24 nov 30, 16:54:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: A tanitói közül kitöl tanul többet?
Kakashi - 54 (11.7%)
Jiraiya - 310 (67.4%)
Ebisu - 4 (0.9%)
Iruka - 10 (2.2%)
Sasuke (inspiráció szintjén) - 37 (8%)
más - 11 (2.4%)
Fukasaku - 14 (3%)
A nagybetűs ÉLET - 13 (2.8%)
Gyilkos Méh - 7 (1.5%)
Összes szavazó: 434

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kitől tanult Naruto a legtöbbet és miért?  (Megtekintve 39740 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
biyakingan
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #135 Dátum: 10 okt 10, 10:21:31 »

ha a jutsukat vesszük akkor kakashi, az edzés terv miatt.
vagy akár killer bee, mert nem tudná különben használni a kilencfarkút

De szerintem Jiraya volt a legjobb tanára + mentora, hiszen A jelenlegi Naruto személyiségét és világszemléletét az ő vele létrejött kapcsolat és ennek megszakadása hozta létre elsősorban
Valamint a rasengan és az idézés is fontos, + a kilencfarkú kezdetleges irányítása, mert anélkül más sokszor meghalt volna. lsd gaara, orochi, sasuke
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
balli
Gennin
*

« Válasz #136 Dátum: 10 okt 13, 17:43:55 »

sSzerintem Jiraya mert tanított neki cool jutsukat meg sok tapasztalatot is "adott"neki és ami ennél is fontosabb megtanította "gondolkodni" narutot és a személyiségét is formálta.Kakashiról meg ugye tudjuk hogy ő is egy kis tapasztalatot adott neki és a Fuuton:Rasen-Shurikent is ő tanította neki.Én őket kettőjüket találom a legjobbnak erre a címre. Mosolyog
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #137 Dátum: 10 okt 13, 18:11:39 »

Nem tudnám megmondani, hogy ki tanította a legtöbbet, mert én négy tanárt is nagyon fontosnak tartok az eddigi életében. Mindegyik nagyon fontos dolgokat tanított számára. Volt aki technikákat, világszemléletet vagy éppen a társaihoz való viszonyt fontosságát okította részére. Szerintem a maga nemében mind ugyan olyan fontos mint bármelyik másik. Talán Jirayrát lehetne kiemelni mert ő egyszerre sok dolgot is megtanított számára ami továbbvezeti azon az úton amelyet maga is követni akart. Másrészről ő volt az első személy aki úgy tudta tanítani, hogy Naruto aránylag hamar megtudta tanulni azt amit okítottak neki. Ezektől eltekintve szerintem mind a négy tanára ugyan olyan fontos dolgokat tanított számára amelyekre szüksége van a túléléshez. Ha valamelyik hiányozna akkor Naruto sem tudna olyan lenni amilyen most. A négy tanító pedig Jirayra, Kakashi, Iruka és a 3. hokage. Ők négyen formálták olyanra Narutot amilyennek mi most ismerjük.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #138 Dátum: 10 okt 13, 18:55:59 »

Nos én  azt mondom, nem személy volt aki a leg többet tanította! Az élet, az volt az .
Ha nem akarna naruto elimserést szerezni mindenkinél, az által h hokage lesz, rég meg halt volna.
A kitartás hogy soha nem adja fel! Nevet:D:D
This is epic xD
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #139 Dátum: 10 okt 22, 23:04:58 »

Ha, azt nézzük, hogy Iruka nélkül bajkeverő kölyök maradt volna Naruto és ő indította el a shinobi karrierjét, akkor Irukát mondanám. De mivel a való életben is minden tanár másképp magyaráz és mást tart fontosnak, ezért Narutonak is szüksége volt mindannyiukra. Ezért lett (lesz) Narutoból az aki.
Amúgy Jiraiyára szavaztam  Pontosan
Naplózva

....................................................................................................................
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #140 Dátum: 10 okt 23, 10:07:44 »

Iruka mellett az anyukájától is tanult azért valamit  Pojén
Naplózva
RamenEater
Újonc
*

« Válasz #141 Dátum: 11 jan 07, 21:45:36 »

Kakashi és Jirayra kötött gondolkoztam sokat de Kakashira terrem.... Lehet Hogy Jirayra Tanitotta a Idézö technikát(itt a békára gondolok), a vizen járást ( vais ő is közre játszott) , meg a rasenganokat de Kakashi segitett a legtöbbet... Tőle tanult a legtöbb alap ninja technikát és a Shippudent be is rengeteget segitett (Rasengan, Elemek felismerése stb..)
Naplózva

Szevasztok...
Emika-chan
Újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #142 Dátum: 11 feb 06, 21:08:18 »

Elég erős fölénnyel vezet Jiraiya-sama, de Kakashi azért második, ha jól figyeltem... hát nemtom. Én Jiraiyára tettem a voksom,  tőle rengeteget tanult... Nevet Ero-sennint szeressük ^^ :3  smirksweat
Naplózva
miki
Chuunin
*

« Válasz #143 Dátum: 11 feb 07, 08:35:04 »

Én is Jiraiyara szavaztam, bár szerintem bármelyikre lehetne, talán Sasuke kivételével.
Ha megnézzük miután visszatért Konohaba, Narutonak nem nagyon volt új technikája, - az óriás rasengant kivéve - a meglévőket csiszolgatta. A rasen shurikent pedig Kakashitól tanulta és az nem egy gyenge jutsu. De Fukasaku is sokmindent tanított neki, azért a senjutsuval sokkal erősebb lett, mint volt, minden tekintetben. Szerintem már simán Kakashi szintjén áll, ha le nem hagyta.
Naplózva

Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #144 Dátum: 11 feb 07, 11:50:59 »

Sztem Nagatotól is sokat tanult a találkozásuk óta. Jobban megérti azóta, hogy az emberek különbözőek és nem habos torta a nindoja amit választott. Nagyon sok veszélyes dologgal kell szembe néznie, köztük a halállal.  De mint a történelem is visszaigaozlja, sokszor egyes emberek halála után mozdul meg valami olyasmi, ami nagyban befolyásolja a világ alakulását. Pein fontos mérföld kő volt Naruto életebén.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #145 Dátum: 11 feb 08, 17:19:05 »

Szerintem Sasuketol tanult a legtöbbet mármint olyan értelemben , hogy ő lett a riválisa akit mindig felül akart mulni és ez késztette jobb és jobb jutsuk meg tanulására. Miko Orohoz ment akkor is Naru visszakarta hozni azóta és ezért akart erőssé válni. A Kyubi irányitását is miatta , a  Rasen-Shuikent is.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #146 Dátum: 11 feb 09, 12:05:49 »

Az, hogy valakit valami ösztönöz nem biztos, hogy tanítja is. Ennyi erővel Konhától tanulta a legtöbbet. Mivel mindig is hokage akart lenni. Sasuke előtt és után is.
Sok mindent lehet mondani. Valójában, ha lett volna élet opció azt választottam volna. Mivel Zabuza és Haku épp annyira szükséges volt Narutonak mint Iruka szeretete. Természetesen a kis akadémiai narutot kár hasonlítani a mostanival mert utólag ő is beismerte, hogy jobban oda kellett volna figyelnie az akadémián.
Ennek ellenére Jiraiya tette hozzá a legtöbbet Naruto fejlődéséhez:D.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 09, 12:07:24 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #147 Dátum: 11 feb 09, 14:47:26 »

Moderátor:
"A nagybetűs ÉLET" opció hozzáadva a szavazáshoz. ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 13:35:45 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #148 Dátum: 11 feb 09, 14:50:47 »

Nem kötekedni akarok, főleg úgy, hoyg rendszeresen elírok mindent, de szerintem a nagybetűs megfelelőbb név lett volna az opciónak Nevet
Naplózva
georgee12
Gennin
*

« Válasz #149 Dátum: 11 feb 10, 08:41:11 »

Jiraiya. Naruto abban a 2.5 fél évben igen csak megemberesedett és megtanult ninja fejjel gondolkodni ( már amennyire nála ez lehetséges Mosolyog)
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 08:41:58 írta georgee12 » Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins