25 máj 20, 20:49:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1715038 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #645 Dátum: 07 dec 21, 20:44:47 »

Mindenkit meg lehet tanítani jégkorizni! Ezt tudom.
Nekem hobb hát, talán a rajz és az írás. Nem túl hasznos hobbik. Régen úsztam... újra kéne. Meg olvasni szoktam. Most talán az animék a legfőbb hobbim. HIHI
Naplózva
memoryan
Vendég
« Válasz #646 Dátum: 07 dec 21, 20:46:13 »

Ja én is járok minden héten úszni
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #647 Dátum: 07 dec 21, 20:47:10 »

a görkorit sem tartom sportnak Nevet de valamilyen szinten tudom hogy a jégkori is sport mert vannak edzések versenyek minden ami kell csak én inkább nem nevezem sportnak mert sztem olyan mint a tánc vagy a szinészkedés:Dtudom ezt nehézmegérteni de táncban azért mert ittis koreográfiát adnak elő stb szinészkedés eg hm hát versenyeken olyan mintha beülnél egy színházba vagy egy moziba és ott nézed hogy mit csinálnak milyen kis története van az adott koreográfiának. nem is röviden és nem is tömören de enyi nagyjából:D

fuj énisjártam úszni nem szerettem igaz csakilyen gyógyúszásra a gerincem miatt de akkorse szerettem :(milyenkritikus vagyok xD
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 21, 20:48:30 írta haha » Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #648 Dátum: 07 dec 21, 20:47:31 »

Sajnos nekem semmi hasznos hobbim nincs,csak animét tok nézni semmi más dolgom nincs,bár most minden időmet az előkészítő köti le Nevet
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #649 Dátum: 07 dec 21, 20:49:36 »

most fogsz felvételizni középiskolába? deszívás én még 6.ba elmentem 6 osztályosba ugyhogy most boldogan tengetem nyugodt kis életemet =D
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #650 Dátum: 07 dec 21, 20:50:35 »

jaja és meglehetősen kínos egy hónap és központi,matekból gagyi vagyok sajna
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 21, 20:51:10 írta Morimoto-kun » Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #651 Dátum: 07 dec 21, 20:56:27 »

nekem nem kelett központit irnom Nyelvesít és sztem még a felvételi is könnyü volt pedig azért nem egy gyenge suliba mentem...és most tök boldog vagyok hogy én nem szívok hehe:D
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #652 Dátum: 07 dec 21, 20:59:48 »

Én 4. ben mentem 8 osztályosba, úgyhogy mostmár nekem régóta nyugi van
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #653 Dátum: 07 dec 22, 09:37:44 »

azis jólehet én még 4.be em tudtam elszabadulni :gaara4: de igy még mindig könnyebb volt mint h most 8.ba felvételizzek ugyhogy együttérzek a mostfelvételizőkkel Nevet
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #654 Dátum: 07 dec 23, 02:08:02 »

Én szeretem, az már más kérdés, hogy milyen jó vagyok benne  Nevet
Én mindigis szerettem az nem annyira közkedvelt sportokat, példáúl régen Jiunjutsuz-tam (vagy hogy írják) és amire büszke vagyok abból a spórtból, hogy a senseijem európa utolsó szamurája (még a Fókuszban is benne volt)

Jé nekem meg rokonom volt szamuraly csak ö amr sajnos jo par éve meghalt még oan 7 eves koromban, de elvileg majd megkaptam volna a kardjat, csak nem fogadtam el. Amugy is nekem oan kard kell majd amit hozzam szabtak. Amugy vicces ho hortobagyon lakott, de en imadtam vele lenni miden nyaron am ö volt az aki hát elég koran de segitett nekem vmit elerni, tanitott nekem 1 jo dolgot, ho ne sirjak soha.. huh ez nalam nagy lepes szal volt regen lovam de elvettek tölem kiborultam es ö tanitott meg akkor ho hogyan csinaljam ho többé ne sirjak és hogy akkor legyek ideges amikor megengedhetem magamnak, de ez telleg eleg komoly dolog tom fura ho mar 6 evesen ienre tanitott de gondolom tudta ho nicns neki sok hatra... a sirast magamnak kellet megtanulnom hogyan folytsam vissza igazabol de a masikat meg rendesen megtudta tanitani csak nem mindig megy az elfojtas.... ahhh.. lol... nem tom miert mondtam ezt most el.. de ez mar telleg eleg sok info rolam... eleg is egy idöre...
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #655 Dátum: 07 dec 23, 23:35:34 »

Hát én ilyen ősökkel nem rendelkezem, nálam csak az caládi hagyomány, hogyha háború, vagy "vérontás"( ;D) van, akkor a család tagjai kiveszik belőle a részük.
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #656 Dátum: 07 dec 24, 10:41:28 »

..hmm..hmm..  hát  én..xD.. :
..hát  nagy  városban  születtem..  közel  17  éve..  most  pedig egy  kiss(ebb) városban élek..Nevet....a   családom kicsit hiányos ... mert   apum már nem él  velünk..... 1  nővérem van  akit   állandóan szadizok..  :-\ ....
..   szeretem  a  kis  állatokat..de sajna  mostanság  elég  sok  elpusztult  körülöttem  szal  elővigyázatosságból inkább már nem  próbálkozom........
..  szeretem  a  zenét  és függök is tőle..   az h  milyen zenét  hallgatok az  meg   a hangulatomtól  függ...... ( de  disco-t  semmi  féle  képpen xD )....... sok mindennel  el toom magam  foglalni....... van h  a  semmivel is..xD.....  szeretek  buliba  járni  és  a  haverokkal lenni.......
..elég sok  hobbi  érdekel.....  szeretem  a  sportot.. (inkább  az  ilyen  újabbakat... extrteme sortokat....szal most  nem  a  focira  kell  gondolni... nagyon nem...xD... ) 
..  net  függő vagyok..(igen kimodtam..xD..)..    és  game  függő is..xD.. (.. úristen..  egyszerűbb ha  leírom.. KOCKA  vook xD..)....
..szeretek  új  embereket  megismerni......  nem  bírom  a  felszínes  egéneket.... és azokat  akik  mindenkit  lenéznek.....
..hmm..   én magam   egy  kicsit  ( xD ) agresszív  típusú vagyok....de inkább   az  a  csendes dühöngő  fajta.. mint  az  aki kikel  magából..   előbb  ártok  ilyenkor  magamnak mint  másnak....
..hmm  külsőről  már beszéltem .. meg  képet  is  linkeltem.  de  azóta azért  változtam kicsit.. szal  most  kemény  vook és  berakok még 1 et..xD...

http://kepfeltoltes.hu/071224/S6300247_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

. U.I.. : remélem nem ilyedtél meg  nagyon ..xD..
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 24, 10:50:12 írta Adachi » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #657 Dátum: 07 dec 25, 00:18:11 »

.

http://kepfeltoltes.hu/071224/S6300247_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

. U.I.. : remélem nem ilyedtél meg  nagyon ..xD..
Ime bozont aki fotozza önmagat, mostmar bozontnak hivlak kicsi kage bushinom.

hmm..kockulos punnyados: http://kepfeltoltes.hu/view/071013/PA070107_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
aki beszol az....az... az...1... jol teszi.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #658 Dátum: 07 dec 25, 00:51:41 »

.. héé... X.X..  nehogy  már  bozontozz  it  nekem mert  ölök..xD....
.. milyen  bushin vagy te?.. xD ........... hmm né má..xD.... lazának igazán..xD.... /.. áá  DADA *-*
Naplózva
hixux
Vendég
« Válasz #659 Dátum: 08 jan 04, 16:46:08 »

na szóval én egy 15 éves lány vagyok,székesfehérváron élek,a Vasvári gimibe járok járok(hátha valaki ismeri kacsint) a nevem saját találmány,olyan nevet akartam ami eredeti,asszem sikerült  Nyelvesít szeretem:vicces emberek,megbizható barátok,mangák,animék,könyvek,számitógép,Animax
nem szeretem:bunkó kétszinü beképzelt embereket,spenótot :Dgombát
Naplózva
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins