dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9435 Dátum: 14 jún 05, 19:42:43 » |
|
Nem igazán találtam random képet magamról, szóval csináltam egy jó kis selfiet http://kepkezelo.com/images/fj0dl36jk4wk3o0w9h0.jpgBiztos vagyok benne, hogy nekem nem állna jól a szakáll, borosta, vagy bármi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9436 Dátum: 14 jún 05, 19:51:08 » |
|
Aranyos fiú vagy, egyszer még férfi lesz belőled.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9438 Dátum: 14 jún 05, 20:23:09 » |
|
Nekem nem jön be az ennyire kigyúrt test, elég, hogy kilátszódnak a kockáim Aranyos fiú vagy, egyszer még férfi lesz belőled. hah
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #9440 Dátum: 14 jún 06, 20:36:13 » |
|
Kijavítottam a képedet, hogy megfelelő legyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9442 Dátum: 14 jún 06, 22:10:06 » |
|
Azt neked kell eldönteni. Jézusom, paintos szakáll? ----------------------------- Ritka látványosság következik. Sikerült 2 olyan képet összehozni rólam amint mosolygok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #9443 Dátum: 14 jún 06, 22:22:11 » |
|
Jó kép lett, Ayumi, de múltkor még nem vörös volt a hajad? Bár ez is jó, csak nem tudom a képről eldönteni, hogy mahagónibarna(szerű), simán fekete vagy valami kékes árnyalat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9444 Dátum: 14 jún 06, 22:29:15 » |
|
Nem véletlen hogy nem bírod megálapítani, ez már mindenféle színű. Be lett festve lilára, ami kivörösödött (gondolom kikopott a kék belőle), azután szőkével bekevert kékkel, de barnás kék lett, közben zöld színező is rá lett kenve ami csak a végét fogta szépen be mert az világosabb volt de már az is kikopott + a hely fényviszonyai is bekavarnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #9445 Dátum: 14 jún 06, 22:44:14 » |
|
Azért nem vitted túlzásba a mosolygást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #9446 Dátum: 14 jún 06, 22:48:17 » |
|
Lehet hogy nem valami fülig érő, de nem "mű" (erőltetett) hanem " igazi" mosoly, akkor feldobott előtte egy (mobil)netes társalgás, mert olyan függő vagyok hogy még szórakozóhelyen is netezek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 06, 22:49:20 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9447 Dátum: 14 jún 22, 16:16:41 » |
|
http://oi59.tinypic.com/5xkj0p.jpgNézzétek milyen csudálatos képet találtam! Aki mindenkit felismer kap 1 rekesz házi sört. (Na jó, csak talán, mert van olyan aki nem (volt) fórumos.)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #9448 Dátum: 14 jún 22, 16:24:10 » |
|
A legelöl lévő srác Haku, melletted van Kaze az a nagydarab szakállas állat, hátul van Puli, Shadow meg Sian (ők ketten már US-ről csapódtak hozzád). Viszont ez csak egy tipp.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 22, 16:24:53 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9449 Dátum: 14 jún 22, 16:25:38 » |
|
...Pedig én tényleg adtam volna sört annak aki kitalálja, de ez a gonosz banya egy aljas csaló.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|