Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 júl 01, 21:37:37 » |
|
Szerintem Beck CGI lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nAmpA
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 júl 02, 00:24:46 » |
|
Gabesz, mit tudjam én. xD A kutyák bőre hasonlít az emberéhez? Mondjuk tetkó. Bár, ha szerepel akkor tuti CöGö lesz, ahogy Ishida írja. Már csorog a nyálam a Beck verzsönös Devil's Way-re. Hát, ha majd nem tetszik kárpótól a zene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stormcrow
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 júl 27, 14:18:16 » |
|
Season 2-vel mi a helyzet? Már oly régóta rebesgetik hogy lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 júl 27, 14:23:58 » |
|
Öhhh igen? Mondjuk eltudnám nézni , de szerintem nem lenne sikeresebb ennél a sorozatnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 aug 22, 23:37:12 » |
|
Remélem jó helyre írom Ennek lesz még további torrentes kiadása vagy az a projekt teljesen le lett állítva
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 aug 31, 14:14:43 » |
|
Nincs leállítva, csak a formázó most dolgozik, meg a One Piece-re van ráállítva.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #66 Dátum: 11 jan 09, 12:11:48 » |
|
Egy újabb kérdés, az oldalon található kis ízelítő videó alatt hallható zenerészlet melyik előadótól, s melyik számából való? A választ előre is nagyon köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Dizsi(mix)
|
|
« Válasz #67 Dátum: 11 márc 06, 17:49:22 » |
|
Flash Back - Asian Kung-Fu Generation, a Beck ost-ről lett felhasználva ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #68 Dátum: 11 márc 13, 22:33:38 » |
|
Először is köszönöm a választ. Másodszor a Beck OST nekem is megvan, de azon nem volt rajta, ezek szerint több is van? Csak azért kérdem, mert ha benéztem valamit, akkor jó lenne tudni róla, hogy azt is megszerezhessem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dizsi(mix)
|
|
« Válasz #69 Dátum: 11 márc 14, 19:20:27 » |
|
Erről egy Beck szakértőt kéne megkérdezni elképzelhető, hogy létezik több is, de az is lehet hogy valamelyik csak rajongói gyűjtés volt, az anime zenéiből, nem igazi ost. Én már nem emlékszem, hogy milyen forrásból szereztem be, de ha érdekel, hogy milyen számok vannak rajta, összeszedhetem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #70 Dátum: 11 márc 14, 19:23:00 » |
|
Ha megtennéd, hogy PÜ-ben elküldöd nekem annak nagyon örülnék, mert azóta végignéztem a Becket (tekergetéssel, mert ennyire még én sem vagy fanatikus), de nem hallottam benne sehol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 14, 19:23:55 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
haukker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 11 ápr 22, 13:49:11 » |
|
hello. most találtam rá a gyöngyszemre és 2 nap alatt ki is végeztem. szerintem lehetett volna kicsit hosszabb is de lehet h csak azért mondom mert még akarom nézni nem tudtok olyan animét ami hasonlit a beck hez?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 11 máj 01, 23:24:08 » |
|
Nahh végig néztem a live actiont , az első másfél órát kétszer is x'D Nagyon tetszett a film , nagyon hangulatos volt , benne volt a Beck feeling! Szerintem ez egy többször nézhető film volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
haukker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 11 máj 04, 17:02:25 » |
|
ebbe a live actionba azért befigyelt a maximum the hormone
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 márc 26, 21:51:41 » |
|
Sajnos jelenleg el vagyunk halmozva sok-sok projekttel így a jövőben nem tervezünk újat felvenni, amíg a mostaniakat le nem gyűrtük Miután kiolvastam a mangát meg az Eddie Lee specialt is, bennem is felmerült a kérdés, hogy lefordítjátok-e. Igaz, hogy picivel több, mint 100 fejezet és mindegyik több, mint 60 oldal, de azért megkérdezem, mert úgy tudom, hogy más sem kezdte még el, talán a már említett hossz miatt. Itt van valami változás? Mármint az elhalmozottság terén. Magyarán várható valamikor, hogy belekezdtek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|