etereke
Vendég
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 08 jún 01, 10:32:46 » |
|
Szerintem Jiraiya-tól tanult a legtöbbet. Azért eléggé sokat fejlődött abban a 2 és fél évben, elvégre Sakurával el tudta venni a csengőt Kakashitól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gera
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 08 jún 04, 15:02:48 » |
|
de az csak Kakashi gyere gyere sorozatához fűzödőmaniájának köszönhetik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
taki00793
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 08 jún 04, 15:52:06 » |
|
Minden nagyobb technikát jiraiya-tól tanult meg pl a rasengan, idéző jutsu. Meg nála is tanult szinte legtöbb időt habár kakashi is sokat tanította (ő tanította meg neki az alapokat fára felfutás stb.) De én inkább a nagyobb technikákra szavazok. JIRAIYA.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 08 jún 04, 17:19:55 » |
|
Az okés de a megfelelő chakra kontrolt Jiraiya-tól tanulta meg a vízenjáráskor,és az a klón jutsunál sokat segített neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 08 jún 04, 18:12:45 » |
|
Már korábban is tudott volna a vizen járni, ha Oro nem pecsételte volna le a róka pecsétjét Naruto hasán. Jiraiya ezt a pecsétet oldotta fel(Oro-ét).
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 08 jún 04, 21:15:15 » |
|
Pufff,de a rasinál is fontos a chakra kontrol amit Jiraiya-tól tanult meg.
És ez jobban számit mint a fára vagy vizen mászkálás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lolo
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 08 jún 08, 19:22:31 » |
|
Háát nagyon nehéz lenne dönteni, hiszen mindekitől tanult valami lényegeset. Mégis én Irukára szavaztam hiszen ő tanította meg Narutónak, hogy érdemes élni. Persze ez csak az én véleményem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 08 jún 11, 22:22:28 » |
|
kakashi és jiraiya mindakettőtől tanult 1 s mást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 08 jún 12, 18:16:15 » |
|
Hakutól és ha hozzávesszük Zabuzát is, akkor pláne, hiszen ekkor tanulta meg, hogy mit is jelent ninjának lenni és határozta meg saját útját.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 08 jún 12, 19:01:15 » |
|
Hát végülis ök beletartoznak a más kategóríába.De ez eszembese jutott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 08 jún 13, 00:48:50 » |
|
Sztem Jiraiya sokat tanított az elején, de a végén Kakashi és Yamato mutatott pár dolgot neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 08 jún 13, 01:37:42 » |
|
Hakutól és ha hozzávesszük Zabuzát is, akkor pláne, hiszen ekkor tanulta meg, hogy mit is jelent ninjának lenni és határozta meg saját útját.
Ápám, ez nekem eddíg eszembe se jutott, pedíg ők ketten tényleg nagy hatással voltak Narutora, mert nem biztos, hogy ilyen határozott és céltudatos ninja lenne most, ha nem találkozik velük. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 08 jún 13, 08:13:02 » |
|
Off: Azt hagyán, hogy Narutóra, de Sasukera is, mivel ekkor jött ki, az egypontos sharinganja  On: Szerintem, ha Jiraiya nem lenne, akkor már Naruto rég halott lenne (erős túlzással  ) Hiszen a rengeteg chakráját ő tanította meg irányítani (izé feloldottta Orochimaru + pecsétjét  ), rasengan, és jellembe is nevelte.... Végülis ilyen nagyapa fílingje van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 08 jún 13, 14:14:57 » |
|
Hát ezt azért nem mondanám ebben nem értek egyet mint nagypapa,apu tanítja és unokázik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 08 jún 13, 14:41:39 » |
|
Pufff,de a rasinál is fontos a chakra kontrol amit Jiraiya-tól tanult meg.
És ez jobban számit mint a fára vagy vizen mászkálás.
Off: Chakra kontroll miatt tud fára mászni és vizen járni, és ez a kettő technika elengedhetetlen a Rasengan-hoz is. Off offolva. Off: Azt hagyán, hogy Narutóra, de Sasukera is, mivel ekkor jött ki, az egypontos sharinganja  On: Szerintem, ha Jiraiya nem lenne, akkor már Naruto rég halott lenne (erős túlzással  ) Hiszen a rengeteg chakráját ő tanította meg irányítani (izé feloldottta Orochimaru + pecsétjét  ), rasengan, és jellembe is nevelte.... Végülis ilyen nagyapa fílingje van  Hát végülis ő a keresztapja  Amúgy elég sok mindenkitől tanult, de a legtöbbet mégis Jiraiya-tól tanulta, Kakashi "csak" egy kis körítést adott mellé. De Kakashi megtanította a csapatban való harcra és ez is elég jelentős 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 13, 14:43:45 írta warmerh »
|
Naplózva
|
 Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
|