itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 dec 27, 18:37:39 » |
|
Akkor Sóskájék Konoha irányába fognak menni. Nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 dec 27, 18:46:07 » |
|
Hát nem tudjuk sasukéék mikor indulnak el!
De am nem olyan bztos hogy nem fognak találkozni sasuék a 8 farkúval!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #287 Dátum: 09 jan 05, 16:37:51 » |
|
Kis is az a Karin? :smirksweat:Rossz a memom...
Hát ő az a csaj aki, mindig Sasuke mellet van... (8 farkú elleni csatában, ő volt az egyik aki meggyógyította Sasuket) Amúgy volt már Taka, Hebi és most pedig Akatsuki tag
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 05, 16:38:48 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #288 Dátum: 09 jan 05, 17:03:21 » |
|
spoiler: majd most lehet hogy a hachibi megöli siugetsut vagy juugot bár ez nem valószínű mert ott van karin jiraya oké hogy információt ment gyűjteni de nem amiatt vesztett.. hisz teljes erejéből harcolt OFF: Jirajya nem teljes erejéből harcolt tudta előre hogy megfog halni és csak azért tért vagyis azért hozta magát vissza az életbe hogy úgy halhasson meg ahogy mindíg is szeretett volna... amm...most Szöszkéjék hol vannak mert elvben elindultak Konoha felé hogy elpusztítsák de már nincs mit elpusztítani nem ??? Jah és Killer Bee ( 8 farkú) elindult egy messzi tájra hogy megtaláljon valami hires Reppert, és sztem Szöszke nem fog vesződni megint vele...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 05, 17:04:53 írta Kageko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #289 Dátum: 09 jan 05, 18:53:31 » |
|
Messzi táj lehet Konoha is, elég messze van Kumogakurétól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #290 Dátum: 09 márc 23, 08:34:02 » |
|
Szerintem jobb, ha még úgy 1-2 évig nem érnek Konoha-ba, mert Sasuke felfog robbani a látványtól! Már látom is az arcát...
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Saku-csan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 09 máj 24, 14:04:45 » |
|
Akit egyedül ebben a csapatban nagyooooon utálok az Karin (aki állandóan Sasuke nyakán lóg, az a vörös hajú csaj. -_-) Amúgy szerintem jó kis csapat, elég erősek is. Sasu nagyon jól összeválogatta őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
A testem olyan mint a szívem
|
|
« Válasz #292 Dátum: 09 jún 18, 18:22:15 » |
|
hogy hívjáka 4. tagot??? -Sasuke -Karin -Suigetsu -???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #293 Dátum: 09 jún 18, 18:23:29 » |
|
asszem Jugonak vagy hogy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 09 jún 30, 17:47:10 » |
|
Mivel most írok először ebbe a topicba, leírom a véleményem az összes tagról:
Suigetsu: engem ő a Batman: a Sötét lovag főgonoszára, arra a bohócra emlékeztet. teljesen bolond a szövege, és még az ellenség arcába is nevetgél miközben hidegvérrel kinyírja. ha jól emlékszem Kisame is mondta, hogy először levágja az ellenfeleinek kezét-lábát és csak azután öli meg őket. az ilyen vigyorgós pszihopaták szerintem sokkal ijesztőbbek mint a komolyabb gyilkosok. ezért is félek a bohócoktól ((: Ettől függetlenül én bírom, mert jó arc.^^
Juugo: hát amikor először szerepelt a mangában... nagyon durva volt.. szintúgy mint Suigetsu, röhögvE mondta hogy kit fog megölni, és amikor Sasuke benyitott ilyen fülig érő vigyorral ordított hogy MEGHALSZ!!! elég kemény volt...:S de aztán szépen visszaszelídült az utóbbi részekre, sztem tök érdekes karakter. bírom
Karin: noshát..... szinte dettó mint Sakura a part 1 ben. még irritálóbb kiadásban. Tény, hogy a képessége a lehető leghasznosabb volt Sasukénak amikor Itachit keresték, de nem tudom hogy nekem megérné-e ez, az elviseléséért cserébe . az animében viszont egész szépre csinálták meg, legalább is a mangásnál sokkal szebbre.
Sasuke: őt már egyszer kifejtettem a Sasuke topicban.
Az egész csapatról röviden annyit, hogy szépen összekovácsolódtak, kezd kialakulni bennük az összetartás, és a csapatmunka. ezt leginkább a Hachibis harc mutatja. Ennek egyrészt örülök, de egy picit félek is, hogy ha ez tovább fokozódik akkor Sasuke őket választja Narutoék helyett...
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Uchiha Riderrr
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Taka Leader,Uchiha Sasuke
|
|
« Válasz #295 Dátum: 09 jún 30, 18:25:26 » |
|
Mivel énis először írok ide,ezért most egy kicsit hosszú poszt lesz. Véleményem a tagokról: @Karin:Tisztára mint Sakura a sima Narutoban,ám lenne még hozzáfűznivalóm:szerintem nincsenek jó képességei(előre is gommen a Karin fanoknak ) Igazából szerintem amikor Sasuke megalapította a Hebit és Itachi megölésére indultak Karin csak Sasuke miatt lépett be a Hebibe mert ugyebár Sakura2 csak rosszabb kiadásban...A gyógyíto képessége csak a hasznos,a többi technikája sztem nem annyira jó.Lehet velem vitatkozni,de szerintem CSAK Sasuke miatt lépett be. @Juugo:Juugoról annyit nem tudok,de szerintem hasznos képességei vannak,és ami a Taka-t illeti, a későbbiekben azért nem hiszem,hogy valóban érdekelte volna őt Konoha sorsa,szerintem csak azért indult Konoha felé mert mély kapcsolat fűzi már Sasukéhoz(Nem..a yaoi fanok ne gondoljanak semmire!Pusztán barátság)ezért indult csak el vele. @Suigetsu:Suigetsu képességei,technikái is kiválóak,de a később átnevezett Taka-ba már csak azért indult Konoha felé mert ugye a mostani Zabuza kardja című részebn is csak azért szerez több infót,mert Saske megszerzi neki Zabuza kardját.. @Sasuke:Őt már kifejtettem a Sasuke topicba És igen,Korinának igaza van abban,amit összefoglalt az egészről =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 30, 18:33:56 írta Uchiha Riderrr »
|
Naplózva
|
Taka Leader Sharingan mester,
Uchiha Sasuke!^^
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 09 jún 30, 21:24:41 » |
|
1. Amikor Sasuke a Hebit válogatta, akkor nem az volt, hogy aki akar belép, hanem Sasuke ezt a 3 embert választotta. Ergo nem Karin döntött, hanem Sasuke, a képessége miatt. 2. ebből következik szerintem, hogy te efeledkeztél egy fontos képességéről, hogy felismeri a különböző chakrákat, ami éppen ideális ha egy konkrét személyt keresnek. Ráadásul ez a képesség még akkor is a hasznukra vált amikor a Levél követte őket. Szal lehet hogy Karin harcban nem egy nagykutya, de a felderítő képességei hasznosak.
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
flarela
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 09 júl 08, 16:07:31 » |
|
Amúgy azt vettem észre sztem csak a lányok utálják Karint mer állandóan szöszke nyakán lóg stb..Amúgy énis nagyon utálom akis ribit dehát ez van.Kishimoto majdcsak kinyírja egyszer... Meg itt lehet h sasuke választotta ki karint, de ő mondhatta volna azt hogy nem csatlakozik,mer tamikor így is történt akkor sasuke csak azt mondta h jó meg kár azt sz@rt ő a fejére és utána karin csak azért állt be közéjük mert odavan sasukéért.. szerencsére az animében már nem lett annyira nyomulósra megcsinálva a csaj mert amit a mangában művelt ahhoz képest sztem az anime eléggé lightos volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #298 Dátum: 09 júl 31, 01:44:25 » |
|
szerintem meg Karint nemtől függetlenül bárki utálhatja, mivel egy gramm jó tulajdonság sincs a karakterében (a kinézetettől most tekintsünk el, nem akarok bármely fiú ideálján taposni). ha nem lenne a chakra érzékelése meg a harapdálós dolga semmit sem érne (meg akkor Kishi nem alkotta volna meg )... a kis haszonállat, nem tudok jobb jelzőt találni rá és hogy animebe nem lett olyan kegyetlenül nyomulós, hááát.... azt a színfoltot kipótolta a rekettkés piás hangja, ha más nemXD de Suigetsu (hálistennek) gyorsan félbe szakította azt a jelenetet is! ávemárijjá my hero!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 09 júl 31, 02:18:02 » |
|
Shiko,jól szóltál,mert fiú vagyok,de én sem szeretem! De igazából én nem azért vagyok ellene mert sasuke mániás,más tulajdonságai zavarnak! Pl perverz,de ilyen beteg módon...nemtudom de nekem ez valahogy nagyon nem jön be egy csajnál,de még ha az is,ilyeneket csinál hogy becsórja sasuke sz*rrá izzadt felsőjét vagy takaróját(nem is tudom hogy mi volt az)és azzal kitudja mit csinál! Ez már alapjában véve lol,aztán mikor juugo megkérdezi hogy minek van nála,elkezd a csaj ordibálni mint valami idegbeteg,na ez mégnagyobb LOL! xDD Szóval kicsit beteg a kari,és ez nem nagyon bejövős...xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 02, 01:46:04 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
|