Ayumichan
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 09 jan 12, 23:58:18 » |
|
ááá azt nem merné...  ha lebukik, akkor darabokban vinnék kórházba...  Am Naruto Jiraya-tól és Kakashitól tanult sokat... Jiraya: rasengan, idézés, genjutsu feloldása, és gondolom h az a 2,5 év se telt el haszontalanul + ha Jirit nem ismerné, akkor a békákat sem, és akkor nemlenne senninmódbanKakashi: chakra kontroll, rasenshuriken edzés (jó, abban Yamatonak is nagy szerepe volt), csapatmunka + az összes alap amit még az elején tanított mind3 tanítványnak. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 09 jan 13, 00:38:11 » |
|
 még a Chidorit is megpróbálta megtanítani Narutonak 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 09 jan 13, 10:09:59 » |
|
Ez 1 nagyon jo kerdes sztem. Ugy mondanam, h az alapokat Kakashi nagyon jol megtanitotta neki + meg az is segitett ugye, hogy Sasukeval versengtek. Tehat igy gyorsan tudott fejlodni. Utanna jott Jirayia, aki meg szep fenyesre csiszolta ezt a magaban meg eleg fako ekkovet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 09 jan 13, 14:40:21 » |
|
Hát én is valami olyasmi állásponton vagyok,hogy mint kakashi mint jiraya sokat tanítottak narutonak  !  még a Chidorit is megpróbálta megtanítani Narutonak  Erre még én úgy emlékszem hogy mikor meglátta sasukét naruto a chidorival,akkor inkább naruto próbálkozott elég hülyén,és kakashi meg kicsit nézte hogy mit akar csinálni,de mondta neki hogy azért ez nem így megy! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 13, 14:44:18 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 09 jan 13, 14:46:41 » |
|
Szerintem Jiraiyától tanult a legtöbbet, hiszen majdnem 3 évig edzettek együtt. És Naruto rengeteget fejlődött ezalatt,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 09 jan 13, 15:07:53 » |
|
Jiraiya-val tanult a legtöbbet, mert egyrészt nagyon sokat vele volt, másrészt miután hazaért Konoha-ban, szinte látható volt a fejlődése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AsSasuke
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 09 jan 13, 15:09:38 » |
|
Jiraya, mert a Rasengan egy hatalmas előnye Narutonak, és anélkül nem lenne Fuuton-rasen-shuriken sem.
|
|
|
Naplózva
|
  Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 09 jan 15, 00:24:18 » |
|
Fukasaku ,mert Narutó a Senjutsuval képes lenne legyőzni a régi énjét 
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 09 jan 15, 13:11:26 » |
|
Jirayra-senseitől....azért ha megnézitek,Kakashi többet foglalkozott Sasukéval,Iruka csak fiatalon "tanította",viszont Ero-senninnek hála lett olyan,amilyen.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 09 jan 15, 15:57:11 » |
|
Én nem tudok kire szavazni mert mindenkitől sokat tanult de természetesen más szinten az egészet... Hisz lehet hogy Kakashi tanította meg a RasenShurikenre de ahhoz kellettek A Jiraiya alapjai...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 09 jan 15, 18:23:33 » |
|
És kelett a Rasen Suriken elsajátításához Yamato is....
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Sasur
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 09 jan 17, 11:14:04 » |
|
Szerintem meg Mizukitól  Most gondoljunk bele  ha Mizuki nem mondja Narutonak,hogy lopja el a tekercset akkor nincs kage bushin és nem is menne át a záróvizsgán.Jah és persze 7-es csapat sem lenne  Kicsit viccesre sikerült,de ha mindez nem történt volna meg nem is lenne az anime-nek/manga-nak értelme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 09 jan 17, 11:26:49 » |
|
Nekem olyan érzésem van, hogy az első fejezetben / részben Naruto nem a tiltott tekercset lopta el tévedésből, mert amikor elbújt és megnézte, akkor elkezdett panaszkodni, hogy miért pont kage bunshin, amit elszúrt a vizsgán?  EZ lenne a tiltott dolog?  Hisz Kakashi is tudta a kage bunshint használni mindig, csak nem olyan gyakran... Amúgy hozzáteszem, hogy Kakashi után Jiraiyától tanult a legtöbbet, utána pedig Fukasaku, még ha kevés időt töltöttek együtt, mert a sennines dolgot nagyon rövid idő alatt tanulta meg! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 09 jan 17, 11:32:34 » |
|
Háát sztem nem Mizuki-tól tanult a legtöbbet, mert magától tanulta meg a kage bunshint, de attól még lehet az a tiltott tekercs, hogy benne van a kage bunshin.Max Naruto csak az elejét lapozgatta, és nem a kyuubis részt.Amugy lehet azért még tiltott jutsu is a kage bunshin, mert használója, ha túl sokat idéz meg akkor belehalhat mert elfogy a chakrája.Ezzel azt akarom mondani, hogy nem mindegy, hogy mennyi chakrát áldoznak bele.És gondolom csak a legtöbb chakrával rendelkezők használhatják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 17, 11:33:15 írta Pesuke »
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Szilike
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 09 jan 17, 19:32:26 » |
|
nem lehet,valahogy visszavonni a szavazatomat?mert akk ebisura szaavaznék,mert ha nincs ő akk nem találkozik jirayaval és akk nm tanul meg elég sok mindent  :Dde egyébként én is jirayara szavaztam off nem tudja vki,h miért nem tok avatart felrakni?betallózom,és amikor elmentem,nem változik semmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|