Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7575 Dátum: 12 szep 30, 21:27:37 » |
|
Na és akkor most lehullt a lepel?
Hát, nem volt itt lepel szerintem, egyszerűen nem lett mindenki orra alá dörgölve. Tudta, akinek tudnia kellett. (oldalba bökős megjegyzés xDD) Ám jött ez a mindenre elszánt pzihológus úr, és ő mindent reflektorfény alá vont lehengerlő tudásával és tehetségével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7576 Dátum: 12 szep 30, 22:42:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7577 Dátum: 12 okt 01, 08:44:02 » |
|
Szerintem amúgy ez a hajszín áll talán a legjobban, azok közül amivel képet eddig belinkeltél.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7578 Dátum: 12 okt 01, 14:50:52 » |
|
Mármint maga a melír (szőke+barna kombó), vagy külön a szőke (vagy a barna) Mondjuk az is igaz h ezen a melíros képen sminkelve vagyok. A viszonyítás kedvéért felrakok 1 barnát is (ez inkább szőkésbarna de nincs kéznél másik), csak mert olyan még nem volt itt. (nővérem csinálta, náluk voltam pont). http://kepfeltoltes.hu/121001/168806_100990129976355_3618259_n2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7579 Dátum: 12 okt 01, 16:08:26 » |
|
Ez is jól áll nem igazán tudok választani, hogy ez vagy a szőke melíres... de talán az utóbb említett...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7580 Dátum: 12 okt 01, 16:43:09 » |
|
Tökre szép vagy Ayumichan!!! Csak egy baj van a képeiddel... Te miért nem mosolyogsz soha ha fotóznak? Úgy még szebb lennél
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7581 Dátum: 12 okt 01, 16:53:18 » |
|
Ezt nehéz megmagyarázni, volt már olyan is, csak valahogy buci fejem van úgy (érdekes mert azt mondják h a valóságban nem de a kép nem adja vissza).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7582 Dátum: 12 okt 01, 16:54:59 » |
|
De én látni szeretnélek mosolyogni is Légysziiii
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7583 Dátum: 12 okt 02, 18:46:58 » |
|
Tetszik a dojod Hova jársz?(dojo neve) Felajánlanam a régi ruhám de az nincs mar meg ... Ám én is csak alsó részt használok ....felső max akkor kell ha fogas van ...vagy vizsga.Mondjuk a felsőm az kicsit nagy rám ....ez is oka annak,hogy nem alkalmazom. Egy jó Harcművész akkor is mosolyog ha faj )!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7584 Dátum: 12 okt 30, 15:44:39 » |
|
Na mivel visszatértem... elvileg... ezért újra bemutatkozok a nagyközönségnek. (Aki nem ismerne,nem meglepő,3 évig nem voltam itt ) Virágh Vera vagyok,19 éves,Vecsésen lakom,imádom a Trónok harcát,TBBT-t és az Így jártam anyátokkalt. Meg még egyéb sok dolgot is szeretek de az hosszú lista lenne khm... Majd mindenki eldönti mit gondol rólam. Tessék egy kép: http://oi47.tinypic.com/2dl51mf.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7585 Dátum: 12 okt 30, 15:59:55 » |
|
Szija Viir, nagyon szép vagy.^^ Egyébként egész közel laksz hozzám. Hihetetlen, hihetetlen, hogy valaki a közelemben lakik, mivel itt mindenki miskolci meg debreceni. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7586 Dátum: 12 okt 30, 16:15:25 » |
|
Köszönet. ^^ Ha elárulod,hol laksz... :3
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7587 Dátum: 12 okt 30, 16:22:07 » |
|
Én nem ,Budaörsön lakom! (Vecsésen egy haver lakik) Üdv!Örvendenek a "találkozásnak".
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7588 Dátum: 12 okt 30, 16:25:55 » |
|
hanii Albertirsán lakik. Hm, tényleg, Vera, volt itt Viir-us is, azt hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7589 Dátum: 12 okt 30, 16:41:31 » |
|
Albertirsa tényleg közel van. ^^ Amúgy Viir-us?Nane. :| Pont játszok egy játékkal,írnám be a nevem,erre kiírta,hogy foglalt...én így ??? T_T Amúgy mugen,üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|