..hmm..hmm.. hát én..xD.. :
..hát nagy városban születtem.. közel 17 éve.. most pedig egy kiss(ebb) városban élek..

....a családom kicsit hiányos ... mert apum már nem él velünk..... 1 nővérem van akit állandóan szadizok.. :-\ ....
.. szeretem a kis állatokat..de sajna mostanság elég sok elpusztult körülöttem szal elővigyázatosságból inkább már nem próbálkozom........
.. szeretem a zenét és függök is tőle.. az h milyen zenét hallgatok az meg a hangulatomtól függ...... ( de disco-t semmi féle képpen xD )....... sok mindennel el toom magam foglalni....... van h a semmivel is..xD..... szeretek buliba járni és a haverokkal lenni.......
..elég sok hobbi érdekel..... szeretem a sportot.. (inkább az ilyen újabbakat... extrteme sortokat....szal most nem a focira kell gondolni... nagyon nem...xD... )
.. net függő vagyok..(igen kimodtam..xD..).. és game függő is..xD.. (.. úristen.. egyszerűbb ha leírom.. KOCKA vook xD..)....
..szeretek új embereket megismerni...... nem bírom a felszínes egéneket.... és azokat akik mindenkit lenéznek.....
..hmm.. én magam egy kicsit ( xD ) agresszív típusú vagyok....de inkább az a csendes dühöngő fajta.. mint az aki kikel magából.. előbb ártok ilyenkor magamnak mint másnak....
..hmm külsőről már beszéltem .. meg képet is linkeltem. de azóta azért változtam kicsit.. szal most kemény vook és berakok még 1 et..xD...
http://kepfeltoltes.hu/071224/S6300247_www.kepfeltoltes.hu_.jpg. U.I.. : remélem nem ilyedtél meg nagyon ..xD..