24 nov 23, 06:34:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1531702 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #615 Dátum: 07 dec 13, 19:42:10 »

16 éves középmagas zöldesbana szeműés szőkésbarna hajú lány. Imádok úszni síelni és búvárkodni. Imádok minden állatot kivéve az izeltlábúakat. Biokém szakon vagyok most gimibe és kutatónak készülök. Utlok minden főzeléket és az 'A'sokat  a suloban. Egy halom nem írom le hogy micsoda minden esetre több lábuk van mint IQ-juk.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #616 Dátum: 07 dec 13, 19:42:49 »

Datti, asszem egy rugóra jár az agyunk Nevet
Naplózva

Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #617 Dátum: 07 dec 13, 19:49:30 »

kacsint

Morita, én is imádom az állatokat. mondjuk az ien rovar-bogár cuccokat nem. azokat nem lehet szeretni. de olyan állat is van amit utálok. pl varánusz. abba semmmi szeretnivaló nincs. ronda, gusztustalan, gonosz. a varánusz egy bőrkabátos gengszter bőrében reinkarnálódna. tudjátok, olyanba, akik a filmekben a saját társukat is feldarabolják.
a másik nemszeretem állat az oroszlán. az is gonosz, megeszi a saját fajtársának a kölykét, meg a gepárd kölykét is Szomorú ráadásul ott is a hím az úr. jellemző. a nőstény vadászik, de a hím zabál először. férfiak...
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #618 Dátum: 07 dec 13, 20:09:42 »

én is kutyás vagyok. a kutya hűséges, a macskát meg csak a kaja meg egyéb érdekli. ha egy macska emberben reinkarnálódna, sztem egy bunkó milliomos lenne. xD

ááá!! Ez egyáltalán nem igaz!! Minden macsek egy egyéniség és rengeteget lehet rajtuk röhögni, viszont akkor se kapnak idegbajt (a kutyákkal ellentétben) ha gazdi csak el akar nyúlni egy jó könyvvel a fűben. Jelzem ezt imádom csinálni. Na ilyenkor jön a pullink, és egyszerűen nem hagy békén. Természetesen őt is szeretem, csak akkor pont nem arra vágyok, h összenyálazanak. Ezzel szemben jön a macskánk és átérezve kedvemet, simán hozzámigazodik, és ő is elfekszik (csak rajtam).  Nevet Nevet Ráadásul egyáltalán nem csak a kaja érdekli, a macskáink mindenhová követik anyját. Ha leül, akkor mindkét macselk egyből az ölében terem. Vicces látvány: anya a fotelben betakarózva, a két macsek , mint 2 fűtőtest az ölében a kutyánk meg a lábainál alszik.  Nevet Végeredmény: mindkét állatfajtát szeretem, és nélkülük unalmas lenne!
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #619 Dátum: 07 dec 13, 21:31:09 »

Én is kutyás voltam inkább,de 9hónapja kaptunk 1-kiscicát nemnagyon örültem neki dehát ittmaradt azóta gyökeresen megváltozott a cicákról alkotott képem.Egyszerüen leirva a cica a best Mosolyog a kutya parancsot teljesit a cicánál ki kell érdemelni h ne csak átnézzen rajtad hanem játszon veled.Szerintem Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #620 Dátum: 07 dec 13, 21:39:37 »

A kutya sokkal hűségesebb és önzetlenebb :Mosolyog - szerintem
Naplózva

Zakuro
Chuunin
*

« Válasz #621 Dátum: 07 dec 13, 22:26:40 »

A macskákat azért nem szeretik sokan mert tulságosan is hasonlít az emberekre jellemben.
 Mosolyog
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #622 Dátum: 07 dec 13, 22:28:12 »

Áh, akkor megvan a baj forrása xD
Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #623 Dátum: 07 dec 14, 16:49:22 »

Én szeretem az állatokat.
Főleg biológiafakton boncolni őket! >Nevet >Nevet >Nevet >Nevet Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #624 Dátum: 07 dec 14, 16:50:36 »

Váhááá! Hova kerültem? :o Nevet

Mi nyolcadikban egyszer valami marhaszivet vagy mit boncoltunk, de én meg még egy lány már a szagától (nem csak a látványától) elég furán éreztük magunkat, így inkább muskátlit játszottunk xD
Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #625 Dátum: 07 dec 14, 16:54:31 »

Egyébként lovaglok, ijászok és (mily érdekes) lovasijászom is.
(Igen fasiszta, imperialista, kapitalista,......... köcsög vagyok! Nevet Nevet)
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #626 Dátum: 07 dec 14, 16:55:11 »

hmm..sokmindenkinek az arca nem publikus...
Na úgy döntöttem hogy megtöröm ezt az ürességet és linkelek magamról 1 linket..asztán megnem illlyedniXD
majd az "életrajzom"később kapjátok meg
vigyázat a kép mobillal készült..nem várt szúró erősségű pottyökkel teli:
http://kepfeltoltes.hu/view/071203/25-11-07_2027_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hey hey en mar reges regen tettem fel magamrol kepet meg ha jol emlexem adachi is Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #627 Dátum: 07 dec 14, 16:57:04 »

Íjászol...? :o Hó, az engem mindig érdekelt... de sosem volt rá lehetőségem... ha meg mégis, hát olyan kicsi voltam, mikor kipróbáltam, hogy már nem is emlékszem rá :-X
És rendszeresen gyakorolsz/edzel? Hobbiszinten vagy kicsit több? Vagy csak alkalmanként...? Mosolyog
Naplózva

kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #628 Dátum: 07 dec 14, 17:05:18 »

Mostanság sajna nincs sok időm, meg ha esik csak lovagolni lehet, de általában hetente minimum egyszer megyek.
Mivel elég drága a felszerelés (gondolok itt a hagyományörző fegyverzetre, ruhára) még inkább csak hobbi szinten.
Majd később , ha lesz felszerelésem, komolyabban is akarom csinálni.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #629 Dátum: 07 dec 14, 17:07:52 »

Szép hobbi 1 kalappal ahoz ho leen elég pénzed hozza Mosolyog. Jo nektek ho ien hobbijaitok van nekem sajna semmi extra hobbim nincs, kikene talalnom vmit amire még idöm is lenne.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins