Shikamaru Naara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 08 jún 13, 15:23:15 » |
|
Kakashi és Ebisu csak a csakrairányítást tanította nagyrészben.A békabölcs(Vagy inkább békaszemölcs)meg a Reisant vagy mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 08 jún 13, 19:35:26 » |
|
Shikamaru te meddig láttad a részeket? Manga-t olvasol? csak azért mert ebisu nem tanított neki semmit.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #47 Dátum: 08 jún 13, 19:52:41 » |
|
Nekem elsőnek az se ugortt be hogy ki az az Ebisu Kakashi sose tanított neki semmit, na jó a fára mászást megtanította neki, de inkább Sasukevel foglalkozott többet. Jiraiya tanította neki a vizen állást aszem(talán Ebisu lol már nem rémlik) ő tanította az idézést, a rasengant, elvileg genjutsu ellen is megtanította, odama rasengan, Kyuubi control alapfokon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 08 jún 13, 20:03:32 » |
|
Rendben és akkor Kakashi-tól hol marad a Kage Bushin No Jutsu-val való tanulás ötlete, az elemi manipuláció, jah és mellesleg Kakashi tanította meg neki a csapatmunka lényegét is. Amúgy Ebisu nem tanított neki semmit csak elkezdte volna amíg Ero-Sennin kinem ütötte. Mellesleg az Oodama Rasengan az Naruto saját technikája azt nem tanulta hanem kitalálta, ugyanúgy ahogy a Fuuton RasenShuriken-t is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 13, 20:05:03 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #49 Dátum: 08 jún 13, 20:05:34 » |
|
Kakashi nem tanított neki semmit, akkor vajon ki tanította meg neki az elemmanipulációt szerinted? (Egyébként az tény, hogy nem sok technikát tanult Kakashitól, de mellette tanult meg csapatban dolgozni és lélektanilag is nagy hatással volt rá szerintem, szóval elég erős túlzás azt állítani, hogy nem tanult tőle semmit. ) Megelőztek, de már csak azért is elküldöm XDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 21, 14:35:51 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 08 jún 13, 20:08:59 » |
|
Hehe gyorsabb voltam Amúgy megnyugodtam nem csak én tartom fontosnak a csapatmunka megtanítását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
h_Tunde
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #51 Dátum: 08 jún 21, 11:40:12 » |
|
Szegény Ebisu nem kapot egy szavazatot sem ,de ő is biztos jó tanár csak nem jött öszse ,mellesleg szerintem Jiraiától tanult a legtöbet de azért Kakashitól is (ide jöhet Sakura is példának mert mindkettük senseie Kakashi ,de ő is Tsunádétől tanult többet ,mert ő Tsunádét kérte meg az edzésére ,plusz Kakashi túl elfoglalt volt a S rangú misziókkal amit Tsunádétól kapott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #52 Dátum: 08 jún 21, 12:34:10 » |
|
Jó elem manipulációt télleg őt tanította habár mondhatnénk hogy részben asuma A fuuton rasengant nem ő találta ki max elnevezte, az ötlet kakashié. Az Oodama rasengan meg Jiratól tanulta ő mondta neki hogy minden chakrajat sűrítse egy rasenganba. (érdekes ha minden chakra benne lenne elég erős jutsu lenne de eddig nem nagyon láttuk használni pedig szerintem sokkal jobb mint a fuuton rasengan, mert kevésbé terheli meg Naruto-t) A csapatmunka meg nem jutsu. Ettől fügetlenül még Jiraiya tanította a legtöbbet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #53 Dátum: 08 jún 21, 14:43:21 » |
|
Ebben igazad van, a csapatmunka nem jutsu, viszont ha vissza emlékszel sokszor mentette meg Naruto életét(és a többiekét is) az, hogy ezt az alap dolgot megtanulta Kakashitól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #54 Dátum: 08 jún 21, 15:47:33 » |
|
... A fuuton rasengant nem ő találta ki max elnevezte, az ötlet kakashié. ...
Az ötlet Kakashié, de Naruto volt akinek ki kellett találnia, hogy hogyan is hozza létre. Kakashi csak annyit mondott, hogy ötvözze a Rasengant szél elemmel, de többet ő sem tudott segteni. De ez már off is kicsit. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #55 Dátum: 08 jún 25, 20:23:48 » |
|
szerintem jiraya tudta öt a legtöbbet tanitani azért mert ugy töle tanulta meg az idézést,rasengan,razengan pontosan eltálása az ellenfélre meg még a többi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 08 júl 01, 18:00:43 » |
|
nemtök mindegy? a legtöbbet akkoris Jiraiya tanította neki, hát többmint kétésfélévig vele caplatottnem? hátcsak tanult valamit
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 08 júl 01, 18:19:21 » |
|
Teljesen eggyetértek, Szerintem is Jiraiya tanította neki a legtöbbet és mellékesen elég sokat is foglalkozott vele mint barát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annapanna
Vendég
|
|
« Válasz #58 Dátum: 08 júl 01, 22:18:50 » |
|
Jiraiya tanította neki meg a legtöbb dolgot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 08 júl 03, 16:54:45 » |
|
Teljesen eggyetértek, Szerintem is Jiraiya tanította neki a legtöbbet és mellékesen elég sokat is foglalkozott vele mint barát. Szerintem nem ugy foglalkozott vele mint barát hanem mint egy családtaggal. Jiraya mit egy nagybácsi volt neki vagy valami hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|