Hát..mitnemodjak. Én nem voltam az a virgonc fajta gyerek,de azért van egy-két alkotásom. xD
> 2-3Éves lehettem a szomszéd gyerekkel a homokos meggyet ettük xD Mert a homokozó melett (egy nagy traktorgumi volt xD) Volt egy szerencsétlen kis meggyfa. És én meg az a másik gyerek szépem le a meggyet>be a homokba>hammm ^^"
>Ennek a gyereknek a tesójával bicikliztem az udvaron, talán ekkor tanulhattam meg a 2 keréken való cangázást ő gond nélkül leszáguldott a 2 fokos lépcsőn utána a járdáról be 2 bokor közé = egy karcolás sincs Rajta ...
Én > az én próbálkozásom már a lépcsőnél megdőlt xDDDD
Énis Ugrottam 2 méterről, de 2 napig fájt az al tájékom, mert ugye a tornaszőnyegre nem jól ugrottam…-.- (pontosabban török ülésben ..de a szőnyeg meg volt vagy 50 cm vastag és olyan süppedős volt.)
Aztán pici baba voltam (megj.: Én nem emlékszem rá) de a padlóra egy fél doboz popsi krémet kentem rá ^^
Aztán 7 évezem egy fél doboz púdert a fehér szőnyegre…khm ...mikor apa kirázta a szőnyeget csak nézett. xD
Biciklis balesetem nem volt olyan sok , mivel szívesebben néztem a Tom & Jerryt xD
Kutyakaját csak keresztapukám kóstolta meg... a szárazat.
Am van egy macskakaja khm…olyan jó répás Az illata, hogy egyszer majdnem megkóstoltam >=D
Unokatesóm vizslája kis Korában elég virgonc volt … Volt kb 30cm, leguggoltam hozzá, hogy odajöjjön, erre nekem ront és jóól összenyálaz , szal tiszta nyál volt az orrom meg úgy az egész képem
*Mivoltmégmivoltmég?*
Jah tegnap… megyek a suliba.. egyszer csak vmi rántást érzek a lábamnál ..a cipőfűzőm beleakadt a pedálba O.o Nagy a forgalom minden,de azt még megtudtam oldani, hogy egy parkolóban essek el ne az út közepén. Mázli, hogy ott volt Viki .O.o
Az utóbbi időben, az osztályommal szoktunk nagyot alkotni x)De némely tanár (főleg ofő) megérdemli azt, amit a fiúktól szokott kapni.
De, hogy őszinte legyek az öcsém és a két unokatestvérem is Tudta egy S mást mesélni gyagyás gyerekkor címmel x)
És Morita!
Öcsém bírja a gombos cuccokat! O.o Ez valami fóbia? Mert olyan hisztit levág otthon emiatt, hogy fuuu. Fetreng a földön öklendezteti magát és hadd ne soroljam xD