24 nov 15, 01:58:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1519163 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
boci555
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

iLOVEmákostészta || balf@sz c:

« Válasz #2760 Dátum: 09 márc 07, 01:17:38 »

biztos... kedvesegészségedre.. én tapiról it nem is néztem képet csak iwiw en na mendegy mék kajaszindrómámvan
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
> Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-*
- SÜNIIII <3 "w"
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2761 Dátum: 09 márc 07, 10:52:42 »

ur isten mennyi sokat kellett visszaolvasni mennyi rengeteg izé
hmm am információ kedvéért közlöm (tom nem lenne szabad elárulni) de mi itt legtöbben fórumon mind googlebotok vagyunk és csak az ártatlan gyermeki lelkeket akarjuk csapdáába ejteni ugyanis egy emberkereskedő bűnszövetkezet fejlesztett ki minket .. itt nagyrészünk nem létezik valójában csak titokban szedjük áldozataink
ERROR... most...h ezt... el...elárultam.. a rendszer leáll..pfffffffffffff
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
boci555
Jounin
*

« Válasz #2762 Dátum: 09 márc 07, 10:56:52 »

máj jashin  meneküköö......levertem a laptopot... és megint lefejeltem az asztalt, nemigaz, ez is a bűnszövetkezet miatt van... a fejem már tiszta kék foltos, suliba is izomból 2ször pofárúgtak kosárlabdával, aztán emiatt lefejeltem a kaput, és most meg ezeek....
én is csak zúzni tudok.
Vagy neeem tudom már ti szugeráljátok ezt belém, hogy ide sem kell jönnötök, és már is meghalook, vagy láthatatlanok vagytook még az ÉN szememnek is és ti vertek engem össze >.<#
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
- SÜNIIII <3 "w"
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2763 Dátum: 09 márc 07, 14:50:26 »

Így nézek ki ha épp a sivatagban készülök vezetni a karavánom. [img]
Naplózva
boci555
Jounin
*

« Válasz #2764 Dátum: 09 márc 07, 15:00:07 »

aztaaaa faxaaa énis akarok menni tunéziába Nevet vigyél enegmis, majd jövőre lerendezzük, mert idén  Nevet 'sajna' Nevet spanyolországba megyek
Naplózva

> *-* PÓNIII *-*
- Utálom a pónikat!
- SÜNIIII <3 "w"
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2765 Dátum: 09 márc 07, 23:38:17 »

Többször már nem megyek vissza, de nagy élmény volt. Voltunk azon a helyszínen ahol a Tatuin bolygón zajló cselekményt forgatták a Star Warsban. Beszél az idegenvezetőnő, hogy jó állapotban lenne a hely, csak a turisták elhordják a dolgokat. Majd, közvetlenül e mondata után vette észre, hogy Anakinék házából kitörtem egy kis darabot. Ha láttatok már szúrós tekintetet... ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 07, 23:39:46 írta Gdat88 » Naplózva
Kaze
Osztag Vezető
*

« Válasz #2766 Dátum: 09 márc 08, 02:36:38 »

ASDASD Ez ien igazi komikus filmbe illő jelenet ikszdé El tudom képzelni mien lehetett ikszdé
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2767 Dátum: 09 márc 08, 11:18:55 »

... e mondata után vette észre, hogy Anakinék házából kitörtem egy kis darabot. Ha láttatok már szúrós tekintetet... ikszdé
Egyáltalán minek törted ki? Nézni mentél oda, vagy épületet bontani? :/
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #2768 Dátum: 09 márc 08, 12:22:08 »

Mi az hogy minek? Egy darabka történelem. Jó unalmas életed lehet, ha így állsz hozzá a dolgokhoz...
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2769 Dátum: 09 márc 08, 12:31:11 »

Jól áll neked az a szerelés ikszdé
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2770 Dátum: 09 márc 08, 12:59:21 »

Vazze mekkora pizsama Nevet. Gödat te egy igazi szalto man vagy Nevet neked eza  szuper képességed h megtapsolnak a cp-sek h jobban csinalod Nevet:D.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2771 Dátum: 09 márc 08, 13:00:51 »

Nincs unalmas életem... Csak nem hordok haza minden kacatot... Kúl Ellövök pár képet, oszt csókolom...

De imádom az olyanokat, akik begyűjtenek minden kacatot, oszt otthon utána 1 év múlva kidobálnak mindent...
Feleslegnek cipelték...
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2772 Dátum: 09 márc 08, 13:02:37 »

Gabesz en is minden kacatot hazacibálok, de én enm szoktam kidobni Nevet a Képeket mindig eltökitem ezé hozok kacatokat h leen emlékem dolgokrol, pl mikor hoki meccsen kitötték a jégkorongot azonnal zsebretettem Nevet. Még mindig véres talán Nevet. Csavokat fejenkaptaXD..
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2773 Dátum: 09 márc 08, 13:04:09 »

hmm én nem szoktam kuidbálni énénén szeretem gyüjteni az ilyen mindenféle sz*rságokat ikszdé jo mert emlékek is füznek hozzá és szeretek emlékezni (ez nem jelenti azt h tok ikszdé aki ismer tudja ikszdé)
hmm dedede majd ha minden igaz akkor a jövőben lessz olyan remélhatőleg minnél hamarabb h nem fogok csórni magamnak semmit hanem segítek megtalálni ilyen izéket ikszdé vagy nem xD
ikszdé ezeez ur isten ikszdé

hmm és végezetül pedig egy noncsi nektek xD
http://kepfeltoltes.hu/090308/DSC00650_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hmm kéne menni fodrászhoz xD
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 08, 19:24:49 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2774 Dátum: 09 márc 09, 13:30:10 »

Na ma én is kedvetkaptam h tegyek fel magamrol picset, meg 1utal 1ik nadzson jo baratomat is megmutatom me ott búvik mellettem a két képen
http://kepfeltoltes.hu/090309/DSC00014_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090309/DSC00013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins