(eides)
H(ar)
K(onnen)
ORD(os).
(Valójában csak össze-vissza nyomogattam a billentyűzetet... pontosabban nem is én, hanem a kutyám és ez jött ki belőle, de azt hiszem ez a magyarázat sokkal izgalmasabbnak és átgondoltabbnak tűnik, úgyhogy maradjunk ennél.) Magamat igazán nem szeretném bemutatni, csaphatnék magamnak nagyon jó reklámot, hogy egy kedves, barátságos, életvidám 17 éves blablablablabla vagy éppen kiadhatnám magamat egy Tokio Hotel szám hatása alatt álló világtól elfordult, meg nem értett, erét vagdalós emósnak, ahogy azt a nagy úr, a trend megköveteli, de nem teszem. Ha meg akartok ismerni megismertek, ha nem, akkor nem. Ki-ki döntse el, hogy kiteszi-e magát ennek a fájdalmas tortúrának...
Azért, hogy nyugodtan tudjatok aludni, néhány dolgot elárulok magamról:
- A hülye jövevényszavak, már ha ezeket lehet azoknak nevezni, egyszerűen IRRITÁLNAK. ("fíling, foreva, rulz, powa és társaik"). Ha már egyszer megadatott nekünk ez a gyönyörű magyar nyelv, akkor könyörgöm használjuk és ne ezekkel a szánalmas hibridekkel fejezzük ki magunkat!
- A HSZ szám és a rangok a legkevésbé sem érdekelnek. Nem statisztikát szépíteni járok majd a fórumra, hanem beszélgetni, esetleg vitatkozni. Ha növekvő számokban szeretnék gyönyörködni megnyitom az Excelt vagy rákeresek Magyarország államadósságára.
- Általában véve utálom, amikor valamit alaptalanul felnagyítanak. Lásd pl WoW-vagy StarCraft-mánia, de lehetne a Star Wars-ról is beszélni, amivel megjegyzem semmi bajom nincs, de a megérdemeltnél jóval nagyobb hűhót csapnak neki.
- Az ha valaki csak azért követi a trendet, mert az a trend, az gáz. Amikor valaki tagadja a trendet, mert már maga a trend tagadása is trenddé vált, legalább annyira gáz. Ezért nem fogok belépni pl a "Tokio Hotel utálók klubjába" myVIP-en, mert megelégszek azzal, ha én tudom magamról mennyire utálom.
- Hogy valami ne csak negatív hangvételűt is írjak magamról: szeretem azokat az embereket, akik kreatívak, nem más ötletein élősködnek, mint egy gusztustalan parazita és aratják le mások sikereit, illetve akik törődnek a másikkal és figyelmesek.
Kedvenceim: Command & Conquer-sorozat, Babylon 5, Dragon Ball, Dűne, Marilyn Manson, Mortal Kombat és még sokminden, amik egyelőre nem jutnak eszembe, de az aláírásomban benne van.
Ja igen... életemet arra tettem fel, hogy Goku2000-et letaszítsam a pozíciójáról, úgyhogy reszkess tisztelt moderátor, mert nemsokáig leszel a "felettesem"! >