SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7305 Dátum: 12 jún 21, 21:20:43 » |
|
titkárnő.. ezen jót nevettem. Teljesen normálisan nézel ki, szép vagy. Most úgy hívod: stréber pár év múlva úgy fogod: Főnök.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7306 Dátum: 12 jún 21, 21:22:46 » |
|
Bár a jegyeim is ezt mutatnák xD valamint sajna ha sikeresen "mérnök asszony" leszek még mindig lesz egy közgazdász főnököm =/
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #7307 Dátum: 12 jún 21, 21:40:59 » |
|
Szép vagy, Gabesszal egyet kell hogy értsek Tényleg a Corvinusra jársz? :O
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7308 Dátum: 12 jún 21, 21:42:09 » |
|
Holnap szóbelii. És utolsó érettségi, de most már tényleg a legutolsó. Félek, a végén úgy járok, mint szegény Cartman, csak én nem abortusz, hanem érettségifüggő leszek. >kép<Ó, és > készülök < ám az éjszakára is. Nem lesz itt alvás, kéremszépen. Noemimi, a titkárnős megjegyzést abszolút pozitívnak szántam, szerintem a titkárnők nagyon dögösek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7309 Dátum: 12 jún 21, 21:44:17 » |
|
Na vigyázzatok a végén teszek fel normális képet xD mitöbb videót a táncunkról ahol csámpizok és igen tényleg oda járok miért? Ah az érettségi laza dolog - nekem is ezt mondták tavaly - én is leszóltam őket, hogy ja úgy az ha túl van rajta az ember évek óta xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7310 Dátum: 12 jún 21, 21:53:50 » |
|
Nekem tanuim vannak rá hogy 4 évig 1 hangot se tanultam, és 3asnál nem lett rosszabb érettségim xD..
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7311 Dátum: 12 jún 21, 21:56:02 » |
|
4 évig én se igen tanultam és szín5ös lett az érettségim most se tanulok annyit mint kéne (mint szobatársaim és megvan a 3+os átlag ) érettségire is csak bioszra tanultam... de arra nagyon mondjuk a többiből elég mákos is voltam pl. irodalomtételem a biblia volt kémia pont amit így előtte néztem hogy ezt akaorom (sörgyártás) a többit nemírom xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 21:57:39 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #7312 Dátum: 12 jún 21, 21:56:24 » |
|
noemimi-chan: csak úgy kérdeztem, mert az komoly, nem nehéz amúgy? Nikkucia: hajrá az érettségihez ^^ Érettségi laza dolog (nekem is tavaly volt, de alig-alig tanultam rá és mégis mindenből átmentem és nem is lett olyan rossz )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7313 Dátum: 12 jún 21, 22:02:48 » |
|
Niki, az MX-t ne idd meg! Nagyon rossz íze van, még fogmosással is alig lehet tőle megszabadulni... Noe, nem kötözködésként, de raktál már tabló képet is, sőt segítettünk kiválasztani is... Nem igazán tudnál megijeszteni minket.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7314 Dátum: 12 jún 21, 22:03:56 » |
|
Én az agrár részre járok...mint élelmiszer mérnök azt mondanám, hogy nem könnyű... de elvégezhető... leghalábbis az 1. év sikerült... vannak itt nagy bukási rátás tárgyak.... én is épphogy átmentem most nem egyből, de egy nagyon nyögve nyelős volt A közgázról nem tudok nyilatkozni.... sajnos sok a BME-s haverom, szóval elfogult vagyok xD és mérnök is xD (vagyis egy kedves gépész ismerős szerint csak valami hasonló... de fizika tanár idén azt mondta mi igazi mérnökök leszünk) De a tablókép retusált
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7315 Dátum: 12 jún 21, 22:10:56 » |
|
Mindegy, csak ne kelljen elismerni. Ennyi ember még kedvességből sem mondaná, hogy szép vagy.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7316 Dátum: 12 jún 21, 22:12:34 » |
|
Vigyázzatok mert mindekit beköpök Pokesznak és szétrugja a seggeteket .. Amúgy sztem tegyen fel mindenki képet magáról! az jó buli kicsit barátiasabbá válik a forum .. Régen is ezt csináltuk .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7317 Dátum: 12 jún 21, 22:18:08 » |
|
oké oké de bírom ezt a fiúkban ah... én elismerem és tudom, hogy vannak lányok akik azért szidják magukat mert azt akarják, hogy dicsérjék őket és ti meg is teszitek de én tudom, megkaptam gimiben sokszor, hogy nem kell erőltetni a külső dolgot... szal tőletek is felesleges a sok dicséret (persze jólesik)... vannak részek amikor szeretek magamban, de már kiskoromban megmondta az anyukám, hogy modell nem lesz belőlem... szal mindig jobb szerettem volna ha az eszemért szeretnek, kedvelnének és szerencsére van valaki aki így is szeret mindenestül akármilyen is vagyok, pedig van sok lelki hibám is xD Még szerencse, hogy "Pokeszt" az ilyen nem zavarja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7318 Dátum: 12 jún 21, 22:21:58 » |
|
Csak nyugodtan. Pár oldallal ezelőtt volt egy nagyobb mutogatós roham, ha érdekel, akkor olvass vissza, van egy pár kép amin csak nevetni lehet, bár azok direkt azért készültek. Mindenféle lány van, de mindegyiknek jól esik a törődés még egy idegentől is. Hibám az nekem is van rengeteg, de azok kit érdekelnek, ha éppen sztárolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #7319 Dátum: 12 jún 21, 22:23:00 » |
|
Niki, az MX-t ne idd meg! Nagyon rossz íze van, még fogmosással is alig lehet tőle megszabadulni...
Egyedül a Monster jó és abból a zöld, ha fent akarsz maradni. Én az agrár részre járok...mint élelmiszer mérnök azt mondanám, hogy nem könnyű... de elvégezhető... leghalábbis az 1. év sikerült... vannak itt nagy bukási rátás tárgyak.... én is épphogy átmentem most nem egyből, de egy nagyon nyögve nyelős volt Aha, értem, hát így is azért tényleg nem könnyűnek hangzik, mondjuk nálunk se volt éppen az a könnyű tanév, főleg egy-két mocsok tanár miatt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|