Lew
|
|
« Válasz #9885 Dátum: 14 nov 12, 23:06:44 » |
|
Még szerencse hogy nem azzal hogy kinek milyenek a méretei. Szerintem nekem jók a méreteim. Általában 2 tizedesjegy pontossággal dolgozom ki a műszaki rajzokat, és a szögeket is Radiánban adom meg, így nem hiszem, hogy pontatlanok lennének a szerkesztés méretei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9886 Dátum: 14 nov 13, 07:20:28 » |
|
Ha te mondod. Mivel ezt nem tudom sem igazolni sem megcáfolni, ezért kénytelen vagyok hinni neked.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9887 Dátum: 14 nov 13, 19:32:13 » |
|
Isten létezik.
Mivel ezt sem igazolni, sem megcáfolni nem tudod, ezért kénytelen vagy hinni nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9888 Dátum: 14 nov 13, 19:48:12 » |
|
Na ne mondd.
Hogy ne legyen off. Ayumi vagyok és félig beteg. Azért csak félig mert mégcsak kezd kijönni rajtam ilyen náthás valami. De nem fog teljesen kijönni mert csírájában fojtom el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 13, 19:50:50 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9890 Dátum: 14 nov 21, 17:43:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9891 Dátum: 14 nov 21, 17:47:08 » |
|
Aztán átalakulok aranyfarkú SSJ3 Oozaruvá és véletlenül lerombolom a Parlamentet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9892 Dátum: 14 nov 22, 01:19:19 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 22, 01:25:54 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9893 Dátum: 14 nov 22, 08:22:12 » |
|
Noe téged egyből fel lehet ismerni. (1.sor kis bordó szoknya rózsaszín harisnya aki nem tudná. )
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9894 Dátum: 14 nov 22, 20:10:02 » |
|
Ha kékben lettem volna biztos könnyebb lett volna felismerni, de akkor még nagyon lányos kislány voltam (mellettem meg életem 1. "szerelme" ül, kaptam szájrapuszit is )
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9895 Dátum: 14 nov 23, 00:13:56 » |
|
Miért, tán gond az, hogy nagyon lányos vagy ? Szerintem nem, igaz nem is mondtad konkrétan, csak úgy jött le mintha arra utalnál, hogy most már nem vagy olyan lányos, és így jobban érzed magad, amúgy meg a fiús lányok se "rosszak" senseim pl tök olyan, és immmááádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9896 Dátum: 14 nov 23, 00:33:17 » |
|
Nem mondanám magam egyébként fiúsnak sem (bár mellméret alapján eléggé az vagyok). Hangulatfüggő, hogy hogyan öltözni, még most is nagyon szeretek néha "nagyon lányos lenni", néha p*csássan felőltözöm, néha meg érett nőiesen, de általában a lazábban szoktam, bár egyes vélemények szerint most már gyakoribbá kezd válni, hogy csinos nőies öltözetet viselek. (Mondjuk kell is sokszor munka miatt a nőiesebb kinézet.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9897 Dátum: 14 nov 23, 00:50:42 » |
|
Nem minden a méret, (bár ezt te is tudod) nem tudom neked mekkora, de nem is illik ilyet kérdezni, viszont amit tudok, hogy senseimnek sem nagy, és hogy is mondjam.... nem csak belsőleg vonzó, hanem külsőleg is, használnám a gyönyörű szót, de már elcsépeltem, és így nem azt a hatást kelti pedig szerintem amúgy az, persze ez az én véleményem, de na már megint közlési kényszerem van Öltözködésben szerintem édes mindegy, ha egy lány jól néz ki, akkor jól néz ki picsaszoknyába is, meg tök fiús szerkóba is, persze nyilván a női ruhákat épp azért találták ki, hogy minden virágszál kivirágozhasson bennük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #9898 Dátum: 14 nov 23, 01:03:37 » |
|
Ha nem linkelsz egy képet a senseiedről, akkor többet nem írhatsz róla!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9899 Dátum: 14 nov 23, 01:07:55 » |
|
Én eddig azt hittem, engem hív sensei-nek. De mikor a gyönyörű külsejéről kezdett áradozni, akkor gyanút fogtam, hogy talán mégse.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|