24 nov 15, 06:18:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1519387 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2820 Dátum: 09 márc 20, 18:22:59 »

nekem tökre tetszik a népviselet és a cipő marha kényelmes sokkal kényelmessebb mint bármelyik ami eddig volt a lábamon (csak irtó ronda) de kényelmes *___* a ruha meg meleg :F 
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2821 Dátum: 09 márc 20, 18:31:41 »

Az pont nem látszik, miféle kép már ez? Nevet
Naplózva
Noemi-chan
Újonc
*

« Válasz #2822 Dátum: 09 márc 21, 08:54:19 »

Hát..mitnemodjak. Én nem voltam az a virgonc fajta gyerek,de azért van egy-két alkotásom. xD
 > 2-3Éves lehettem a szomszéd gyerekkel a homokos meggyet ettük xD Mert a homokozó melett (egy nagy traktorgumi volt xD) Volt egy szerencsétlen kis meggyfa. És én meg az a másik gyerek szépem le a meggyet>be a homokba>hammm ^^" Pirul

>Ennek a gyereknek a tesójával bicikliztem az udvaron, talán ekkor tanulhattam meg a 2 keréken való cangázást  ő gond nélkül leszáguldott a 2 fokos lépcsőn utána a járdáról be 2 bokor közé = egy karcolás sincs Rajta ...
Én > az én próbálkozásom már a lépcsőnél megdőlt xDDDD  Nevet

Énis Ugrottam 2 méterről, de 2 napig fájt az al tájékom, mert ugye a tornaszőnyegre nem jól ugrottam…-.- (pontosabban török ülésben ..de a szőnyeg meg volt vagy 50 cm vastag és olyan süppedős volt.)

Aztán pici baba voltam (megj.: Én nem emlékszem rá) de a padlóra egy fél doboz popsi krémet kentem rá  ^^  smirksweat

Aztán 7 évezem egy fél doboz púdert a fehér szőnyegre…khm ...mikor apa kirázta a szőnyeget csak nézett. xD

Biciklis balesetem nem volt olyan sok , mivel szívesebben néztem a Tom & Jerryt xD

Kutyakaját csak keresztapukám kóstolta meg... a szárazat. Nevet Am van egy macskakaja khm…olyan jó répás Az illata, hogy egyszer majdnem megkóstoltam >=D Pirul
Unokatesóm vizslája kis Korában elég virgonc volt … Volt kb 30cm, leguggoltam hozzá, hogy odajöjjön, erre nekem ront és jóól összenyálaz , szal tiszta nyál volt az orrom meg úgy az egész képem ikszdé Pojén
*Mivoltmégmivoltmég?*
Jah tegnap… megyek a suliba.. egyszer csak vmi rántást érzek a lábamnál ..a cipőfűzőm beleakadt a pedálba O.o Nagy a forgalom minden,de  azt még megtudtam oldani, hogy egy parkolóban essek el ne az út közepén. Mázli, hogy ott volt Viki .O.o  Technikai KO

Az utóbbi időben, az osztályommal szoktunk nagyot alkotni x)De némely tanár (főleg ofő) megérdemli azt, amit a fiúktól szokott kapni.  Ördögi
De, hogy őszinte legyek az öcsém és a két unokatestvérem is Tudta egy S mást mesélni gyagyás gyerekkor címmel x)

És Morita!
Öcsém bírja a gombos cuccokat! O.o Ez valami fóbia? Mert olyan hisztit levág otthon emiatt, hogy fuuu. Fetreng a földön öklendezteti magát és hadd ne soroljam xD
Naplózva
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2823 Dátum: 09 márc 21, 16:12:46 »

én is ugrottam már le, csak fáról és megfejeltem a betont, kicsit be is tört az orrom smirksweat még általánosba kólás flakont olvasztottunk meg sprayivel és és gyújtóval, meg pingpong labdát be alkoholos filceztük és meggyújtottuk, akkor kicsit megégette a kezem
nyáron meg voltam Erdélybe egy ilyen táborszerűségbe, ott akik időbe felkeltek azoknak mindig volt 1 kis reggeli torna. mi nyomtuk rendesen és csak azt vesszük észre h 3 csaj akikkel úgy egész jó elvoltunk ott röhög minket a szoba ablakából. elhatároztuk, h kivisszük és kicsit "megtornáztatjuk" őket. be is mentünk 3an felkaptuk a 3 csajt én sajnos pont azt akinél táska is volt és úgy fejen vágott vele hogy máig van egy dudor a fejemen >.<#
meg hát a szekrényugrás... most van 1 osztálytársam, aki nem éppen atléta alkat és a k**sög tesitanár rákényszerítette h csinálja meg, 3madik próbálkozásra magával vitte az egész cuccost
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 21, 17:48:01 írta peti93 » Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #2824 Dátum: 09 márc 21, 19:46:12 »

Nekem vannak napok amik szerncsétlen napok ikszdé Görögországban voltunk nyaralni és kompal utaztunk.Amíg vártunk a komp érkezésére gondoltuk elmegyünk sétálni vagy ilyesmi . Én nagy lendülettel felállok a kocsiban és kiesek az ajtón a biztosnági övnek hála -.-" bele a térdem kezem fejem a földbe. Úgy néztem ki mint ha végig húztam volna magam a betonon smirksweat ráadásul ennek tetejében még nyitva hagytam a kocsiajtót és elmentünk sétálni ikszdé Nevet smirksweat
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2825 Dátum: 09 márc 21, 20:35:35 »

ikszdé ur isten sajnállom h csak ilyennel szolgálhatok ikszdé de ez van a fotós meg ugyebár nem én voltam ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2826 Dátum: 09 márc 21, 22:12:46 »

nos én is rá szántam magam hogy megmutassam magamat de ez egy igen csak sz*r kép rólam ikszdé
http://kepfeltoltes.hu/090321/IMG_0214_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2827 Dátum: 09 márc 21, 23:26:39 »

Szalagot avatunk. Latin táncolunk. Párom szép, de a haja hülye. Lefelé nézek, pislogok és a képminőség nem király.
Én igen.
                                                       http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/szalagavat_.PNG
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 21, 23:57:39 írta Gdat88 » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2828 Dátum: 09 márc 21, 23:38:11 »

lol...rövid tömör jellemzés ez tetszik xD
Naplózva

kyuubi-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2829 Dátum: 09 márc 22, 11:23:37 »

Én kiskoromban a havat ettem , mert nagyon íztlett , és volt olyanis hogy hóból csináltunk olyan kinézetű hógyümölcsöket , mintha igazik lennének , és azt először árultuk , utána meg megettük . Technikai KO Technikai KO
Naplózva

Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #2830 Dátum: 09 márc 24, 06:56:40 »

Ma fotózás, és ha normális lesz a kép, akk beteszem, ha nem, akk a tavalyit..xDD
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #2831 Dátum: 09 márc 28, 18:20:27 »

Én..
Okéoké unatkoztam ikszdé De hosszú a frufrum :o
Egy hónap alatt tök hosszú lett :o
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Han-Joe
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Hivatásos fórumleső xD

« Válasz #2832 Dátum: 09 márc 28, 18:39:38 »

Egy kicsit unott az arca Gazdinak, de am nem 1 rossz kép, hiába is mondod mindig, h oan nyomi fejed van. xD Mosolyog
Naplózva

Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #2833 Dátum: 09 márc 28, 18:53:42 »

Hmm...azért van unott fejem mert épp untam az agyam ikszdé
De nyomi fejem van ikszdé
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #2834 Dátum: 09 márc 28, 18:54:02 »

Na lassan már mindenhova irtam de azért lassan egy bemutatkozást is megejtek.
Hobbi: net, zene, könyvek, ANIME, néha egy kis kosárlabda(bár a magam 175 centijével csak haverokkal)
A magam 24 évével már konyhásbácsinak szólítanak Mosolyog mivel egy suli konyháján dolgozom.
meg egy kép is:
http://kepfeltoltes.hu/view/090328/726958078me_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ja kék a szemem nem ilyen albinonyulvörös, csak a kamerabeállitás nem tökéletes.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins