Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 júl 03, 18:27:44 » |
|
Mint egy "keresztapa" lehet télleg az volt neki IGEN az volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 júl 29, 09:50:53 » |
|
Jirayatól tanult... de télleg ha a keresztapja, akk igazán elmondhatta volna nekik, h kik a szülei...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Taiki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 júl 29, 10:16:19 » |
|
Szerintem is Jiraiyatól tanult a legtöbbet . Végülis a megidéző jutsut meg a rasengant(és változatait) még most se tudná ha nem tanította volna meg neki Jiraiya.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 júl 30, 13:14:12 » |
|
Amint látom Jiraiya vezet torony magasan, de tényleg ő tőlle tanult a legtöbbet. Hisz vele volt a legtöbbet a sima Naruto seriabol.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Raijin
Vendég
|
|
« Válasz #64 Dátum: 08 aug 02, 08:20:12 » |
|
A válasz egyértelmü Sóska!Ha nem lett volna soska akkor az egész story nem indult volna ki azon okokbol!Nem akarta volna tulszárnyalni nem akarta volna megmenteni és ha sasuke nem lett volna abban a csapatban valoszínüleg ugyanaz a beszárkozott kis idiota maradt volna és kb arra a sorsra juttot volna mint Sora!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #65 Dátum: 08 aug 06, 21:04:48 » |
|
Hmmm... szerintem Jiraiyatól, mert... ott van az idéző jutsu, és a Rasengan...És jó volt nézni, amikor tanította Narutót
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 11, 15:51:35 írta SasuSaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #66 Dátum: 08 aug 11, 08:52:24 » |
|
Hát jóhogy Jiraya mert a történet kb. 3/4-ben csak vele volt.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #67 Dátum: 08 aug 23, 12:50:09 » |
|
sztem is Szöszke! ez akkor tudatosult bennem leginkább amikor felébredt éjszaka közepén mert sasukéról álmodott és elkezdte szétválasztani a vízesést! mindig sasuke adta neki az akaraterőt! és mint tudjuk, naruto lassan tanulása révén az elszántsága nélkül évekig tanulhatta volna a Rasenshurikent vagy h felmenjen a fára a zabuzás időkből stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Avenger1992
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 08 aug 24, 12:02:47 » |
|
Szerintem Jirayától, ez egyértelmű, persze Kakashitól meg Irukától is tanult, de csak az alapokat, Jirayától tanulta a komolyabb technikákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yelow flash
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 08 aug 24, 12:28:51 » |
|
Jirayatol tanult a legtöbbet pl.;raszengant,vizen járást és ö a legjobb szenszey.
|
|
|
Naplózva
|
[/img]
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #70 Dátum: 08 aug 29, 19:54:44 » |
|
ha az a kérdés h kitől tanult a legtöbbet, akkor Jiraiyától, Kakashitól (a Rasenshuriken edzéstnagyon jól kitalálta) és szerintem Fukasaku is rendesen feltápolja
de mindez nem sikerült volna ha nincs ami motiválja, ebben pedig sasukéé az érdem, mégha nem is tud róla a "más" ra szavaztam, mert nem jutottam egyértelmű döntésre!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 29, 19:56:18 írta Korina »
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
naruto1995
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 08 aug 30, 11:37:44 » |
|
Szerintem Jiraiya-tól tanulta a legtöbbet: -Kakashi:igazából csak Sasuke rivalizálását tanulta meg a chakra irányítását ezért (negyedik) Ebisu:Ő se sokat csak a vizen járást de főleg Jiraya ezért (harmadik) Sasuke:- (ötödik) Iruka :tőle azt a levél koncentrációt amit tanított neki az akadémián meg az alapok ezért(talán ő a második) Jiraiya: rasengan,idéző jutsu,ő tanította meg használni a kilenc farkú rókát meg tökéletesítette a vízen járást azzal hogy feloldotta az öt ágú pecsétet.(első)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 30, 11:40:04 írta naruto1995 »
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #72 Dátum: 08 okt 24, 16:03:47 » |
|
Egyértelmű h Jiraiya Ha csak időben nézzük, akkor is ö nyer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kanonorbi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 08 okt 27, 11:54:18 » |
|
egyértelmű Jiraya! Kakashi amíg nem ment el Sasuke, addig nagy ívben tett Narutora...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #74 Dátum: 08 okt 27, 12:30:47 » |
|
Ööö... ezt a "nagy ívben"-t cáfolnám. Kakashi tudta, hogy Jiraiya foglalkozik Narutóval. ^^ És logikusabb is volt, hogy egy Sharinganos egy másik Sharinganostól tanuljon, egy "idióta" pedig egy másik "idiótától". ^^" És a jellembeli hasonlóságuk miatt is jobb, hogy Jiraiya foglalkozott Narutóval.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|