24 nov 30, 07:15:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 681
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Én  (Megtekintve 1541483 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #795 Dátum: 08 feb 05, 22:22:32 »

Erröl jut eszembe, hogy a nők és aférfiak míly különböző módon igazítják útba az embereket.
Ugye a hölgyek többnyire, ha nem tudják útbaigazítani általában, csak anyit mondanak: Sajnálom nem tudom
Mi pedik hasonlókat: Minjen tovább három utcányit, majd forduljon jobra! Pesze az lényegtelen, hogy ott nincs út, vagy épp elenkező irányba küldtük az illetőt, ilyenek vagyunk. Nyelvesít Már jópár embert elküldtem a káoszba. :-\
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #796 Dátum: 08 feb 05, 22:30:57 »

Én általában jó irányba küldöm el az embereket... De olyan meggyőzően, hogy mindig az ellenkező irányba fordulnak.....
Naplózva
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #797 Dátum: 08 feb 06, 11:44:48 »

Engem meg megkérdez egy angol gyerek az anyjával h tudok-e angolul, rázom a fejem, h hogy a fenéből tudnék. ikszdé Azt megkérdeznek egy nőt, az meg naon magyarázott vmit, de aztán láttam h semmit nem értettek, me tanácstalanul bolyongtak. xP Ha nem tucc magyarul ne gyere Magyarországra.  Hümm-hümm Mellesleg engem is kérdeztek már, de hiába élek Szegeden 13 éve, akkor se tudom h mi hol van. xD

Mellesleg én kiskoromban a macskánkkal háborúztam. ikszdé Mindig kergettem meg minden, ő meg folyton megkarmolt. Egyszer a fal mellett ien üvegek voltak állítva, én meg a macskát kergettem, azt odament az üvegekhez aztán leborultak, és elvágta az egyik a csuklómat, de megúsztam me nem lett semmi baj, pedig ott van egy csomó főér.  :-X Máig megmaradt a nyoma. ikszdé Onnan jegyeztem meg h merre vana  jobb oldal...  Hümm-hümm
Naplózva
DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #798 Dátum: 08 feb 06, 12:15:47 »

Olyan nekem is volt, de én tudok angolul, és elmagyaráztam, hogy merre kell menni xD viszont a legelső utcánál véletlen  jobbrát mondtam és nem balrát azt eltévedtek, de nagyon xDD

Nagymamán macskájával nekem is volt gondom ... egyszer elkezdett rám morogni, én meg visszamorogtam, meg fújt, énis visszafújtam ... aztán elkezdtem rá így üvölteni, hogy "ÁÁAÁÁRRGGHHH" ... tövig belenyomta a karmát a karomba ... azt rohadt mély volt, mentünk is a korházba xD én meg nem látom rendesen, mert szédültem a fájdalomtól és azthittem, hogy átdöfte az egész karom xDDDDDD
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #799 Dátum: 08 feb 06, 14:26:45 »

na megérdeklődtem anyukámat hogy miket csináltam még xD azt mondta nagyon rossz gyerek voltam (sztem nem Hümm-hümm) de olyan nagy rosszaságokat nem csináltam. egyszer cloroxot ittam  :-X
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #800 Dátum: 08 feb 06, 14:32:55 »

Cloroxot?  :huh: Legalább finom volt?  ;D Én egyszer 2-3 éves koromban fürdés közben bevágtam egy egész szappant... K*rva sz*r íze volt, de megettem.... Ez valahogy megmaradt az emlékezetemben....
Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #801 Dátum: 08 feb 06, 14:37:01 »

heh. Gabesz xD amugy nemtom mer kicsi voltam és nemis biztos hogy ittam belőle csak az államról csurgott le és végig öntöttem magam vele szal anyum nemlátta hogy ittam-e mert abban az 1 perben intéztem el a dolgot amig ő wécén volt Nevet
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #802 Dátum: 08 feb 06, 14:43:13 »

bakker ezeken most jót nevettem ikszdé eszembe jutottt, hogy bölcsis koromban volt egy kedvenc dömperem. akkora, hogy simán rá tudtam ülni, és mindig úgy toltam hogy feltérdeltem és a másik lábammal löktem. de egyszer kigurult alólam, én megfejeltem és kitörtem vele az egyik fogam. A másik ami poénosabb volt, hogy az óvodával voltunk valamerre kirándulni. és ott volt egy nagy karám a domb alján, ahol lovak voltak. rohantunk oda, én megbotlottam  és szépen leállaltam a karám fa kerítését, az óvónők meg nem értették, hogy került az államra egy akkora seb Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #803 Dátum: 08 feb 06, 14:45:08 »

szépgyerekkor Hümm-hümm énmeg azon vagyok mégmindig ki (lelki trauma xD) hogy mindenkinek az oviba ilyen viráágocska szőlőőcske köörtécskee meg ilyen jeleik voltak nekem me mi? HÁZ... pffff ...
xD én miért nem kaphattam normális jelet?  :'(
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #804 Dátum: 08 feb 06, 14:52:07 »

nekem gomba volt a jelem Nevet apropó még 1 történet. egyszer egyik barátommal kitaláltuk óvodában, hogy leásunk kínáig. igen ám d kézzel állt neki darálni a homokot és pont tlibetalált, úgyhogy 10 percen keresztül csak 1 kis résen láttam ki Nevet
Naplózva

Aláírás
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #805 Dátum: 08 feb 06, 14:56:03 »

mi poviba ilyen fodrászosat jáccottunk meg mindig azon verenyeztünk hogy ki tud elszámolni előbb 100ig (senkise tudott számolni...xD...de mindig én nyertem Hümm-hümm)
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #806 Dátum: 08 feb 06, 15:02:45 »

eszembe jutott még 1 történet. 4.-ben volt egy olyan szórakozásunk, hogy minden nap bezártunk valakit az osztályban 5 percre az egyik szekrénybe. ha ez alatt az idő alatt nem tudott kijönni, magunktól engedtük ki. szó se róla egyik nap én következtem. már 3 perce döngettem a szekrény ajtót, mikor a srácok úgy döntöttek, hogy elengednek. félreugrottak, amit én nem tudtam, beleütöttem egy erőset a szekrényajtóba, az kivágódott és pont orrba nyomta a hverom, aki nem volt elég gyors Nevet
Naplózva

Aláírás
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #807 Dátum: 08 feb 06, 15:10:04 »

Nekem semmit mondóan levél volt a jelem . Egy parodísta mesélte , hogy a gyerekeknek ugyebár azért van az ovodában jelük , mert nem tudnka olvasni . É az egyik gyereknek rá volt írva a szatyrára , hogy bögre Nevet Ezen jót nevettem régen . Ja szappant én is ettem , ekem se ízlett , de ha már elkezdtem Nevet . Mi asszem csigát kerestünk a földben , na nem modnom mire jöttek értem az oviba már rég olyan feketék voltak a körmeim ... Volt egy gyerek aki utálta a borsó főzeléket , na most ezzel az volt a baj , hogy midnen 2. héten az vcolt a kaja az ovónők meg mindig próbálták belé tuszkolni ... Mikor néztem röhögtem rajta mit össze nem szenvednek a gyerekkel , de most már annyira nem nevetek rajta . De az volt a nagy mikr ezt a gyerekt lesz*rta a madár Nevet Az nagyon nagy volt Nevet Ja mi 5-ödikben nyomtunk egy szekrényes témát, de csak úgy , hogy kibir - jönni aki bent van zóval erő próba és ott is sikerült levernünk az ajtót . A tavalyi fél évben meg verekdtünk és kitötük az egyik szerény ajtajából az üveget utána meg úgy hazudtunk , mint za állat . Egy másik haverom meg nem tudom miért , de neki volt támaszkodva a kezével az ablaknak és ennek végeredménye lett ,hogy kitört belőle egy a tenyerénél 3 - szuor nagyobb részt Nevet
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #808 Dátum: 08 feb 06, 15:24:58 »

szépgyerekkor Hümm-hümm énmeg azon vagyok mégmindig ki (lelki trauma xD) hogy mindenkinek az oviba ilyen viráágocska szőlőőcske köörtécskee meg ilyen jeleik voltak nekem me mi? HÁZ... pffff ...
xD én miért nem kaphattam normális jelet?  :'(

Nem baj, nekem esernyő volt ikszdé.
Naplózva

DeatH
Kezdő Jounin
*

« Válasz #809 Dátum: 08 feb 06, 15:30:05 »

nekem almaaa xDDD bibibí XDD
bár nálunk a fiúknak voltak ien gyümölcsök a lányoknak, meg  ház, meg ilyenek xDDDD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 681
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins