Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7560 Dátum: 12 szep 30, 07:52:43 » |
|
Tök jó az új hajad Ayumichan Én se tudok erről az STM dologról... Tényleg mostanában nem látom
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7561 Dátum: 12 szep 30, 09:45:13 » |
|
Hallod Szabi, nem kellene közzé tenni magánjellegű dolgokat. (Félreértés ne essék, nem rólam van szó, csupán védem az illetőt. )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7562 Dátum: 12 szep 30, 19:24:01 » |
|
Már megbeszéltük a szöggyilkos urasággal, hogy nem neheztelek rá ilyesmi miatt. Amúgy is félek tőle, túlságosan kezd átváltozni kriminál pzihológussá. Féljétek ti is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 30, 19:56:20 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7563 Dátum: 12 szep 30, 19:44:38 » |
|
Szöggyilkos? Mindenkit sarokba szorít vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #7564 Dátum: 12 szep 30, 19:49:52 » |
|
Fején találta a szöget, így az a sérülés hatására elhunyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7565 Dátum: 12 szep 30, 19:56:49 » |
|
Aha, hát ez ötletesebb, mint az enyém. Na és akkor most lehullt a lepel?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7566 Dátum: 12 szep 30, 20:05:28 » |
|
Azok számára akik régről ismernek/ régen ismertek egy kép ami bizonyítja, hogy milyen jó vagyok nem mosolygásban: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/486882_508813129147489_788478594_n.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7567 Dátum: 12 szep 30, 20:08:49 » |
|
Szép vagy Noe, de azok a pasik se rosszak ott. Ez valami karate edzés? :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7568 Dátum: 12 szep 30, 20:12:59 » |
|
Egyet értek Haniival szép vagy Noe és a pasik se kutyák
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7569 Dátum: 12 szep 30, 20:13:22 » |
|
Pöppet álmosnak tűnsz, de tényleg csak egy picit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7570 Dátum: 12 szep 30, 20:19:20 » |
|
Aikido edzés Am melyik pasik azok a hátsók? hát azok tényleg kis cukik na jó nem gonoszkodom xD de ha már akkor egy közös kép szobatársnőmmel a kedvetekért https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/320352_508815265813942_2120473946_n.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7571 Dátum: 12 szep 30, 20:34:30 » |
|
hatalmas a srác röhög miközben épp a karát fordítod Mikor lesz edzőruhád rendes? Ám még több ilyen képet
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7572 Dátum: 12 szep 30, 20:38:55 » |
|
Tök jó vagy Amikor először megláttam hirtelen úgy tűnt, hogy táncoltok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7573 Dátum: 12 szep 30, 20:43:00 » |
|
pont ez az aikido lényege... hát rendes ruhám van 130cm-s lényre szabva, ugyanis akkor kezdtem el először foglalkozni a dologgal, mikor 1.-be mentem.... amint túl adok a ruhán tervezek újat venni a szerény 170cm-mre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7574 Dátum: 12 szep 30, 20:53:43 » |
|
Még pont beleférnél abba a ruhába! Csak 40 centit nőttél azóta!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|