Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2835 Dátum: 09 márc 28, 19:17:10 » |
|
Aysee a rend azért ott van Am jó kép. Titokban még a hajad is hosszú lett (nem tacsizol) milanbert üdv, számomra tök szimpi fejed van Én is feltolok magamról egy képet. http://kepfeltoltes.hu/090328/58391179DSC00087_www.kepfeltoltes.hu_.jpgnem fogom megmutatni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 28, 20:00:13 írta -Itachi- »
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #2836 Dátum: 09 márc 28, 19:18:58 » |
|
lol Na ezt sem gyakran hallom. De legalább viszonylag normálisan sikerült a kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2837 Dátum: 09 márc 28, 20:03:08 » |
|
Tacsikám, az enyém neked hosszú haj? Alig éri el a vállam :'D (De Tacsizok...mert Tacsi vagy xD) Majd egyszer muta már a pofid is És az a hugom géprésze...:'D Mondjuk az más kérdés, hogy én ott tárolok mindent :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2838 Dátum: 09 márc 28, 21:21:48 » |
|
Elhatároztam írok ide is. és még képeket is rakok fel . Rólam: szőke,snowboard, síelés, tánc, anime, modellkedés, rajzolás, beszélgetés minden mennyiségben mostanság party time (jobb széle) ... portfólimból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 28, 21:22:32 írta Lady Gaga »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2839 Dátum: 09 márc 28, 21:24:58 » |
|
a 3. képen bazkííííííííaz a cipellő kő nékem
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2840 Dátum: 09 márc 28, 21:27:24 » |
|
Nem adom mert én is nagyon szeretem Ráadásul lejártam a lábam érte de megérte
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 28, 21:32:21 írta Lady Gaga »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2841 Dátum: 09 márc 28, 21:45:11 » |
|
T_______T nah pedig szivessen elcsórnám mind1 most van viszonylag normális xD de mér van az h másoko mindig jobb dolgokat látok most szemüveggel is igy voltam xD de szeretem az ujat kéne benne normális képet csinálni xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #2842 Dátum: 09 márc 28, 21:48:08 » |
|
Ezzel én is így vagyok .. A szomszéd kertje mindig zöldebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2843 Dátum: 09 márc 29, 11:44:14 » |
|
húúúúú gyereeeeekeeeeek. multhéten voltam vagyis ezena héten olaszországba és láv legeslegjoobbbbbbbb. naigen xD voltam Firenzében, Sienába, Peruggiába,Spelloba, Splotoba,Norciába,Gubbioba, Assisibe,Ravennába és Velencébe. 1 hét alatt kicsit sok meg sietős volt de eszméletlen jóvolt. 2 Velencei képet beis nyomnék hamár én: http://kepfeltoltes.hu/090329/P3270667_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/090329/P3270666_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ez egy kicsit elmosódott dehátna...xDDDlehet tippelni mejik vagyok összesítve életem legjobb utazása volt, és alegfárasztóbb xD mostértem haza egyjókis éjszakai félnapos buszozásról ugyhogy asszem megyek alukálni x'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 29, 11:46:04 írta Crispy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2844 Dátum: 09 márc 29, 12:00:51 » |
|
Jóéjt Crispy x) Máramennyit látok a képből arra tippelek, hogy te a fehértollas aranymaszkos vagy xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2845 Dátum: 09 márc 29, 12:25:49 » |
|
Arany Masz fekete toll magyarán az első képen a jobboldali vagy a másodikon pedig szteem jobbról az első xD am érdekes képek xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2846 Dátum: 09 márc 29, 12:28:46 » |
|
jah még ebédeltem... xD szalmég nemalszok xDDD majd jön át berci ugyis majd vele alszok egyet x'DDDDD és xencsinek volt igaza
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2847 Dátum: 09 márc 29, 12:31:13 » |
|
HöHö Xeni érzékeit nem veri át senki, a legkiskirálylányosabbkiskirálylányt simán kiszúrom bárkiközül
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2849 Dátum: 09 márc 31, 17:53:54 » |
|
Ita szép haja *___* ,de legalább látjuk a pofidat is a képen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|