Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #9390 Dátum: 14 máj 29, 16:29:48 » |
|
A borostás pasik nagyon cukik tudnak lenni *.* Kicsit hipszter filing de sok pasinak jól áll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9391 Dátum: 14 máj 29, 16:32:52 » |
|
Aztán meg panaszkodtok, ha szúrja és kidörzsöli a bőrötöket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9392 Dátum: 14 máj 29, 16:34:28 » |
|
A borostás pasik nagyon cukik tudnak lenni *.* Mondjuk borosta és borosta közt is van különbség. Lehet nagyon szexi is és lehet igénytelen kinézetet keltő is.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9393 Dátum: 14 máj 29, 16:38:14 » |
|
Sajnálom azokat a lányokat akiket kidörzsöl, gyengék. (Vagyis a bőrük. Kenjék be cementtel egyből jobb lesz. Na jó nem, de azért na. xD) Mini amúgy rólad nagyon cuki ez a kép. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 29, 16:42:25 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9394 Dátum: 14 máj 29, 17:01:07 » |
|
Tényleg vannak olyan esetek, hogy szúrósabb. Pont erről beszélgettünk a bátyámmal aki most szakállat növesztett. Viszont Mester, a borosta jó, sok nő szereti és ritka az a pasi akinek ne állna jól. Ez az "igénytelen" duma, elég gyenge, de majd egyszer lehet úgy nézel tükörbe, hogy azt fogod majd mondani magadnak: "Kurva jól nézek ki borostával/szakállal ! " Köszönöm Vera.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 29, 17:18:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #9395 Dátum: 14 máj 29, 19:04:47 » |
|
16 éves korom óta nem sikerül egy pici kamasz bajusznál több arcszőrzetet produkálnom. Semmi borosta, pedig szeretnék én is nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9396 Dátum: 14 máj 29, 19:22:35 » |
|
Nem vagy az az erős szőrzetű fajta, talán majd később összejön. Bajuszt nem is ajánlok mert az inkább "parasztos" mint férfias (neked meg nem is állna jól).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #9397 Dátum: 14 máj 29, 23:24:07 » |
|
Micsudi, ha nő vmi pihe az arcodon javaslom a sokkal többet borotválkozz, annál jobban fog nőni és egyre nagyobbra. De ahogy elnéztem mindenkit képen magamat már be se merem linkelni, úgyse érdekel senkit az én fejem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9398 Dátum: 14 máj 30, 00:47:11 » |
|
Ez a fórum nem arra szolgál, hogy érdekeljük egymást, hanem egy kollektív lelki szemetesláda, gondolatgyűjtemény és önkifejezési tér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #9399 Dátum: 14 máj 30, 00:56:26 » |
|
Tattaratatta
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 04, 20:54:36 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9400 Dátum: 14 máj 30, 00:58:28 » |
|
Itt mindenki ezt csinálja. Azt meg nem értem hogy a te orcád mitől lenne rosszabb mint bárki másé. főleg hogy én már láttam face-n és nincs vele baj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #9401 Dátum: 14 máj 30, 01:04:09 » |
|
Subidubidúúúúúúúúúúúúú
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 04, 20:55:30 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9402 Dátum: 14 máj 30, 01:05:33 » |
|
Így látszik hogy működik a "szemestesláda" funkicó. Morause mintha hasonlítanál az egyik barátomra.Kicsi ez a világ. Ui:Szakáll az megy/menne nekem de kb sose növesztem meg rendesen,inkább leszedem.Persze nem babaszintig.De akkor is nem vagyok a híve.Majd ha elég bölcs leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9403 Dátum: 14 máj 30, 01:16:37 » |
|
Diszlájkkal? Ejj ejj... K ichigo, te is rakhatnál ki képet, biztosan jó páran kíváncsiak rád. A szakáll meg nem mindenkinek való (az eurovíziós dalfesztivál óta meg nem csak a férfiak kiváltsága )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #9404 Dátum: 14 máj 30, 01:55:14 » |
|
1-2szer már volt,igaz az arcom alsó része el volt takarva,szerintem. Egyelőre legyen elég a bukósisakos. Elvileg ő férfi Ayumi,csak furán öltözködik.Tehát nem igazi szakállas nő. Még misztikum sincs benne,sem pedig egy jó tükör.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|