rojcsi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #105 Dátum: 09 jan 20, 22:11:12 » |
|
Sasuke. Miért? Igaz, hogy nem "tanította", de még mindig ösztönzi. Miatta nem adja fel, -nem riadt kiscica /ang. ford./. Még a sima Narutoban kezdődött és még mindig tart a verseny közöttük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #106 Dátum: 09 jan 21, 21:38:01 » |
|
De ez nem tanírás csak egy 'cél' Naruto számára
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 09 jan 21, 22:20:26 » |
|
Attól függ, hogy hogy vesszük. Én egyetértek rojcsi-val. Végül is Sasuke azt tanította meg Naruto-nak, hogy sohase adja fel.Ha Sasu gyengébb mint Naru, akkor szóba sem állt volna Jirayával, és Kakashi-t sem nagyon tisztelné...
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #108 Dátum: 09 jan 22, 18:04:07 » |
|
Szerintem sasu-tól nem azt tanulta h soha se adja fel... Mivel kiskorában utálták és ebben a kiszolgáltatott helyzet tanulta meg hogy soha se adja fel
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 09 jan 22, 18:07:23 » |
|
De Sasu megerősítette... És amúgy is, kis korában is ismerte Sasut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #110 Dátum: 09 jan 22, 18:07:56 » |
|
De én még kisebb korára gondoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 09 jan 22, 18:09:35 » |
|
Hát kisebb korában, meg még fogalma sem volt még arról sem, hogy mi az a ninja... Bocsesz hogy ennyit írunk csak mi ketten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #112 Dátum: 09 jan 22, 18:24:00 » |
|
Szerintem Jiraya-tól Hiszen neki köszönheti hogy egyáltalán ott tart ahogy most látjuk.De azért mostanában Kakashi is foglalkozik vele,de akkor is Ero-sannin-tól tanult többet
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #113 Dátum: 09 jan 22, 21:47:27 » |
|
Egyértelmű, Naruto Jiraiyától tanulta a legtöbbet. Az idéző Jutsut, a Rasengant, volt vele a több éves edzésen és még sok minden mást. Ugyebár Jiraiya halála utá átvette Jiraiya "örökségét" Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Tomessz
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #114 Dátum: 09 jan 31, 15:00:44 » |
|
Nem tudom eldönteni... van kettő jelöltem: Jiraiya-sama és Fukasaku-sama. Jiraiyatól tanulta a Rasengant, az Oodama Rasengant és a békaidézést, mondjuk Kakashi segített a Rasen Shurikenben neki. De Fukasaku edzése tette az igazán erőssé, Sennin forma, (tökéletesített) Rasen Shuriken
|
|
|
Naplózva
|
"Ahol a levél táncol, ott söprögetnek" (Tomessz-kun)
|
|
|
rojcsi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #115 Dátum: 09 feb 03, 23:48:22 » |
|
Mit is tanult? Technikákat, viselkedést, gondolkodást? A technikák egyértelmű mindig más-más ahogy fejlődik. Kezdve Irukától Fukasakuig. Viselkedés? Sakura megpróbálja nevelni. Gondolkodás? Legmeghatározóbb Sasuke /Riadt cica - ang.ford./ és Haku /ha vki fontos neked, akkor leszel igazán erős/.
Bármilyen "ügyetlen" mindig összeszedi magát, ráadásul jó stratéga. Még a sima Narutoban is Neji-vel folytatott küzdelmében egy lépéssel az ellenfél előtt járt, ez csak javult. Főleg a legújabb mangában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #116 Dátum: 09 feb 03, 23:55:58 » |
|
Szerintem Jairaya tanította leginkább Narutot. Hiszen a technikákon és az elméleten túl, olyanokra is megtanította, hogy miként élje az életét, mit tegyen másként. Ezt azzal tette, hogy elmesélte a saját ballépéseit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #117 Dátum: 09 feb 10, 21:52:08 » |
|
Szerintem is Jirayatól tanult a legtöbbet vagyis technikát , de amitől megváltozót a gondolkodása akkor Kakashi, Haku, Sasuke, stb. sok embertől tanult.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saske-kun
Gennin
Nem elérhető
The Last
|
|
« Válasz #118 Dátum: 09 feb 24, 18:17:30 » |
|
saske. ő volt az aki iagzán elismerte és most is ösztönzi hogy legyen még erősebb. (igaz hogy nem tanított neki semmi technikát de nagyon is arra ösztönzi hogy tanuljon)
|
|
|
Naplózva
|
Do you know why you are so weak?? -Because it is too small...
YOUR HATRED
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #119 Dátum: 09 márc 04, 22:03:03 » |
|
Modik, szerintrem be lehetne rakni Fukasakut a szavazásba. szerintem elég sokat köszönhet neki naruto. ^^
|
|
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
|