noemimi-chan
|
|
« Válasz #7230 Dátum: 12 jún 09, 10:48:30 » |
|
Korrekt ajánlat... Indulok is a falhoz behálózni a testvérem xD amint megbirkózott a másokkal biztosra veszem, hogy a segítségünkre siet.... Úgy sem fog nekem tudni ellenállni, elvégre engem is megcsókolt a tűz (ill. elértem, hogy megcsókoljon) mint a volt csaját... A Blackfyre "név újra szép lesz méltó régi hírnevéhez" csakhogy minket nem fognak tudni leverni "mi lemossuk a gyalázatot"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 10:49:39 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7231 Dátum: 12 jún 09, 12:24:51 » |
|
fellázadunk a jogos örökös ellen
Csak ne olyan hevesen, azt úgy sem fogom hagyni. Majd ha megunom az uralkodást a romlott királyságok fölött, talán átadom nektek a trónt, én meg elindulok valami kalandos vándorútra... Talán csatlakozom a nomád népekhez. De előtte leszámolok a bűnös családokkal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7232 Dátum: 12 jún 09, 16:07:04 » |
|
Korrekt ajánlat... Indulok is a falhoz behálózni a testvérem xD amint megbirkózott a másokkal biztosra veszem, hogy a segítségünkre siet.... Úgy sem fog nekem tudni ellenállni, elvégre engem is megcsókolt a tűz (ill. elértem, hogy megcsókoljon) mint a volt csaját... A Blackfyre "név újra szép lesz méltó régi hírnevéhez" csakhogy minket nem fognak tudni leverni "mi lemossuk a gyalázatot" Így lesz. Éljen az újjáalapított Blackfyre dinasztia! Az uralmunk alatt a Hét Királyság soha nem látott nagyságot ér majd el. (Dorne kié lesz? Azt is oda kell adni valakinek. A központi részeket én közvetlenül uralom, mint Targaryen és Lannister leszármazott, Észak a tiéd, de a déli végekre még kell keresni valami helytartófélét.) nektek a trónt, én meg elindulok valami kalandos vándorútra... Talán csatlakozom a nomád népekhez.
De előtte leszámolok a bűnös családokkal...
Szövetséged a barbár nomádokkal nem vezethet eredményre. A trónt nem lehet nekünk adni, azt elvesszük, vassal fizetünk érte, mint Theonék. A nomádoknak pedig semmi esélye a páncélos lovasság ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7233 Dátum: 12 jún 09, 16:26:56 » |
|
Hmm még nem is gondolkoztam rajta mi legyen Dore-val, annyi biztos, hogy nekem nem kell, nem szeretem a meleget... xD Felajánlhatnánk jutalomként a leghűbb szövetségeseknek... egyenlőre... majd később, a háború során pedig eldöntjük mi legyen a sorsa... xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7234 Dátum: 12 jún 09, 16:41:20 » |
|
Nekem is az a bajom vele, túl meleg van ott. De óvatosnak kell lennünk, a Dorne-iak mindig is hűek voltak a hivatalos Targaryen vérvonalhoz. Ez szép dolog, de veszélyes lehet, keresünk addig is valakit.
Viszont lehet Jont meg kéne kérned, hogy próbáljon meg szövetséget kötni a zombikkal. Akkor legyőzhetetlenek lennénk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7235 Dátum: 12 jún 09, 16:59:32 » |
|
Az lehetséges, hogy én behódoljak? Am ha szövetségre lép a zombikkal, mért nem üzleteltek inkább a másokkal? Sokkal nagyobb haderő, és ők csinálják a zombikat is.
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7236 Dátum: 12 jún 09, 17:14:38 » |
|
Ha én leszek a király, akkor nem csak lehetséges, hanem kötelező behódolni.
A Másokban meg nem lehet megbízni, túl erősek. A zombik viszont alá vannak rendelve nekik. Majd mondjuk nekik, hogy lázadjanak fel vagy valami hasonló. Valami béna marxista szöveggel megvesszük őket simán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7237 Dátum: 12 jún 09, 17:17:55 » |
|
Igaz, de csak kell valami nekik is Hisz akkor minek rohannák le westerost? Aes(mi lesz a második neved?) király én leszek leghűségesebb alattvalója
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7238 Dátum: 12 jún 09, 19:09:53 » |
|
De szánalmas vagy, hogy behódolsz egy senkinek. Jelen pillanatban ÉN vagyok az uralkodó, ez törvényes örökségem jussa. És még nem döntöttem úgy, hogy lemondok. Elveszitek? Vassal fizettek érte? Na, ne nevettess. Nem azért akarok csatlakozni a lovasnomádokhoz, hogy azoknak seregével legyőzzelek titeket. Nélkülük is simán legyőznélek. Egyszerűen jobban vonz az életmódjuk (nem a filmben ábrázolt Khal Drogos életmód, biztos vannak igazi Lovasnépek is...) A nomádoknak pedig semmi esélye a páncélos lovasság ellen. 907. Pozsony. --- Na jó, én nem bántanám a rokonaimat, főleg, ha ilyen ambiciózusak. Biztos inkább a szövetséget keresném veletek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 19:15:54 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7239 Dátum: 12 jún 09, 19:18:56 » |
|
Nem szánalmas csak jó beosztást szeretnék a jövőben, és ha ehez az szügséges, hogy lázadjak állok elébe! Meg hát Lannister párti vagyok Amúgy ha a mások úgy döntenek, hogy lerohanják westerost tök mindegy, hogy ki urakodik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7240 Dátum: 12 jún 09, 19:20:19 » |
|
Valaki elmagyarázná, hogy mi van?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #7241 Dátum: 12 jún 09, 19:28:27 » |
|
SzG Pár ember túl sok Trónok harcát olvas/néz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7242 Dátum: 12 jún 09, 19:34:38 » |
|
Putir Köszi így már értem. Előtte fogtam a fejem és mondtam, hogy ezek meg min veszekedhetnek?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7243 Dátum: 12 jún 09, 20:03:22 » |
|
Saphira a vérfertőzött Targaryen dinasztia sarjának vallja magát, egész pontosan Rhaegar törvényes kölykének, így jogosan igényt tart a trónra, amit természetesen birtokol is. Aes pedig Rhaegar és Cersei eltitkolt fattyának tekinti magát, és mivel Cersei egy Lannister, Rhaegar pedig vérbeli Targaryen, így a két klán mindkét hagyatékát magában hordozza, vagy ahogy ő fejezné ki: " Aranyat szarok és sárkányom is van."Most pedig azon egyezkednek, kit illet a trón, kit illet észak, kit illet Dorne, meg mi legyen a Másokkal. Saphira királynő vándorútra szeretne menni egy nomád csoporttal, bár még maga se tudja, megundorodott-e végleg az uralkodás miatt a hét királyságtól, az viszont biztos, hogy Aes potenciális rivális számára, aki Lina Lisana személyében már talált is magának követőt. Summa summarum. Mondjuk gőzöm nincs, mit jelent a " Visszaolvasás no jutsu", de az én értelmezésemben azt, hogy visszaolvasunk, az " Értelmező no jutsu" pedig, hogy értelmezünk. Mindkettőt ajánlom figyelmedbe, SzG. És olyan nincs, hogy túl sok Trónok harcát néz valaki. Ez a mondat egy paradoxon. Most viszont pucolok, mert még Osho mindenható bölcsessége sem véd meg az édes, A pozitív vércsoportomra éhes, mutáns, vidéki szúnyogoktól.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 09, 20:07:48 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7244 Dátum: 12 jún 09, 20:08:55 » |
|
Nikuccia: Az utolsó mondattól hátraestem a székben a röhögéstől. És igen azt jelentik azok a nevek. Az „Anti visszaolvasás no jutsu” pedig a nem olvasok vissza jutsu. figyelmembe ajánlod?! OK, csak megtettem viszont (most fog mindenki meglepődni) nem nézem/olvasom a Trónok harcát.
Szia Chuck Norris! Mit csinálsz itgfsajhghhkhajs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|