noemimi-chan
|
|
« Válasz #7335 Dátum: 12 jún 23, 15:55:35 » |
|
Néha félek hogy a szarkazmus nem hat át a fórumon... mondjuk az emberek sokszor a gangomból se tudják kivenni Nyah am akartam még valamit, de elfelejtettem...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7336 Dátum: 12 jún 23, 16:19:32 » |
|
A taurinos részre gondoltam, nem a bikás poénodra... -_-"
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #7337 Dátum: 12 jún 23, 20:06:43 » |
|
http://noob.hu/2012/06/23/DSC01128.JPG... igen valaki még jár suliba.. ... igen az egy napszemüveg.. .. nem nem az enyém..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7338 Dátum: 12 jún 23, 22:25:53 » |
|
Na és mivel folytatódik a szöveg a pólón egyszerűen nem bírok rájönni "Nőket kell..."
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 23, 22:26:47 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #7339 Dátum: 12 jún 23, 22:30:10 » |
|
ľeny treba lúbi»..(Majk Spirit) --->a Nőket szeretni kell amúgy így néz ki:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 23, 22:36:29 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7340 Dátum: 12 jún 24, 11:44:42 » |
|
Sziasztok Úgy egy hete regisztráltam, és most találtam meg ezt a topicot.. gondolom illene bemutatkoznom. Én egy szökés-barna lány vagyok, pöppet idealista, álmodozó... ezért a realitás gyakran távol áll tőlem. Imádok rajzolni!! Bár nem igazán tudok.. géppel most kezdtem rajzolgatni (bár technikai analfabéta vagyok ) és főleg azért regisztráltam, mert imádok fantasy/anime képeket gyártani és reméltem hogy így fejlődhetek kicit.. (ha nem erre van kitalálva most szóljatok) Az avatarom a fentiek miatt , a nevem... Divya indiai név.. csak tetszik foggalmam sincs miért :O... talán sok Lőrinc Lacit olvastam... Rakok egy képet is ^^ mert látom más is tett Önarckép evil look (tollrajz ): http://kepfeltoltes.hu/120624/Devy_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 24, 11:47:25 írta Divya »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7341 Dátum: 12 jún 24, 11:46:43 » |
|
Remélem az életben nem nagyobb a bal szemed. De amúgy nagyon jó rajz lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7342 Dátum: 12 jún 24, 11:49:35 » |
|
Szió Ezt te csináltad? Mert ha igen akkor igenis tudsz rajzolni Nekem eddigi legnagyobb művem egy Garfild volt... Amúgy ha végignézem mindenki töltött már fel magáról valamit csak én nem Mutassak?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7343 Dátum: 12 jún 24, 11:54:06 » |
|
Igen, Lina, légy oly kedves, és adj nekünk valami támpontot, hogyan is nézel ki valójában. Divya, tetszik a nickneved, jó kiejteni. Én már picit sajnálom, hogy nem választottam valami ötletesebb nevet magamnak, bár már tök mindegy. Legalább tudják az emberek, mi az igazi nevem. xD Ja, és kiskakas, nem tudom, mi van azzal a szemüveggel, de borzalom. Örülök, hogy nem a tiéd, ne is hordd, csak ha bolondgombás képet akarsz csinálni magadról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 24, 11:57:44 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7344 Dátum: 12 jún 24, 12:12:04 » |
|
És most felfedem magam elötettek... http://bogi.julianna99.fotoalbum.hu/viewlarge/pictureid/18699332 Ez a kép idén karácsonykor készült, szóval egészen friss. Plusszba egy két dolgot még mondok magamról. Kicsit lusta vagyok (na jó nagyon), inkább reál beállítottságú vagyok, szeretek rajzolni, képeket szerkeszteni(mondjuk elég béna vagyok...), szeretek minden sportot kivéve a röpit. Hát kb ennyi lenne
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7345 Dátum: 12 jún 24, 12:15:51 » |
|
Basszus, milyen helyes kiscsaj vagy. Megnyugtató érzés ránézni az arcodra. ((: Juj, meg nagyon tetszik a ruhád, már amennyit látok belőle. Ez a bíbor szín nagyon megy a szép barna szemed és hajadhoz, előnyös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7346 Dátum: 12 jún 24, 12:17:59 » |
|
Van egészalakos is ha szeretnéd megnézni a rucit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7347 Dátum: 12 jún 24, 12:41:36 » |
|
Üdv közöttünk Divya!m Lina nagyon cuki vagy, végre meg tudtuk hogyn néZel ki! Tesóiddal is van kép?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7348 Dátum: 12 jún 24, 13:57:15 » |
|
Van de ahoz az engedélyüket kell kérni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7349 Dátum: 12 jún 24, 17:09:29 » |
|
Néha, mikor megézem a képeiteket, furcsállom, hogy csak szép lányok járnak ide a Fórumra. Aztán rájövök, hogy nincs semmi trükk, mert a magyar nők mind szépek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 24, 17:16:44 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|