xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2790 Dátum: 09 márc 16, 17:10:23 » |
|
Ez nemjó mert háttal vagy xD és nemlátjuk a szép mosolyod *__* xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2791 Dátum: 09 márc 16, 17:16:42 » |
|
nevitatkozz koncentráltam xD bonyolult dolog volt
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2792 Dátum: 09 márc 16, 17:19:13 » |
|
de vitatkozom >__< és mi az hogy bonyolult volt? Old meg xD Am is Dícsérni próbáltalak xD <--- meg kötöszködtem talán xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2793 Dátum: 09 márc 16, 17:30:39 » |
|
jaaaj az én noééém :'DDD de énis hiányolom a mosolyt :'((( amugy észrevettem h énide már bese rakok képet xDD indig csaknojé miatt kommentálok be <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2794 Dátum: 09 márc 16, 17:33:42 » |
|
jaj nórim én ugy szeretlek <3 am jo de neked ott az avádid amik jouk
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2795 Dátum: 09 márc 16, 17:35:21 » |
|
JÓÓÓ:DDD de alig irok vhova szal van aki nemlátja őket :'(((( x'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2796 Dátum: 09 márc 16, 17:43:23 » |
|
Crispy erre két megoldás van: teszel be képet, Többet írsz x'D Am Legalább nemcsak nekem hiányzik a mosoly :"(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2797 Dátum: 09 márc 19, 16:06:01 » |
|
Mint nemrég megtudtam, ikerhúgom a földet ette gyerekként.. Jó páros voltunk, én a sót ettem markostul.. Jó gyerekkorunk volt. A bátyáink állandóan szadiztak minket...
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2799 Dátum: 09 márc 19, 16:28:04 » |
|
Akkoris HÜLYE fejem van ott >.< *Utál minden képet amin saját magát látja viszont*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2801 Dátum: 09 márc 19, 16:31:16 » |
|
Jaj neee Nemjó ezen a képen tulságosan is látszom xD olyan kellene amin nem látszom vagyis amin alig :O Pl amit utoljára raktam be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #2802 Dátum: 09 márc 19, 16:32:36 » |
|
tojom le mit hisztizel xencsim! én direkt eztet raktam be, és marad is ám
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2803 Dátum: 09 márc 19, 16:33:57 » |
|
:F nem hisztizek csak ez simán szar kép és mér marad? :F na mind1
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #2804 Dátum: 09 márc 19, 16:34:25 » |
|
Öhh...nulla kinézeted? O.o Eznemigaz >.< ÉN? ÉDES? WTF????O.o Xencsy-chan meg minden képen Xencsy-chanos xD Mer róla készültek
Meddig marad? X"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|