Ayumichan
|
|
« Válasz #9405 Dátum: 14 máj 30, 02:02:26 » |
|
Hát tükörbe biztos nem nézett mert akkor rátört volna a rosszullét. De elvileg lehetne nőnek szakálla, csak pár hormonkészítmény és/vagy az a "módszer" amit Morause javasolt Micsudinak (ha borotválod akkor megnő és erősödik) kell hozzá és már kész is. De az ég óvjon ennek a kivitelezésétől bárkit.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9406 Dátum: 14 máj 30, 02:06:00 » |
|
Sajnos ki kell ábrándítsalak.Csak annyit írtam hogy jó tükre nincs. Mivel elméletben napont 1-2óra simnkkel kezd(het)i a napot. Az biztos hogy olyan szakáll mint ami neki van még nem volt nekem.Ha gondoskodok róla akkor nem is lesz. (bár ki tudja ,ha hajótörés vagy invázió is játszik) JÓ genetikával szinte bárkinek "bármije" lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9407 Dátum: 14 máj 30, 21:17:29 » |
|
Diszlájkkal? Ejj ejj... K ichigo, te is rakhatnál ki képet, biztosan jó páran kíváncsiak rád. A szakáll meg nem mindenkinek való (az eurovíziós dalfesztivál óta meg nem csak a férfiak kiváltsága ) azóta rendszeresen borotválkozom, még kis borostát sem engedek meg magamnak....nem akarom, hogy nőnek nézzenek....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9408 Dátum: 14 jún 01, 20:29:41 » |
|
Aztán meg panaszkodtok, ha szúrja és kidörzsöli a bőrötöket. De azok a lányok nyilván nem is szeretik ha a pasijuk olyan. És amúgy is ez hiszti... Biztos nem lesz sebes ettől senkinek sem az arca.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9409 Dátum: 14 jún 01, 20:32:55 » |
|
Hát nekem nincs is igazán bajszom vagy szakállam és mégis ha 2-3 napig nem borotválkozom akkor barátnőmnek ténylegesen kisebesedik a szája :'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9410 Dátum: 14 jún 01, 20:35:02 » |
|
Nyilván az emberek arcszőrzete nem egyformán kemény. A borosta nem egyformán szúrós.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9411 Dátum: 14 jún 01, 21:58:58 » |
|
Hát nekem nincs is igazán bajszom vagy szakállam és mégis ha 2-3 napig nem borotválkozom akkor barátnőmnek ténylegesen kisebesedik a szája :'D
Miből van az asszony bőre, selyemből?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9412 Dátum: 14 jún 02, 08:50:45 » |
|
Aztán meg panaszkodtok, ha szúrja és kidörzsöli a bőrötöket. De azok a lányok nyilván nem is szeretik ha a pasijuk olyan. És amúgy is ez hiszti... Biztos nem lesz sebes ettől senkinek sem az arca. Nem mondtam, hogy arcról van szó. Egy úriember borotválkozik és kész. Csak az ilyen Syzy félék nem értik ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #9413 Dátum: 14 jún 02, 08:56:16 » |
|
A sármos úriembernek viszont van némi arcszőrzete. Igazán nem kell sok.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #9414 Dátum: 14 jún 02, 09:37:22 » |
|
Egy úriember borotválkozik és kész. Csak az ilyen Syzy félék nem értik ezt. Nehogy azt képzeld már hogy most kurva nagy szakállam lenne, nekem kb 5 napos borosta áll a legjobban. Viszont legalább képes vagyok megnöveszteni normálisan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9415 Dátum: 14 jún 03, 08:10:57 » |
|
Igen, egy kicsi kell. Az úgy vonzó, bár mondjuk vannak emberek akiknek szörnyen áll. Nem mondtam, hogy arcról van szó. Szerintem más sem lesz az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #9416 Dátum: 14 jún 03, 08:33:00 » |
|
Én vágásérett hajjal és öt napos borostával úgy nézek ki, mint egy hajléktalan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #9417 Dátum: 14 jún 04, 13:33:51 » |
|
Miből van az asszony bőre, selyemből? Az lehet látod, az lehet látod :o énse értem dehát ilyen az élet azthiszem
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9418 Dátum: 14 jún 04, 18:13:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9419 Dátum: 14 jún 04, 18:22:49 » |
|
A kép alapján azt hittem volna, hogy ő az idősebb. Az arcszőrzet hatalma. Majd megkérem Saphit, kotyvasszon a laborban valami radioaktív cuccot, amitől lehet szakállam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|