24 nov 24, 02:27:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hebi - Taka  (Megtekintve 89720 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #255 Dátum: 08 aug 10, 22:11:35 »

Spoiler veszély!

Igaz.
Valóban gyengék... -.-"

De talán nem egy Tobival kellene összehasonlítani őket (pl. manga 404/12, amikor Tobi a karjával védi Suigetsu kardcsapását) és a Hachibihez sem úgy mentek, hogy kinyírják. El kell kapniuk és lehetőleg élve, úgyhogy csak a félholtra verésig mehetnek. Ha kipurcantják, akkor Tobitól nagy dádát kapnak (amitől valszeg megtérnének az őseikhez^^").
És ezt mondja is Suigetsu a 412. mangában.

Ezért szoktam mondani: olvasni jó. ^^
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 10, 22:12:31 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #256 Dátum: 08 aug 11, 11:11:06 »

off: lassú? kakashi támadását is kivédte(jó nem nagy cucc de azért a lassú túlzás Mosolyog) hát nem tom hogy oro mit csinálna ellen vagy jiraya Gondolkozik  mert ugye jiraya vesztét is az okozta hogy nem ismerte pein erejét és hidan erejét se ismeri. csinál valamien jutsut és utána akkor kap észbe amikor már a halálán van, hisz ha asuma is tudja a valódi erejét akkor nem biztos hogy meghal
Ha jól tudom Kakashi csak kakuzuval harcolt,Hidanal nemis értek egymáshoz csak Kakashi kezdeményezett de ugyebár kauzu még élt.Az igaz hogy Jiraya nemismerné az erejét először de azért van egy kis küldönbség az általam felsorolt személyek között és Asuma között.Szerintem elsőre is legyőznék csak először meglepődnének hogy nemhalt meg..Shika legyőzte mert már kiismerte és kidolgozta a taktikát de pl Oro helyből szétkapná vagy mondjuk Sasuke belenyom egy Kirint és cafatokra esik aztán lehet halhatatlankodni Mosolyog.A Taka szerintem azért anyira nem gyenge,megnézném Kiba meg ezek mit érnének a Hachibi ellen aki a jelenleg legerősebb Jinchruuki mert szerintem nemtöbbet mint Juugo vagy Suigetsu plán nemtöbbet mint Karin aki azért joban gyógyít mint a sima orvosi ninják.
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #257 Dátum: 08 aug 11, 11:44:35 »

OFF és SPOILER: olvasd el a mangát Mosolyog kakashi összecsap vele egyszer és mondja hidan te tényleg jó vagy
Naplózva

So troublesome....
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #258 Dátum: 08 aug 11, 14:08:50 »

Hidanról csak annyit, hogy Orochimaru és Jiraiya valószínűleg ismerik a képességeit, mert mindketten elég sokat tudnak az Akatsukiról. Kakashi pedig a sharingannal látja a chakrát, és felismeri a jutsuk erejét és gyengéjét. Így tudja lemásolni vagy kivédeni őket. Ő akkor is rájött volna Hidan jutsujának titkára, ha senki nem mondja el előtte neki. (Jó a kekei genkai képességeket nem tudja lemásolni, de elemezni és előre látni tudja.)

És hogy visszatérjünk a topic témájához, és én is lepötyögjem, amit eredetileg akartam: Nem vagyok olyan biztos benne, hogy ki kit használ ki, mint amennyire azt Sasuke gondolja. Azt nem tudjuk mi a terve, de bármi is legyen az, alábecsüli Madarát. Simán kinézem Madarából, hogy belelát az emberek fejébe. Ha Sasuke gondolatait nem is tudja kifürkészni, de bármire rájöhet, amit Sasuke megoszt a társaival, mert ők teljesen védtelenek a Mangekyou Sharingannal szemben. Szóval ha a Taka igazi terve kezdetét veszi nem biztos, hogy az Madarát felkészületlenül fogja érni. De az is lehet, hogy én tévedek, és Sasuke eleve számol ezzel a lehetőséggel, és kicsit fals tervet adott elő a társainak, hogy Madarát megtévessze. Nem tudom biztosan, de úgy sejtem, hogy lesz egy ilyen ki lát a másik fejébe típusú elem a történetben.

Ebben a topicban pedig szerintem a spoiler veszélye nem nagyon áll fent, mert aki tudja, hogy mi az a Taka, az már olvasta a mangát. Aki meg nem olvasta, annak tudnia kell, hogy ebben a topicban csak olyasmit talál, ami számára spoiler.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 14:11:17 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #259 Dátum: 08 aug 12, 08:08:46 »

Hát nem tudom, az alapján amit Madara Zetsunak mondott inkább úgy tűnik, hogy ő becsüli alá Sasukét de nagyon, egyébként meg eddíg kb. semmit nem mondott a társainak, szóval Madara nem tud mit kifürkészni a fejükből, egyébként meg Sasukének van egy olyan tulajdonsága, hogy nagyon kiszámíthatatlan(pl. nem hiszem, hogy bárki gondolt volna arra amit Oroval tett, pláne azután amit Narutonak mondott a legutobbi találkájuk alkalmával). Pontosan
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #260 Dátum: 08 aug 12, 12:54:36 »

off: kakashi mit lát????? hogy hidannak nem fáj semmi?? ez hogy látja:?
Naplózva

So troublesome....
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #261 Dátum: 08 aug 12, 14:29:53 »

Ez felesben off lesz, dehát nincs mit tenni:
Csibe, az várható volt, hogy előbb-utóbb harcra kerül a sor Oro és Sasu között. Mindketten tudták mire megy ki a játék. A kérdés csak az volt, hogy Szöszke önként adja át a testét, vagy harcolni kell érte. Orochimaru pedig kicsit elbízta magát, mert legyengülve nem tudott mit tenni a genjutsu ellen. Valeshika: Kakashi a sharingannal látja a jutsuk titkait, és látja a chakrát, így rájött volna mire való az a kör, amibe Hidan be akar állni. Mellesleg Hidannak sokminden fáj, méghozzá nagyon. >.<# Csak nem akar belehalni.
Azt pedig nem láttuk, hogy Sasuke miről beszélt a társaival, de pár mangafejezettel előbb közölte, hogy nem az Akatsuki használja ki őket, hanem ők használják ki az Akatsukit, vagyis valamit megbeszéltek, amiről mi még nem tudunk. Madarát pedig nem féltem, mert érzésem szerint ő lesz a legkeményebb próbatétel az egész sztori folyamán. Még Itachi sem tudta megtartani előtte a titkait!!! Ez pedig nagy szó.
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 12, 14:31:06 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #262 Dátum: 08 aug 13, 12:19:59 »

akkor sasuke meghal és vele együtt a taka! nem madara miatt hisz ha madarát megtámadja ez olyan mintha az akatsuki ellen támadna és pein ezután szétszedi sasukét ha addig nem intézik el narutóék
Naplózva

So troublesome....
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #263 Dátum: 08 aug 13, 12:26:07 »

Hát először is Pein szerintem már nem fogja megérni, hogy ezt megtehesse a Taka tagjaival és Sasukével, másodszor pedig nem biztos, hogy elbírna velük. Pontosan
Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #264 Dátum: 08 aug 13, 14:36:32 »

Pein egy nagyon erős ember és ha taka alig bírja legyőzni hachibi-t nem hiszem hogy olyan nagy gondot okozna pein-nek
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #265 Dátum: 08 aug 13, 14:56:03 »

Hát azért a hachibi enyhén szólva nagyon táp, szóval nem csoda, hogy a Takának meggyűlt vele a baja, szerintem lehet, hogy még Peinnek se lenne könnyű ellenfél. Pontosan
Naplózva

Kaktusz
Újonc
*

« Válasz #266 Dátum: 08 aug 13, 15:24:16 »

Pein a Takát úgy ütné, hogy csak az egyik harcol, a másik 5 vetkőzős pókert játszana közben a főhadiszáláson.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #267 Dátum: 08 aug 14, 11:04:08 »

Úristen meghaltam tényleg elképzeltem a jelenetet. Mosolyog Mosolyog Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #268 Dátum: 08 aug 14, 13:17:31 »

Hát ez tényleg poén lenne, de külön külön egyik Pein sem lenne elég erős a Taka legyőzéséhez, mert Peint testei külön külön nem valami nagy  számok, az ő erejük inkább csapatmunkában rejlik(na ezt röhely leírni annak fényében, hogy egy ember irányítja őket, de valahogy tényleg így van)

Az én véleményem egyébként az, hogy Sasuke az MS-el és a Taka többi tagjával együtt szerintem jó eséllyel legyőzné Peint. Mosolyog
Naplózva

Hell-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #269 Dátum: 08 aug 14, 14:26:00 »

taka legyőzzné? Mosolyog
mondjuk ez elgondolkodtató kérdés...mert pl nem hiszem hogy pein-nek ennyi lenne az a nagy "legyőzhetetlen isteni" ereje.
az elég kiábránditó lenne szerintemXD.bár ha tényleg semmi különlegest nem tartogat pein akk szttem a taka tényleg simán leverné. Mosolyog
Naplózva

A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni.Nyelvesít    Akatsuki és  Jashin-sama  for evör!:D:P<3
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins