Ayaka
|
|
« Válasz #75 Dátum: 08 okt 27, 12:52:46 » |
|
Csatlakozom azokhoz, akik szerint Jiraiyatól sztem ha Naru annyi idős lesz, mint Jiraiya akkor pont ugyanolyan lesz. Teljesen olyan volt, mint egy nagypapa aki segít az unokának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #76 Dátum: 08 nov 08, 09:03:59 » |
|
Azért Jiraiya, mert megtanított neki egy olyan technikát aminek több formája is van: ez a Rasengan.Lett belőle rasenshuriken, meg minden fityfene És Jiraiya elvitte őt 2,5 évig edzeni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 nov 16, 23:39:04 » |
|
Szerintem ez a Naruto manga arról is szól, hogy egy ember mennyi mindent tanul másoktól...ugyhogy szerintem nem lehet külön emberekre bontani ezt az egészet, mert ha egyetlen embert is kihagynánk a sorozatból, akko Naruto-nak biztos elszállna vele együtt a tőle szerzett tudása, tapasztalata, tulajdonsága!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 08 nov 18, 21:33:31 » |
|
jiraiyatól.kakashitól és sasuketól tanult a legtöbbet de irukától is tanult 1s mást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 dec 23, 12:03:58 » |
|
Szerintem Sasukétől, mert, ha megnézzük, végülis csak Sasukénál akart erősebb lenni mindvégig az egész Narutón át, a Shippudenben pedig el akarja fogni őt.Ha Sasuke és szinte mindenki gyengébb nála a faluban, akkor szóba sem állt volna Jirayával.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 dec 23, 23:48:11 » |
|
Majd attól aki oda adja Narutonak az apja hagyatékát, a tér-idő technikák tekercsét! De egyébként a Sasukéhoz fűződő kötelék segített neki a legtöbbet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 dec 25, 21:47:15 » |
|
Majd attól aki oda adja Narutonak az apja hagyatékát, a tér-idő technikák tekercsét! De egyébként a Sasukéhoz fűződő kötelék segített neki a legtöbbet!
Sztem Sasuketól semmit sem tanult, ő csak a motivációja volt, hogy sokat tanuljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 dec 25, 23:11:03 » |
|
Én is a kötelék alatt hasonlóra gondoltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 jan 12, 21:34:45 » |
|
Hát sasukéról nekem is ez a véleményem kb. Szerintem Jiraiya-től tanult a legtöbbet ( rasengan )
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #84 Dátum: 09 jan 12, 21:45:33 » |
|
Jiraiya és Kakashi által vált Naruto igazán nagy ninjává de Yamato is segédkezett az edzések révén... De Jiraiyatól tanult a legtöbbet Naruto
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 09 jan 12, 21:50:29 » |
|
Én is Gaira szavaztam hiszen csak meg kell nézni Lee-t, hiszen nem tud semmilyen jutsut és még is az egyik legerősebb ninja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 12, 21:51:24 írta rocklee1992 »
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 jan 12, 21:54:09 » |
|
Lehet csak rossz topicba szavaztál
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 jan 12, 22:01:16 » |
|
nem figyeltem elírtam igazad van nem lehet áthelyezni??
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 jan 12, 23:34:22 » |
|
OFFCsak modi tudja^^OFFENDÖ
Amúgy szerintem is Ero-sennintől... Mert Rasengan,békaidézés... És persze a kukkolás :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 jan 12, 23:39:22 » |
|
Naruto csak Sakura-channál vetné be ezt a tudást.... mellesleg mintha már ez megtörtént volna aszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|