Ejha, de rég voltam itt. El is felejtettem, hogy nekem van itt is nickem. Na akkor bemutatkozom újra, mivel szerintem senki se emlékszik rám.
Nevem Cervantes, színészként dolgozom, verseket-prózákat írok és pankrátornak tanulok. Fontos leszögeznem egy fontos dolgot: nem vagyok megrögzött anime rajongó, ahogy megrögzött anime ellenes sem. Az, hogy egy anime/manga tetszik-e nekem, az a tartalomtól függ.
Régen nagyon szerettem a Narutot, de azóta eltávolodtam tőle. Ma már inkább a Death Note-ra mondom azt, hogy olyan anime, amit tényleg szeretek. Amitől pedig herótom van az a Pokemon.
Van egy blogom, név szerint a Dinka Villa, ha valaki szeretné, nézze meg nyugodtan: dinkavilla.blog.hu Várok mindenkit, írjátok le észrevételeiteket, szavazzatok, kommenteljetek nyugodtan
Pár szót azért magáról a blogról: annak idején egy valóságshow paródia volt ez, voltak különböző beszavazások és úgy dőlt el, ki a 16 szereplő. A régi csapatban benne volt Fekete Dani művész úr
és Goku is. Most pedig egy új csapat verbuválódik össze a második szériára. Ja igen és én voltam az a kis körszakállas a majonézes jelenetnél (1AÉ)
No, aztán majd még írogatok, de valószínűleg főleg az off-topicocban fogtok megtalálni. Csáó!