Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7035 Dátum: 12 máj 21, 20:56:18 » |
|
Szerintem arra gondolt, hogy a regényírás lassan népbetegség lesz, annyira sűrűn fordul elő az emberek "hobbijaként", hogy szinte elveszti azt a régi különlegességét, amit a múlt századokban képviselt mondjuk például Poe vagy egy közelebbi, Michael Ende. Bár szerintem ez marhaság, az íráshoz fantázia kell, plusz szép és bő szókincs, annyira nem nagy ördöngősség. Hogy fenn maradjon még tíz, húsz, 100 év múlva is az az iromány, na az a művészet. De ez már más történet, és elbeszélésére más alkalommal kerül majd sor. Amúgy mondom ezt úgy, hogy egy időben én is csináltam ilyet, de rájöttem, hogy hiába szép, hiába okoz örömöt, hosszú távon nem fogom tudni kamatoztatni, egyszerűen életképtelen ez a szakma, főleg a mai világban. Mugen, rappeld már el nekünk az élettörténeted, ha ennyire csíped ezt a műfajt. Nyűgözz le! Kroli, tényleg van egy kis Tom Cruise-os beütése az arcodnak, de Adam Lambertre is hasonlítasz. Legalábbis mikor nincs kifestve, a sminktelenre. xD Szg, igen, arra a menyétre én is gondoltam, csak azért nem mertem beírni, mert ugye ezek a hirdetések változni szoktak, és úgy gondoltam, neked biztosan mást hozott be, mint nekem. Így viszont már tiszta és világos. Gdat, azt hittem először, hogy valami nagy koponyától, egy filozófustól idéztél, erre nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7036 Dátum: 12 máj 21, 21:05:51 » |
|
Nem csipet ennyire:) Csak könnyebb de mindjárt ki is írom :)mondjuk nem könnyebb,:) A rockot sokkal jobban szeretem el kellene kezdjek ujra gitározni
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7037 Dátum: 12 máj 22, 09:15:14 » |
|
Az a helyzet hogy valaki befusson íróként rengeteg dologra szükség van. Fantázia, szókincs és a legfontosabb : szerencse. Vegyük pl J.K.Rowlingot. Hiába írt egy jó történetet mázlija volt hogy felfedezték mert különben lehet hogy a Hp kötetek ott porosodnának a házában egy széktámaszként =) Készül a finomság =D Nem most volt , kb 1 hete =D Haver szülinapja volt és én voltam a szakács =D A kép akkor készült a mikor már félkész, és éppen beleraktam a krumplit a tag mellettem pedig miután kikóstolta az étket elégedetten bólogat =D Mondanom se kell az utolsó cseppig elfogyott =D http://noob.hu/2012/05/22/lol.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shukaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Kage
|
|
« Válasz #7038 Dátum: 12 máj 22, 15:23:42 » |
|
Új vagyok, gondolom a nicknév tudjátok ki, az egyfarkú a Naruto-ból. Megszámlálhatatlan dolgot utálok, mint a napfény,és az emberek A hobbim az anime, és manga Szeretek zenét hallgatni, valamint egyedül lenni. Kb. itt ezek ki is merülnek Na, ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto : Én vagyok Konoha leghatalmasabb ninjája! Mindenki úgy szólít hogy... Sasuke: ...seggfej Naruto: hogy SEGGFEJ! mi?? jaaa NEEEM! SASUKE!!!!
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7039 Dátum: 12 máj 22, 17:18:20 » |
|
A napfényt én is utálom a tömeget is! Csak a csajokat és a barátaimat bírom Mindent utalsz ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shukaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Kage
|
|
« Válasz #7040 Dátum: 12 máj 22, 17:47:58 » |
|
Hát... nem úgy fogalmaznék, hogy mindent, de csak pár dolgot szeretek. Inkább úgy mondanám, ha készítenem kéne egy listát az utált dolgaimró, nagyon hosszú lenne Nekem csak egy barátnőm van, őt szeretem, meg a családom, a kutyám, a kalapom, a mangáim-animéim, és japánt. Kb. ennyibe ki is fújt a szeretet kategória
|
|
|
Naplózva
|
Naruto : Én vagyok Konoha leghatalmasabb ninjája! Mindenki úgy szólít hogy... Sasuke: ...seggfej Naruto: hogy SEGGFEJ! mi?? jaaa NEEEM! SASUKE!!!!
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7041 Dátum: 12 máj 22, 18:17:34 » |
|
Az tok jó Én a harcművészetet és a zenét emelném ki:) És a sapkám, mar nem hordok kalapot amióta rövid a hajam:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7042 Dátum: 12 máj 22, 18:20:48 » |
|
Ez annyira nem különc dolog. A családját és a legjobb barátait mindenki szereti, a többi ember meg hülye, hadd dögöljenek meg. Áh, amúgy ne félj, ki fogod te nőni ezt a "mindenkit rühellek" korszakot, bár nem néztem, hány éves vagy, szerintem fiatal lehetsz. A napfényt jó is, ha utálod, mert olyan melanómát kapsz, hogy csak nézel. De azért nem kell átesni a ló túloldalára, és összeszedni egy jó kis rachitist se. Az angoloknál most ismét népbetegség lett, mert annyira fosnak azok az idióták a bőrráktól, hogy állandóan be vannak kenve ilyen 40-50 faktoros naptejjel, D vitamin nem képződik a bőrben, aztán csodálkoznak, ha a gyereknek kacska lába meg puha feje lesz... :S Bár gondolom, hogy te, Shukaku, nem éppen a napfény UV-B sugaraira haragszol, de azért ne legyél feltétlenül angolkóros, ha nem muszáj. Készül a finomság =D
A legfinomabb kaják tényleg bográcsban, szabad tűzön teremnek. Annyira szeretem az ilyen kerti főzéseket, szalonnázásokat, sehol máshol nem érezheti magát úgy az ember, mint ezeken a kis összejöveteleken. Ha van sör, van társaság, és rotyog a kör közepén valami finomság... hát, eufórikus örömöket okoz. Mit csináltatok, paprikás krumplit, slambucot? Ú, anyám, de megennék most egy fíjnom pacal pörköltöt, fíjnom fehér kenyérrel és még finomabb savanyúsággal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shukaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Kage
|
|
« Válasz #7043 Dátum: 12 máj 22, 18:27:26 » |
|
Igen, fiatal vagyok És nem, a napfényt nem az UV-B sugarak miatt utálom, hanem mert mintha mindig gunyorosan vigyorogna rám, hogy őt mindenki szereti, és ez számomra idegesítő. Az eső együttérző, ő megért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #7044 Dátum: 12 máj 22, 18:30:05 » |
|
Miért ért meg? Én nagyon szeretem az esőt, meg a napot is, de mi van az esőben amiért olyan együtt érző, azt is szeretik sokan. Vagy olyan fiatal vagy, aki esetleg ha sír, az esőbe jár sírni? Bocs a kérdésért, lehet elég... bunkó, de most nem tudok mit tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #7045 Dátum: 12 máj 22, 18:35:07 » |
|
Én az éjszakai viharokban szeretek sétálni. Mindenkit utál kor?nekem ilyenek nincs:)mert nem mindenkit utalok:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shukaku
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Kage
|
|
« Válasz #7046 Dátum: 12 máj 22, 18:46:44 » |
|
Nem, egyáltalán nem bunkó. Nem is tudom, miért érzem együttérzőnek...talán azért, mert sokan nem szeretik, sokan szidják, mindig rosszkor jön, és egy kicsit a szomorúság szinonimája...mintha csak a testvérem lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7047 Dátum: 12 máj 22, 18:48:52 » |
|
Ez egy érdekes dolog, ha mondom valakinek általában hülyének néznek,(na jó annyira nem ) hogy szeretem az esőt, de itt a fórumon ahányszor előkerül a téma, vhogy mindig az derül ki, hogy itt mindenki szereti az esőt. Ui.: Ja és üdv a fórumon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 22, 18:49:31 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7048 Dátum: 12 máj 22, 18:49:41 » |
|
Csak egy szó: pszichológus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #7049 Dátum: 12 máj 22, 18:52:41 » |
|
Én a hót szeretem. Amúgy elég üdítő tud lenni az eső, főleg, ha rohadtul meleg van. Az esőt akkor rühellem nagyon, ha ilyen nyirkos, hideg latyakos izé lesz. Annál már csak az az idegesítőbb mikor a félméteres hónál kezd sütni a nap... brr. De aztán visszafagy! Ááá...
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|