Chakra
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 09 márc 05, 01:46:02 » |
|
Moderátor: Fukasaku bepakolva a szavazásba és szavazat megváltoztathatósága lehetővé téve. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 09 márc 05, 07:57:39 » |
|
Sage mód ide vagy oda, inkább Jiraya-t mondanám.Nem részletezem, mindent leírtak az előttem lévők. (R.I.P JIRAYA  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 09 márc 05, 14:38:22 » |
|
Azt kell mondjam hogy sasuke de szerintem pont az hogy nem ismerte el ez késztette arra narutot hogy még erősebb legyen csak azért hogy sasuke elismerje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 09 márc 05, 14:56:06 » |
|
Szerintem Fukasakutol tanúlt a legtöbbet. Jiraiya is sokat tanított neki, de végső formáját a békás edzés alatt érte el. Szerintem Jiraiya is úgy tervezte, hogy Narutonak ezt az edzést majd el kell végeznie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 09 márc 11, 10:25:10 » |
|
Szerintem jiraya-tól tanult naruto a legtöbbet mert ha azt vesszük akkor vele kb két évet volt és még azon kívül előtte is tanítota egy jó ideig .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 09 márc 18, 22:15:08 » |
|
egyetértek az előttemszoloval, az a 2 és fél év nem kevés és előtte is ő faragcsálta a tudását... habár kakashi tanitotta meg neki a legjobb jutsuját de ez még mindig kevés a sok kis alapdologgal együtt... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 09 jún 06, 19:51:07 » |
|
Jiraiya akármilyen perverz is, Narutót nagyon sok mindenre megtanította. Bár, szerintem Iruka inkább szellemileg "fejlesztette" őt. =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 09 jún 07, 11:14:08 » |
|
Szerintem Naruto Jiraiyától tanult a legtöbbet. Ő sokkal jobban mellette volt, mint pl Kakashi. Utóbbinak kellett egy kis idő, hogy rájöjjön, Naruto tényleg különleges. De Iruka is természetesen az elsők között van, hisz ő adott értelmet Naruto életének, ő támogatta legelőször. Kakashi a Shippuudenben pedig fantasztikus edzéstervet talált ki a számára, és Yamato segítette. No meg Fukasaku... De végső soron Naruto minden szereplőtől tanult valami fontosat, ami aztán közrejátszott abban, hogy építgesse a személyiségét =}
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 09 júl 19, 19:16:22 » |
|
szerintem jiraiyatól..... ha ő nem lett volna akkor a rasengan sem lenne neki és ha rasengan nem lenne akkor csak klónjai lennének mindíg...
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 09 júl 21, 11:11:40 » |
|
Én Jiraiya-ra szavaztam mert azért a főbb jutsuait narutonak ő tanította meg, de Kakashi is tanított sok mindent narutonak. De végül is akikre lehetett szavazni mind tanított neki valamit, jó Ebisun kívül, mert ő csak elkezdte tanítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 09 aug 05, 00:11:22 » |
|
Szerintem Jiraiya mert szinte az ő könyve illetve bölcsességei, tanításai vezették arra az útra h nem mindig a harc vezet a győzelem felé lásd Naruto vs Nagato
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yoropico
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 09 aug 22, 10:51:38 » |
|
nem kérdés, hogy jiraiyától rasengan nélkül semmit se érne. (meg biztos hasznos tippeket adott neki a leskelődéshez  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
十三
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 09 szep 06, 18:22:04 » |
|
Szerintem Kakashi volt akitőla legtöbbet tanulta hsizen ő volt az aki a kezdeti nehézségeken átlendítette (első 7-es csapat küldetés a Naruto hídnál) és habár Jireya Rasenganja is nagyon sokat számít mégis sztem Kakashi volt az aki tovább lendítette őt azon h. egyszerű ninja legyen motíválta arra h. jobb legyen minta 4. Hokage utána a békánál már könnyű volt tanulnia mert kakshi megtanította neki hogyan kell elsajátítani vmit. A rasenganról meg annyit ha Kakashi nem tanítja meg a Chidorit Sasukénak valószínüleg Jireya sem sietett volna vele és Kakakshi képes lett volna a Rasengan megtanítására ha erról van szó és úgy érzi h. eljön az ideje...De az is igaz h.a Pein elleni harcban sokat számított Jireya könyve s tőle is nagyon sokat tanult emberileg talán kicsit többet is mint Kakakshitól... Szóval összegezve sztem harcilag kakashi képezte ki szellemileg Jireya.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 06, 18:24:22 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Zafyr
Gennin
Nem elérhető
-
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 09 szep 06, 19:14:01 » |
|
Ez egy nagyon jo kérdés. Mert ugye tudhatjuk Narutoról h nem sok jutsuja van. A rasengant Jiraiya-tól, a rasen shuriken-ben Kakashi segítette és a remete módot pedig a béka tanította. Az árnyék klónt meg ugye abból a tekercsből nézte ki. De sztem is Jiraiya-tól tanulhatott a legtöbbet mert még Kakashi is elismerte h egy új szinten tud harcolni, köszönhetően annak a két és fél évnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 10 jún 15, 18:14:50 » |
|
szerintem is egyértelműen Jiraiya.Ő tanította meg a Rasenganra,arra is hogy a Genjutsukkal tudjon kezdeni valamit,a kuchiyoséra, a vízen járásra...
igaz hogy Kakashi azt az edzéstervet,a Rasenshurikent,meg a Konoha taijutsu no ogi,Sennen Goroshit megtanította,de a sima Narutoban le se nagyon sz*rta Narut...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|