Szívesen kijutnék Japánba meg Angliába és Ausztráliába is.
Na látom azért vannak itt újak is be kéne nekik mutatkozni.
Na akkor Ayumi vagyok (de csak a neten mert nem ez az igazi nevem), 1 japán névgenerátor ezt dobta ki a keresztnevemre (jobban mondva azt h Ayumu de az sztem férfinév így Ayumisítottam).
29 éves vagyok, nincs családom (mármint "olyan" család [férj/élettárs, gyerek(ek)], viszont van 1 macskám.
Szeretem is a macskákat, de a kutyákat is (majdnem annyira) [érdekes h amikor inkább kutya közelébe voltam akkor a kutyákhoz húzott a szívem]
Ami nagyon fontos nekem minden nap hallgatom és gyakorlatilag "meditálásra" használom az a zene.
Gyerekkoromban még "diszkós" ízlésem volt (tuctuc zenén nőttem fel), de kb 25-26 éves koromra teljesen elrockosodtam.
(persze ez nem azt jelenti h a tuctuc zenét megutáltam), amit nem bírok az a rap jobban mondva az RnB és ezek a mulatósok v miaz.
2 kedvenc (vagyis kedvencnek nevezhető) együttesem van az 1ik 1 japán banda UNLIMITS [azért írom csupa naggyal mert ők is így használják] névre hallgat, a másik meg a Nightwish.
Régen sokat rajzoltam anno még papírra (most már nem igazán teszem), mostanában inkább gimppel szerkesztek képeket (átformálom a dolgokat).
Az anime műfajjal még anno 1999ben találkoztam (amikor ment a tvben a DBZ és betiltották [bár még csak "mese"-ként ismertem] (ebbe már az "internet korában" folytam bele jobban).
Mindig is sci-fi rajongó voltam (persze a fantasyről se felejtkezzünk meg), kedvenc filmsorozatom is sci-fi és Doctor Who a címe (ez szerintem látszik is a profilomon)
Elég sok mindent utálok (most csak 1 párat írok le).
Utálom az, RnB és mulatós zenét, a showműsorokat, a rózsaszínt, a paprikás krumplit, azt ha beleszólnak abba h mit hogyan csinálok, utálok főzni, a szomszédaimat (vagyis a nagy többségüket), utálom az esőt is (persze essen csak ne akkor amikor megyek valahová
), és a szúnyogokat is utálom (mondjuk azokat mindenki).
Na ennyi elég is volt az utálataimból.