25 feb 17, 01:41:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1590898 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Datti
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #600 Dátum: 07 dec 03, 14:48:03 »

az én fejem se publikus Nevet én se fogok magamról képet felrakni. chidori, nekem is pisze orrom van, csak nekem annyi benne a "különleges" hogy az orrom hegyén ott integet mindenkinek egy szép anyajegy Nevet a fejemen megtalálható még egy száj, kevés és igen vékonyszálú barna haj, barna szem (ami mandulavágású, de tulajdonképpen én nem tudom, h az mien, de mindenki azt mondja h nekem olyan van Nevet). ezenkívül a fejemben van még egy körülbelül dió nagyságú agy is. Mosolyog
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #601 Dátum: 07 dec 03, 17:09:30 »

Hah, dió nagyságú? Kezdek irígykedni, nekem akkora nincs. És az a szomorú, hogy ezt én minden nap bizonyítom is.
Naplózva
inuchan
ANBU újonc
*

« Válasz #602 Dátum: 07 dec 03, 18:17:41 »

Heh,na mondjuk mintha az én fejem publikus lenne.Nekem bojsó nagyságú van .Nevet
Naplózva
Csiszi
Akadémiai tanár
*

Bíra

« Válasz #603 Dátum: 07 dec 03, 18:22:45 »

hmm..sokmindenkinek az arca nem publikus...
Na úgy döntöttem hogy megtöröm ezt az ürességet és linkelek magamról 1 linket..asztán megnem illlyedniXD
majd az "életrajzom"később kapjátok meg
vigyázat a kép mobillal készült..nem várt szúró erősségű pottyökkel teli:
http://kepfeltoltes.hu/view/071203/25-11-07_2027_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Szivem Rina (L)
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #604 Dátum: 07 dec 03, 18:32:20 »

http://kepfeltoltes.hu/071203/Kemence12_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bár ez egy régebbi kép,mostmár kicsit hosszabb a hajam,már össze lehet(ne) fogni
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #605 Dátum: 07 dec 03, 21:36:34 »

Én sem vagyok publikus, nem ijesztgetem az embereket xD elmúlt Halloween xD De akkor írok valamit.... Barna szemem van, és barna hajam, ami a vállam alá ér szal nem oan nagyon hosszú hanem csak kicsit xD meg ööö.... megvan minden részem, de nem írok róluk xD Alacsony vagyok.... 160 cm körül ingadozom, minden évben mást mérnek -.- A nevem...  elég fura nevet kaptam, nem tom leírjam-e... Leírom: Szimi xD Ez a Szimonetta beceneve. Nem szeretem a nevem, jobban szerettem volna valami hagyományosabbat. A legtöbb naptárban benne sem vagyok xD És sosem értik h mi a nevem amikor bemutatkozom Szomorú Szal jobban szeretem ha becéznek mert ha kimondják az egész nevem az oan hivatalos azt utálom.
Öö... mit írjak még magamról. Nem vagyok az a rettentően magabiztos emberke. Gyakran vagyok zavarban és gyakran pirulok el. Aki ismer az tudja h igazi hangulat ember vagyok. Ha oan kedvem van akkor nem lehet befogni a szám akkor sem a zoknit tömnek bele. Kevés az ahhoz h engem elhallgattassanak xD És van amikor meg sem szólalok. Akik fontosak nekem azokért mindent megteszek amit tudok és amit csak lehet. Nagyon őszinte vagyok, néha túlságosan is, és így gyakran megbántok valakit. Pedig csak az igazság fáj, szal az úgy van xD szal ami a szívemen az a számon. Nem tom mit mondhatnék még... így is sokat írtam.... ennyi xD
Naplózva
kasztor
ANBU újonc
*

« Válasz #606 Dátum: 07 dec 04, 20:03:19 »

Ez vagyok én (már ha sikerült betenni), tehát nem kell megijedni!
http://kepek.freemail.hu/fototar/kepek/avatar/00/11/14/72/66/d256/11147266.jpg?ts=1838694

Azt hiszem ennél több egyenlörre nem is kell.
Naplózva
Nimrod4
Újonc
*

« Válasz #607 Dátum: 07 dec 04, 20:53:08 »

helló mindenkinek:)
Végre egy panaszkodós szitu Nyelvesít
na:Utálom a Kötelező dolgokat a reggeli koránkelést a hazug képmutató embereket akik lenéznek másokat (pedig sok ien meglepődne)utálom a tv műsorok nagyrészét talán ezért nem is nézek tv-t Nevet
Szeretni..hmmm:A jó kajákat,gyorsan hajtani egy jó autóval horgászni a jó Animéket!
Most talán ennyi.
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #608 Dátum: 07 dec 05, 00:45:32 »

Hmm, hogy mit utálok? Hát...maradjunk abban, hogy sokmindent...de azért kiemelek pár dolgot:
1. Első helyen talán az önzés áll, mivel ebből fakad sokminden más is...
2. Az értelmetlen erőszakot és primitivitást, ezt gondolom nem kell tovább ragoznom, mindenki érti.
3. Ha olyan emberrel találkozom, akit semmilyen észérvvel nem ehet meggyőzni, a dolgok "helyes" folyásáról.
4. Eszméletlenül rühellem ezt a mű macho stílust. Fogalmam sincs miért tetszik az emberek jó részének ez a " jó a segged kő kóla" típus, aki ráadásul még a nőket is képes ütni...(megjegyzem én is hirtelen haragú vagyok, de még soha nem fordult elő velem ilyesmi és nem is fog >Szomorú Az ilyenek helyében nem bírnék a tükörbe nézni...)

És mit szeretek?

Na ez már egy kellemesebb részleg Mosolyog Ide szerencsére lényegesen több dolog sorolható. Szeretem például a kitartó munka gyümölcsét. Kevés olyan dolog van az életben, ami olyan büszkeséggel tölti el az embert, mint az a tudat, hogy létrehozott valamit ami kegyetlen  nehéz volt, rengeteg izzadtságába került, de elkészült, megcsinálta.
Más. Szeretek utazgatni, megcsodálni ezen kis bolygó csodáit, az emberi/természeti alkotásokat.
Imádom a tengert. Hmm az a sós levegő... Régi álmom már visszajutni legalább még egyszer a Földközi-tengerre és egy  hajón ismét "megküzdeni" egy viharral, a hullámokkal... :Mosolyog
 Könyvek. Semmi sem tarthat vissza egy jó könyvtől. (Különösen, ha történelmi témájú. Beteges történelem rajongó voltam/vagyok/leszek Nyelvesít) Ezeken kívül természetesen még rengeteg mindem való a kedvemre, de persze ha mindezeket leírnám kitelne egy kisregényre való Mosolyog

Ohh, és betegesen vonz a germán mitológia kacsint
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 05, 00:48:34 írta Der Teufel » Naplózva
Eorin
Vendég
« Válasz #609 Dátum: 07 dec 06, 15:49:17 »

Csókolom nénik-bácsik  Nevet

A nevem... lássuk csak honnan van a nevem... régebben Gyűrűk Ura szerepjátékoztam és ott volt egy Léowyn nevű rohír harcos csajszi, és mindig ő volt a karakterem, és ebből a  névből kreáltam először az Eoryn nevet, majd sima i-vel először egy győri animés barátosném írta a nevemet, és elkezdtem ezt használni.

Magamról: animés kb. 2-3 éve vagyok tudatosan, előtte - mint nagyon sokan - Dragon Ball-t és Sailor Moon-t néztem, de akkor még lövésem nem volt hogy ez japán anime^^
Első animém a Weiss Kreuz és a Gravitation volt, aztán megállás nélkül jött a többi^^ Nagyon japánmániás vagyok, autodidakta módon tanulom a nyelvet, origamizok, sudokuzok (pedig a matekot gyűlölöm  :-X), japán zenét hallgatok, és imádom a japán embereket^^ Jelenleg idegenvezetőnek tanulok, és évet halasztok az ELTE tanító- és óvónőképzőjén, de jövőre valszeg visszamegyek vagy pedig elkezdek japánt tanulni egyetemi szinten végre. Imádok az emberekkel foglalkozni, konyítok valamicskét a pszichológiához, szeretem is elemezgetni az embereket, beszélgetni velük. 21 éves vénség vagyok, van egy csodás barárátom, aki kung-fu-zik és tornász, és nagyon szeretem. Imádok enni (sajnos látszik is rajtam  :-X), de mivel tavasszal cosplay-re készülök, nekiálltam önmegtartóztató életet élni  Nevet Érdekelni kezdett a Yugioh kártya és elkezdtem én is játszani(ogatni)... Asszem ennyi elég is rólam... :Mosolyog
Naplózva
Zakuro
Chuunin
*

« Válasz #610 Dátum: 07 dec 13, 19:28:44 »

Íme a bemutatkozásom:
12 éves vagyok, barna a hajam szürkészöld a szemem és szemüveges vagyok.
Szeretem: Internet, röplabda, alvás, Naruto, animék, Japán, macskák, mangák, teknősök, hörcsögök
Nem szeretem: kutyák, tanulás, töri tz., ha nem jó az internet, úszás

Röviden ennyi
Naplózva
Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #611 Dátum: 07 dec 13, 19:31:25 »

nem szereted a kutyákat? miért? Szomorú
Naplózva
Zakuro
Chuunin
*

« Válasz #612 Dátum: 07 dec 13, 19:34:09 »

Valahogy nem szimpatikusak
De a macskákat imádom Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #613 Dátum: 07 dec 13, 19:35:10 »

Én meg pont fordítva vagyok így xD
Macskák nagyon nem szimpik, de a kutyákat IMÁDOM! Nevet
Naplózva

Datti
Osztag Vezető
*

« Válasz #614 Dátum: 07 dec 13, 19:37:36 »

én is kutyás vagyok. a kutya hűséges, a macskát meg csak a kaja meg egyéb érdekli. ha egy macska emberben reinkarnálódna, sztem egy bunkó milliomos lenne. xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins