Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7200 Dátum: 12 máj 26, 23:41:35 » |
|
Nem, mert Aes külsejével kapcsolatban hozódott fel a hozzászólásokban. Az már más kérdés, hogy mugen miféle teremtőnek gondolja magát, aminek mibenlétét és értelmét én -szégyen, gyalázat, de!- abszolút nem vágom. Bocs, de én nem akarom azt hinni, hogy engem, vagy aki által teremtődtem, azt bárki is, khm... világra szarta. Azért létrehozni valami újat, azt nem kellene ilyen közönséges és leminősítő igével kifejezni, akármennyire is akarod poénosra venni a figurát. Vannak dolgok, amikkel nem viccelődünk! (: (Mint például a biciklis túránk során az út mellett felfedezett, döglött bagollyal való fotózkodással. Nem. Nem poén tetemek mellett pózolni. Ezt csak úgy leírtam. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7201 Dátum: 12 máj 26, 23:58:35 » |
|
Nem ponékodtam csak leirtam egy csomó hülyeséget remélve valaki észreveszi nincs semmi értelme. Mert ez kb olyan mint amin Aesék vitáznak. A teremtés ben nem hiszek sem bibliában! Van vmi ami teremt és azt képtelenek vagyunk felfogni annyira hatalmas,ennyi!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7202 Dátum: 12 máj 27, 00:35:53 » |
|
Értem én értem én csak iróniából írtad. Niki te tetemekkel fotózkodtál? Mert az írtad, hogy biciklis túráNK. Ami azt jelenti, hogy vagy te, vagy akikkel voltál döglött bagollyal fotózkodott.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7203 Dátum: 12 máj 27, 00:38:59 » |
|
Hát igen! Tetemes különbség van a 2 közt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7204 Dátum: 12 máj 27, 05:34:26 » |
|
Aes ne félj én pl úgy képzeltelek el ahogy az avatarod ki néz.
Akkor ez most nem jött be, mert ő frankón nem úgy néz ki, mint egy hosszú, barna hajú, keleti, páncélos lovag, aki épp a kardját feni a fenőkővel, miközben fél szemmel a Duma topicot lesi hsz vadászok után kutatva, hogy utána lesújtson a Fény Igazsága elnevezésű pengéjével reájuk. Múlt idő. Mert az írtad, hogy biciklis túráNK.
túráNK-NK-Naruto-kun Aes ne félj én pl úgy képzeltelek el ahogy az avatarod ki néz.
Aes, fogadd el a tényt, hogy a fórum többsége szerint te egy fehér, böszem nagy FA vagy... xD Lehet tényleg ideje az avatarcserének.... Hahahaha ez jó volt Sabaku de Loah-é még viccesebb. Na. Akkor már hatan vagyunk. Hm az első számunkat akkor a dupla anális behatolásról kell írni, hogy hűek legyünk a nevünkhöz. Majd egy másik pihent pillanatomban megírom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 27, 05:45:03 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7205 Dátum: 12 máj 27, 14:12:39 » |
|
Niki te tetemekkel fotózkodtál?
Valóban "túránk"-at írtam, de az azt megelőző mondat mi is volt? Vannak dolgok, amikkel nem viccelődünk! --> Ha már itt a többes szám egyes személyt használtam, gondoltam, amott is azt fogom. Szövegértés óra volt? Mert azt írtam: nem poén. Tehát, ami nem poén, az nyilván helytelen, nem szabad, fúj, nem csinálom meg. xD Egyébként valóban láttam döglött baglyot, mikor voltunk biciklizni, de nem vagyok annyira aberrált, hogy bármilyen módon megörökítsem ezt az élménynek nem mondható eseményt. Nővérem vette észre, megálltunk, megnéztük szegény párát, sajnáltuk pici ideig, aztán tovább álltunk. Ennyi a háttértörténet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7206 Dátum: 12 máj 27, 15:29:37 » |
|
Ja értem, tehát a túra ahol a bagolyt láttátok az megvolt, csak nem fotózkodtatok, mivel az gusztustalan lett volna. És ez egy olyan dolog, amivel nem szabad viccelődni. Mondjuk én most megtettem. Na mindegy. Gdat ti meg mehettek majd a számotokkal a következő x-factorba.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7207 Dátum: 12 máj 27, 15:34:46 » |
|
Abba aztán nem. Az egy katasztrófa, a tehetség nem számít ott.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7208 Dátum: 12 máj 27, 17:22:21 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 27, 17:23:02 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #7210 Dátum: 12 máj 31, 14:04:07 » |
|
Basszus, pont így képzeltelek el :O A második képen ki van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7211 Dátum: 12 máj 31, 14:06:51 » |
|
STM... neked Vol'jin az édesapád? Ez most még tőled is durva volt, de b@zdmeg nem tudlak komolyan venni, öcsém! Kapd be a .... mert ilyen komolytalan vagy!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 14:35:20 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7212 Dátum: 12 máj 31, 14:12:23 » |
|
Jaj, ez most jól esett. Mármint a nevetés. Elkezdhetnék most poénkodni azon, hogy párhuzamba állítom az első, ill. második képet, de most ehhez nem sok kedvem van, mert végül úgyis oda fogok kilyukadni, hogy: hmm... helyes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7213 Dátum: 12 máj 31, 14:19:51 » |
|
Basszus, pont így képzeltelek el :O A második képen ki van?
Na, ezt akartam én is írni. Nem tudom,hogy mit reagáljak. Gondolom örökbe fogadtak. Melyik szülőd majom? És miből állna elmondani, hogy ki van a másik képen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7214 Dátum: 12 máj 31, 14:25:30 » |
|
Nem sokat valtoztál!
STM Jó mostantól "jofejnek vagy tartva"....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|