|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #631 Dátum: 07 dec 14, 17:15:05 » |
|
Hmm majdnem mindenki talál magának vmi jó hobbit, nekem is kéne 1 1 ideig hobbi szinten kondiba jártam csak hát 1 egész nyarat üléssel,fekvéssel és a kettő keverésével töltöttem , vhogy nem volt kedvem megint előröl kezdeni mindent szóval arra is ráuntam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #632 Dátum: 07 dec 14, 17:17:43 » |
|
Hát egy komoly hobbi nem ártana, nekem csak "alkalmi" hobbijaim vannak. Régebben fociztam, aztán kosaraztam, most meg jégkorizok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #633 Dátum: 07 dec 14, 20:21:55 » |
|
De jó nektek! Egész nyáron lógtatok, volt időtök mindenre, én meg napi 9-10 órát melóztam... Most meg munkanélküliként esz az unalom, amit csak a net, na meg a naruto nézés enyhít. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #634 Dátum: 07 dec 14, 20:24:03 » |
|
Azért annyira nem volt az jó Így utólag nagyon bánom , annyit értem el vele hogy 1 laza kis tesióra után is elfáradok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #635 Dátum: 07 dec 14, 20:37:38 » |
|
Ne tessék kérem szépen általánosítani, én anno nem csak nyáron dolgoztam... eh, még mindig nem pihentem ki teljesen, az az érzésem... then again, a vizsgaidőszakok miatt nem is nagyon tudnám :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #636 Dátum: 07 dec 14, 21:17:37 » |
|
Én mostanában mindent csinálok csak nem unatkozom melo+suli :S és néha még alvásra is jut időm xD Az egyik oszt. társam is hagyományőrző Ő Szigethalomra szokott menni^^ És igen, Kroninak igaza van abban, h ő és Adachi is rakott már fel képet magáról. De a legtöbben nem merik megmutizni magukat... pl én ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #637 Dátum: 07 dec 16, 22:46:20 » |
|
Nah ezt mar szeretem, vgre vki felismeri ho nekem mindig igazam van es szepen helyesel mivel nekem mindig igazam van ( kivéve mikor nincs ).
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #638 Dátum: 07 dec 21, 18:57:45 » |
|
hobbi hm olyan nekem is kéne..most kosarazom de mivel túl későn érek haza az edzésekrőlapám kitalálta hogy hagyjam abba..ezmost igazságos?...amikormegnemcsináloksemmit azabaja...de télleg kéne valami jóhobbi mert énis szite egész napomat a gép elött punnyadással töltöm :-[ :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #639 Dátum: 07 dec 21, 19:07:56 » |
|
Jéé nekem is ilyenek a szüleim, csak én kick-box-olok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #640 Dátum: 07 dec 21, 19:11:01 » |
|
arra mindig is kiváncsi voltam xD de mint sportot tuti nem tudnám űzni de amugy jó? vagyis szereted szal érted ... én inkább ilyen labdás beállítottságú vagyok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #641 Dátum: 07 dec 21, 20:06:53 » |
|
Én szeretem, az már más kérdés, hogy milyen jó vagyok benne Én mindigis szerettem az nem annyira közkedvelt sportokat, példáúl régen Jiunjutsuz-tam (vagy hogy írják) és amire büszke vagyok abból a spórtból, hogy a senseijem európa utolsó szamurája (még a Fókuszban is benne volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #642 Dátum: 07 dec 21, 20:12:12 » |
|
Wow Én megvallom h utálok sportolni, de vmi küzdősportot szívesen kipróbálnék, és én is inkább a "különlegesebbek", nem olyan népszerű sportokhoz vonzódom, pl. szívesen kendoznék Egyszer vmi ilyesmi egyesülettől volt pasi nálunk suliban bemutatózni, és úú, nagyon jól csinálta*.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #643 Dátum: 07 dec 21, 20:29:23 » |
|
én pár hm "sportot" sosem neveznék sportnak mint pölö az ilyen logikaikat..sakk és társai meg valahogy a jégkorit sem mer jégkoriztam is de sztem az nem egy igazi sport nemtudommiért de nemaz. ezmost nemtudom honnan jutott eszembe csakúgy leirtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #644 Dátum: 07 dec 21, 20:30:33 » |
|
Hát ha a görkori sport, akkor szerintem a jégkori is az... bár nem tudom egyiket sem művelni, amilyen béna vagyokXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|