24 nov 30, 06:28:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1541444 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Crispy
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #825 Dátum: 08 feb 06, 20:30:34 »

jaj apukám is mesélte hogy amikor fiatal vooolt... elmentek szülei othonról és áthívta az aktuális barátnőjét de jött elöte haverja és akkor elkezdtek nagyítóval ilyen legyet meg darazsakat égetni és amikor jött apukám barátnője hazaküldte merthogy "most mégse ér rá" xD
Naplózva

Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #826 Dátum: 08 feb 06, 20:57:44 »

Na Sorina erre mondják azt hogy aki feltörte annak ne is legyen nagyobb öröme az életben...
amugymeg Saphira már örültem hogy na még egy csajj bevállalja aztán...mégse...xD de amugy lehet látni hogy nem Sori irta a dolgokat mert...nem lila!!! xD
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #827 Dátum: 08 feb 06, 21:45:43 »

Kiskoromban tisztára Proison Brake Junior voltam Nyelvesít

kb 2 és fél éves koromban néha előfordult, hogy a szüleim nem vittek magukkla a boltba, én meg naná, hogy menni akartam, csokit kunyeráljak,meg a kocsin utazzak.stb. Azt csináltam, hogy miután elmentek és beláncozták az ajtó vártam páér percet, majd azon a kb alig 10 centis résen kibújtam, majd cél a bolt. S hát az odajutáshoz, pont a városközppntban lévő forgalmas kereszteződésen kellett átkelni. Szal képzelem, hogy milyen képet vághattak a járókelők totyogó kölyök egyszál magában kel át a város legforgalmasabb útján.

Persze az oviból is jópárszor szoktem meg, persze itt már azért 3-4 éves lehettem és szintán az egyik főúton kellett átmanni, csakhogy itt nem volt útjelzőlámpa, mint az elöző esetben. Csak sajna erre nem nagyon emlékszem. Szomorú , de azért jó hogy ilyen ügyes vóltam Nyelvesít.

A harmadik, kis anekdota.
Dedós koromban fűre-fára kutyára-macskára alergiás voltam, én meg állandóan ingerszegény környezetben vóltam, kutyáztam, macskáztam, füveztem, meg fáztam. :-X Sőt volt a ház előtt egy szederfa, s mindig mondtzák, hogy ne egyönk róla, mert vagy minden második lepermetezték, na ná hogy addig tömtem magam, míg olyín lila nem lett a fejem, mint egy marslakónak. Nevet
Kb 6-7 évesen egy alergia vizsgálat miatt kaptunk időpontot a helyi kórházban kb 5 km, és hát űgy volt, hogy muterral biciglivel megyünk. Anyukám mondta, hogy várjam meg amíg kihozza a bicigliját. Hát persze, hogy megvártam oreová balra el. Nevet Aztán szegény égen földön keresett, míg vágül úgy döntött, hogy elmegy a korházhoz nélkülem. Mikór odaért akkór derült ki, hogy mégiscsak megvártam. Mosolyog
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #828 Dátum: 08 feb 06, 22:50:28 »

Ez egyik ismerősömmel esett meg:
A Srác (12-13 éves) a pici lánnyal (2-4) szembe ült terpeszbe és melegítő volt rajta aminek volt ilyen megkötöje ,amit nem dugott be a gatyájába... Aztán a kislány megakarta fogni a megkötőt és jó erősen rástartolt ééééééés hát mást fogott meg :-X
Szerintem a fiúknak van pár tippük mit...

Nálam meg tesómnak volt mindenféle csikizzük a tesónkat halálra efektus.. Csakhát ebből kifolyólag én elég jó szabaduló művész voltam,mert mindig megpróbált csikizés előtt lefogni.. És egyszer amikor szabadulni akartam akkor estünk egy akkorát és nemtudom hogy sikerült esni de pont úgy hogy én tesóm alatt voltam a hátamon a fejem az ágyékánálő meg hassal rajtam ikszdéés még pluszba meg is fejeltem szegénynek :-X

Szabadulós művészeteim nekem is voltak,de arra nem emlékszem csak arra hogy egy idő után kiszedték a babaágyam oldalát mert rájöttek semmit nem ér ,mert mindig kimászok ikszdé

Meg nekem apum kamionos és amikor sokáig volt távol mindig kértem,hogy velem aludjon,de én mindig megfordultam 180,270,360 fokban aztán apum mindig felkeltett hogy vegyem ki a lábam a szájából ikszdé szegény :-X

Nyaraláskor mindig jött velünk tesóm (10 évvel idősebb,féltesóm és ő mindigis anyujával élt) ,és vitt magával csajozni.Mert milyen cuki a kishugi főleg mivel megtanított rexezni és,ha volt rexasztalhoz kisszék akkor verhetetlenek voltunk (mert ugye nem értem fel az asztalt :-X) és égyszer mikor rexesztünk ott volt a lány is aki tesómnak tetszett ,akkor 6 éves voltam tesóm 16... És kérdezte a lány hogy mit szeretek tesómba én meg hogy azt hogy szereti a dákós játékokat... Ezt pont tegnap mondta tesóm... :-X
(Minden évben ugyanott nyaraltunk ,és ott volt rex és billiárd.. )

A biciklis és egyéb fejbetörös akcióm nem voltak ilyen mókások,de az is volt bőven...
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #829 Dátum: 08 feb 07, 08:16:37 »

még általánosba, volt egy kedvenc fám a uliban, mindig arra másztam fel a szünetben és egyszer leestem. (igaz csak 2m-es fa volt) Nevet Meg az egyik mászóka tetején voltam, és láttam, hogy hiányzik egy csavar. Na vajon befér-e az ujjam a csavar helyére. Igen be, de be is szorult. 10 percbe telt mire ki tudtam húzni Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #830 Dátum: 08 feb 07, 08:52:26 »

Hát igen haha. örülni bármiért lehet...  Hümm-hümm Én anank is örülni szoktam ha valaki felbukik az iskola udvaron..  :-\
Amúgy meg vállald be te is nyugodtan...  :-\ Nem fog fájni, és úgyis mindenki tudja rólad..  :-\ ..... hehe.. csak vicceltem.. Nyelvesít xD
Am.. én is gondoltam, hogy nem Sori írta. Nem volt az..... ő stílusa xD
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #831 Dátum: 08 feb 07, 10:43:30 »

Én kíváncsi voltam, mi lesz ha belenyúlok a ventillátorba mikor be van kapcsolva... szerencsére csak majdnem vágta le az ujjamXD
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #832 Dátum: 08 feb 07, 13:54:55 »

Én meg a konnektorba akartam mindenáron belenyúlni...szerencsére nem sikerült Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #833 Dátum: 08 feb 07, 17:19:45 »

Én kiskoromban féltem a konktórtól és a gomgoktól, mert úgy néztek ki mint egy fej aminek nincsen se orra se szája és az nagyon ijesztő volt...
olyan ruhát amin gomb van mai napig alig bírok elviselni...

A sznobizmust én mondta...szehetem a sznob fahnsziákat... Nevet
Naplózva
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #834 Dátum: 08 feb 07, 17:58:28 »

Mi meg egy haverommal (7-8 éevesek voltunk) egy nyáron csak a ventillátorral játszottunk az ujjamal is próbáltam megállítani meg minden féle genyót beledobáltunk cseresznyét kavicsot meg amit csak tudtunk . Nevet Viszont egyzser egy másik haverommal piróztunk , mert azt hittem , hogy a szüleim csak este 8 körül jönnek és éppen egy étolajas üveget égetünk a kertben mikor beállított apám  :-[ . Kicist kiosztott mi meg akkor is próbáltunk minden félét össze - vissza hazudni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 07, 18:00:22 írta Gangstakun » Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #835 Dátum: 08 feb 07, 19:50:48 »

Nekem is volt kint képem de már nincs, mert levettem... vagyis.. na mind1, de ha akarod visszateszem, hogy nehogy az legyen, hogy csak te raktál ki! xD
Naplózva

Jordan
Gennin
*

« Válasz #836 Dátum: 08 feb 08, 15:54:50 »

Mi is csináltunk olyat unokaecsémmel, hogy a szobájában volt egy ventillátor és mindenfélét beleengedtünk  Nevet Budipapírt, zsebkendőt...... Nevet
Naplózva

Hobbim: Csillagászat, testépítés
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #837 Dátum: 08 feb 08, 16:00:15 »

Nagyapáméknál meg volt egy 1 méter átmérőjű nagyteljesítményű ventillátor... Az asszem 1500 at fordult percenként... Na én azt egyszer nyáron beraktam a szobámba.... Persze hogy azonnal beszippantotta a függönyt....  :-X
Naplózva
Anna-chan
Gennin
*

« Válasz #838 Dátum: 08 feb 08, 16:20:30 »

Hehh, én igen fiús kiscsaj voltam...
Az autó rendszámkon tanultam meg olvasni, tudtam 3-4 évesen az összes autómárkát.
Az építkezéseknél a markolósok mindig megengedték, hogy kicsit én is kanalazzam a betont... Nyelvesít Persze azokat a nyavalyás karokat még nem tudtam lenyomni. De nem zavart... Bár csak egyszer volt ez, máskor már nem mertem beülni abba nagy sárga CAT márkájú sz*rba...
Oviban meg hányszor voltam büntiben a rohadt Dragon Ball figurák miatt, mert mindig azzal játszottunk a fiúkkal amikor menni kellett volna úszni.
Nem mintha rossz időtöltés lett volna az úszás, de azt jobban csíptem. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 08, 16:21:49 írta Anna-chan » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #839 Dátum: 08 feb 08, 18:34:06 »

Korázban azzal szórakoztunk, hogy rádobtunk valakire 3-4 matracot, majd ráugrottunk a tetejér.
Volt hogy én voltam az áldozat, azóta is együttérzésel eszem a palacsintát. Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins