|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2806 Dátum: 09 márc 19, 16:37:59 » |
|
De nemaz...Új kép velem? O_O Hahaha...persze jóvicc Többet nem engedem magam fényképezni fórumtalikon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2807 Dátum: 09 márc 19, 16:39:16 » |
|
akkor majd stukiban fényképezünk le...nem kell ahhoz engedély
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2808 Dátum: 09 márc 19, 16:40:02 » |
|
zacskó? :'D Maj ballagásomon fényképezzetek...ott se leszek se szép se édes de legalább viszonylag normális fejem lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2809 Dátum: 09 márc 19, 16:45:43 » |
|
Xencsi: lökött vagy, nem sz*rkép4 A többibe nemkötnék bele de ebbe igenis szeretek belekötni xD én valahogy olyan furának látom önmagam talán mert ritkán látom de akkorse nézki jól vagy ilyesmi xD Fuj ballagási képek :f olyan se lessz xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2810 Dátum: 09 márc 19, 16:47:35 » |
|
Én egyszer állítólag hangyákat ettem. (Úristen, hogy mit mondtam, gyorsan felejtsétek el ~alkalmazza a neutralizálót~ xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2811 Dátum: 09 márc 19, 16:51:40 » |
|
Én gombát...vittek is gyomrot mosni...pedig csak csiperke volt mint utólag megtudtuk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2812 Dátum: 09 márc 19, 17:04:38 » |
|
Én mindig mondtam Aemymnek, hogy nagyon szép, és hogy a fotókon is csinos. De most köszönöm, hogy megerősítettétek. Egyébként ez a kép hűen tükrözi a sensei és a tanítványok közötti kapcsolatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2813 Dátum: 09 márc 19, 17:05:41 » |
|
Jó, de akkoris hülye fejem van rajta :'D És a tényeket nem kell erősítgetni, hogy tudjuk, hogy igazak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2814 Dátum: 09 márc 19, 20:14:27 » |
|
hát ez bizony szívás
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #2815 Dátum: 09 márc 19, 21:03:38 » |
|
Ha csak csiperkét ettél, miért kellett a gyomormosás?
Próbáltatok már az egyetemen az oktató előtt hangosan horkolva aludni? Na, nálunk már ilyen is volt. Szerencsére az öreg jó fej volt, óra után mondja "Kolléga, legközelebb dupla koffeinosat igyon, okés?"
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2816 Dátum: 09 márc 19, 22:07:05 » |
|
hát gondolom azért mert a szülei nemtudták hogy csiperkét evett, ezért a biztonság kedvéért kimosatták a gyomrát, és csak utána derült ki hogy valójában csiperkét evett Ígyvan?
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2817 Dátum: 09 márc 20, 17:21:46 » |
|
Ez milyen népviselet? Istenem de szép zöld az a ruha... *.* Kinga szerelmes lenne belé.. :'D xD Szerintem jó kép.. :'DDD Hogy vettek rá, hogy táncolj? o.o Engem lehetetlen lenne xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2818 Dátum: 09 márc 20, 17:41:22 » |
|
a színészetért mindent XDD am meg izé magyarbődi népviselet ... am van hozzá egy marha szép kendő csak féltem *__*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2819 Dátum: 09 márc 20, 17:43:04 » |
|
Én sem láttam még ilyet, de tényleg nagyon szép. Be kéne vezetni utcai viseletnek. Bár akkor nem látszana ki mindene a lányoknak. Nagy dilemma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|