Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #225 Dátum: 08 jún 24, 18:59:58 » |
|
Hát nem tudom, nekem a Hebi név jobban tetszett, de a Taka is jó. Egyébként arra én is kíváncsi vagyok, hogy Madara mit akar a Takával(és Szöszkével), az is lehet, hogy egyszerűen csak az akatsuki elhullott tagjait akarja pótolni velük(bár az előbb említett illetővel valószínűleg más tervei vannak).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #226 Dátum: 08 jún 24, 19:29:55 » |
|
A Taka tagok nem érnek fel egy akatsuki szintjére,max. ha egybevesszük őket. Sasukéval meg eleve más tervei vannak,csakhát Madara vitte Szöszkét,Szöszke vitte Takát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 08 jún 24, 19:32:31 » |
|
Igazából szerintem mindenféle képpen ezt akarta ... Mert erős szövetségesek lehettek volna a céljuk megvalósításában ... tobi így is pnaszolta , hogy kár , hogy meghaltak az embereik ( legalábbis 1 részük ) ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #228 Dátum: 08 júl 19, 08:11:14 » |
|
Hát nem tudom, nekem a Hebi név jobban tetszett, de a Taka is jó. Egyébként arra én is kíváncsi vagyok, hogy Madara mit akar a Takával(és Szöszkével), az is lehet, hogy egyszerűen csak az akatsuki elhullott tagjait akarja pótolni velük(bár az előbb említett illetővel valószínűleg más tervei vannak). WÁÁÁÁÁÁ Szöszkeeee ez jóó. fél óráig röhögtem Leestem a székről De sztem Madárka csak lusta disznóóó és "Szöszkével" akarja elfogatni a nyólcfarkúút
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #229 Dátum: 08 júl 19, 21:44:59 » |
|
Most a Tik-Taka és az Ákácukik egyesültek, vagy mi? Mert a 309. mangába Szöszke Ka(t)rinka meg Zastava Yugo már Ákácukis egyenruhában nyomult.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #230 Dátum: 08 júl 20, 14:01:59 » |
|
Röviden szólva: igen. A Tata belépett az Akasszukkiba. Persze, előtte még elmondta Tobi, ha elárulják őket, akkor nekik kampec. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 08 júl 22, 13:07:27 » |
|
Yeah, a 410-es mangában Hachibi VS Taka. Remélem a Taka győzelmével végződik a harc A Taka most akkor a Hachibi elfogása után, megy Konohát elpusztítani? Vagyis csak Danzouékat...
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #232 Dátum: 08 júl 23, 17:32:03 » |
|
de igaza volt valakinek hogy a hebi bármeik tagja(kivéve sasuket) mint egy akatsuki tag.. azért léptek be mert ugyan az a céljuk, és tobi megemlítette őket peinnek.. siugetsu mitől lenne erős? hol ér már fel sasori vagy hidanhoz??? deidera is k**** erős hisz sasuke is megdöglött volna átokpecsét nélkül
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
ArashiKaze
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #233 Dátum: 08 júl 28, 11:26:20 » |
|
Szegény Suigetsu... Őt sem kéne alázni (bár tényleg nem ér fel az Akatsuki-hoz), mivel ha nem lenne erős, akkor Sasuke nem rakta volna be a csapatba. Egyébként sem az a lényeg, hogy ki mennyire erős, hanem, hogy mennyira tudjaa kihasználni a képességeit az ellenféllel szemben. Az ő képességével simán meg lehetne ölni az Egoman-t (hachibit), pl.: a a nyakára tekeredne víz formájában és folytogatná, míg az el nem veszti eszméletét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #234 Dátum: 08 júl 28, 18:58:10 » |
|
hát igen nem számít kinek mekkora az erej de az erőhöz hozzátartozik hogy milyen jók a képességei , tehát siugetsu lehet jó kardforgató de kell valami jutsuis ahoz hogy csatát nyerjen, off: (vagyis részben idetartozik), mondjuk a kage mane jutsut ha nem shikamaru használja szentem nem tudnának senkit megfogni vele,
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #235 Dátum: 08 aug 06, 15:24:34 » |
|
Emberek ne becsüljük alá a Taka-t ( mint tudjuk lebecsülni az ellenséget nagy hiba). Még nem láttunk tőlük semi igazán kiemelkedőt és még idejük sem volt összeszokni (Na jó Szöszkétől már láttunk dolgokat).
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #236 Dátum: 08 aug 06, 15:51:06 » |
|
Hát az előző két manga fejezet alapján a Taka tagjai Szöszkét leszámítva nem valami táposak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #237 Dátum: 08 aug 06, 15:56:48 » |
|
Én azért kivárom a dolog végét. Szöszke tuti nem véletlenül pont őket vette magához.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #238 Dátum: 08 aug 06, 16:04:44 » |
|
Na jó most láttam az új fejezet spoiler képeit, úgyhogy visszaszívom amit az előbb írtam, a Taka tagjai tartogatnak még meglepetéseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #239 Dátum: 08 aug 06, 16:10:46 » |
|
Hát ha igaz a spoiler Karin ténleg nagyon tud . Eddig csak azért volt szimpi mert szemrevaló de Sasuke nemhoz értelmetlen döntéseket...Karin beválogatása se volt az ezek szerint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|